A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

Проекти рішень Ради №- «ПРОЕКТИ РІШЕНЬ СТАВИЩЕНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ 9 СЕСІЇ VIII СКЛИКАННЯ»

Кількість переглядів: 231
Скликання: VIII скликання
Сесія: 9 сесія
Тип документу: Проекти рішень Ради
Дата: 13.05.2021
Номер документу: -
Назва документу: ПРОЕКТИ РІШЕНЬ СТАВИЩЕНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ 9 СЕСІЇ VIII СКЛИКАННЯ
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження Положення про орган приватизації житлового фонду, який перебуває у комунальній власності Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області та Положення про порядок передачі у власність громадян квартир (буди (0.15 МБ)
  2. Про передачу майна суб’єктам господарювання на праві оперативного управління та господарського відання (0.02 МБ)
  3. Про затвердження Положення про відділ земельних відносин Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області (0.03 МБ)
  4. Про затвердження Положення про відділ інформаційної роботи та зв’язків з громадськістю Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області (0.07 МБ)
  5. Про затвердження Положення про офіційний вебсайт Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області в інформаційній мережі Інтернет (0.08 МБ)
  6. Про затвердження Правил Благоустрою території сіл і селища Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області (0.1 МБ)
  7. Про затвердження Програми залучення інвестицій та сприяння інвестиційного клімату Ставищенської селищної територіальної громади на 2021-2025 роки (0.05 МБ)
  8. Про затвердження Програми підтримки та розвитку молоді Ставищенської селищної ради на 2021-2025 роки «Молодь Ставищенщини» (0.1 МБ)
  9. Про внесення змін до Регламенту Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області VІІІ скликання (0.02 МБ)
  10. Про внесення змін до рішення від 15.01.2021 № 112 «Про затвердження Плану діяльності Ставищенської селищної ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2021 рік» (0.02 МБ)
  11. Про затвердження передавальних актів Антонівської, Бесідської, Брилівської, Василиської, Винарівської, Гейсиської, Гостромогильської, Журавлиської, Іванівської, Красилівської, Кривецької, Полковницької, Попружнянської, Розкішнянської, Розумницько (0.02 МБ)
  12. Про прийняття майна із власності Ставищенської ВФСТ «Колос» до комунальної власності Ставищенської селищної територіальної громади (0.04 МБ)
  13. Про дозвіл на розробку технічної документації по встановленню (відновленню)меж земельних ділянок на території Ставищенської селищної ради за межами с. Стрижавка (0.04 МБ)
  14. Про створення комунального закладу «Фізкультурно-спортивний клуб «Олімп» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області (0.04 МБ)
  15. Земельні питання (1.1 МБ)
  16. Про прийняття майна зі спільної комунальної власності територіальних громад Білоцерківського району до комунальної власності Ставищенської селищної територіальної громади (0.22 МБ)
  17. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради № 520 від 22.04.2021 року «Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Ставищенська лікарня» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київськ (0.04 МБ)
  18. Про затвердження комплексної Програми енергозбереження (підвищення енергоефективності) Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області на 2021-2023 роки (0.05 МБ)
  19. Про затвердження Ставищенської селищної Програми реконструкції та ремонту об'єктів нерухомого майна, що є власністю Ставищенської селищної територіальної громади, на 2021-2022 роки (0.05 МБ)
  20. Про затвердження Програми Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області щодо розробки містобудівної документації населених пунктів (генеральних планів, проєктів детального планування та зонування) на 2021 - 2025 роки (0.2 МБ)
  21. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради № 44 від 24.12.2020 р. «Про затвердження Програми розвитку та підтримки комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Ставищенської селищної ради Бі (0.02 МБ)
  22. Про затвердження звіту про виконання бюджету Ставищенської селищної територіальної громади за І квартал 2021року (0.04 МБ)
  23. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 15.01.2021 року №111 «Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Ставищенської селищної ради Білоцерківського (0.02 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь