Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

Рішення Виконавчого Комітету №122 «"Про встановлення Ставищенському житлово-комунальному підприємству тарифів на захоронення твердих побутових відходів на полігоні" №122 від 12.06.2019р.»

Кількість переглядів: 123
Скликання: VII скликання
Сесія: -
Тип документу: Рішення Виконавчого Комітету
Дата: 12.06.2019
Номер документу: 122
Назва документу: "Про встановлення Ставищенському житлово-комунальному підприємству тарифів на захоронення твердих побутових відходів на полігоні" №122 від 12.06.2019р.
Прикріплені файли:

СТАВИЩЕНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

смт Ставище

РІШЕННЯ

Від 12 червня 2019 р.                                                                                                            № 122

 

Про встановлення Ставищенському

житлово-комунальному підприємству

тарифів на захоронення твердих побутових

відходів на полігоні

 Відповідно до п.п.2, п.«а» ч.1 ст.28, ч.1 ст.52, ч.5, 6 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.2 ч.3 ст.4, ч.5 ст.10 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Порядку формування тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 26.07.2006 № 1010 «Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з поводження з побутовими відходам» (із змінами), Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності, затвердженого  Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства від 05.06.2018 № 130, з метою встановлення тарифів у відповідністі до економічно обґрунтованих витрат на їх виробництво, на підставі подання Ставищенського житлово-комунального підприємства, виконавчий комітет селищної ради                                                            ВИРІШИВ:

1. Встановити Ставищенському житлово-комунальному підприємству, з урахуванням економічного обґрунтування тарифів і забезпечення стабільної роботи підприємства, тарифи на послуги з захоронення твердих побутових відходів для всіх груп споживачів :

    

Показник                                         без ПДВ          в т.ч. ПДВ              з ПДВ

Тариф за 1 куб. м                              130.29               26.06                   156.35

Тариф за 1 кг                                      0.68                   0.14                     0.82

2. Рішення пункту «1» виконавчого комітету Ставищенської селищної ради від 20 серпня 2014 року № 117, в частині встановлених тарифів на послугу захоронення твердого побутового сміття за 1 куб. м по групах споживачів, вважати таким, що втратило чинність.

3. Бухгалтерії селищної ради, при уточненні селищного бюджету на 2019 рік, передбачити додаткові кошти на видатки бюджетній установі та закладам, що фінансуються з селищного бюджету, на оплату послуг поводження з побутовими відходами в частині проведення розрахунків за захоронення твердих побутових відходів.

4. Дане рішення набирає чинності з дня його офіційного оприлюднення.

5.Ставищенському житлово-комунальному підприємству, як виконавцю послуги, у строк, що не перевищує 15 днів з дати введення тарифів у дію, повідомити споживачів з посиланням на дане рішення.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника селищного голови Говоруна М.М.

Селищний голова                                                              В.Я.Кошинський


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь