A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

Проекти рішень Ради №- «ПРОЕКТИ РІШЕНЬ СТАВИЩЕНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ 8 СЕСІЇ VIII СКЛИКАННЯ»

Кількість переглядів: 275
Скликання: VIII скликання
Сесія: 8 сесія
Тип документу: Проекти рішень Ради
Дата: 08.04.2021
Номер документу: -
Назва документу: ПРОЕКТИ РІШЕНЬ СТАВИЩЕНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ 8 СЕСІЇ VIII СКЛИКАННЯ
Прикріплені файли:
  1. Про визнання рішення Красилівської сільської ради № 304 від 18.04.2017 р. таким, що втратило чинність (0.02 МБ)
  2. Про звернення депутатів Ставищенської селищної ради VIІI скликання до Президента України, Служби безпеки України, Центральної виборчої комісії щодо виборів на ОВО №50 та №87 (0.02 МБ)
  3. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради №3 від 26.11.2020 року «Про затвердження структури та загальної чисельності апарату Ставищенськоїселищної ради та її виконавчих органів» (0.02 МБ)
  4. Про внесення змін до Статуту ЗЗСО «СТАВИЩЕНСЬКИЙ НВК №1» (0.01 МБ)
  5. Про прийняття земельних ділянок державної власності у комунальну власність (0.04 МБ)
  6. Про затвердження Положення про Порядок визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам Ставищенської селищної ради, акту щодо визначення та відшкодування розміру збитків власникам землі та землекористувачам і форми дого (0.05 МБ)
  7. Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти, засновником якого є Ставищенська селищна рада Білоцерківського району Київської області (0.21 МБ)
  8. Про затвердження Програми зайнятості населення Ставищенської селищної громади на 2021 - 2025 роки (0.31 МБ)
  9. Про затвердження Програми соціально-економічного та культурного розвитку Ставищенської селищної територіальної громади на 2021 рік (0.14 МБ)
  10. Про укладання договору оренди земельної ділянки з ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» для розміщення будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів передачі електричної енергії на території с. Сніжки Білоцерківс (0.02 МБ)
  11. Про дозвіл на розробку технічної документації по встановленню (відновленню) меж земельної частки (паю) на території Ставищенської селищної ради за межами села Антонівка (0.04 МБ)
  12. Про дозвіл на розробку технічної документації по встановленню (відновленню) меж земельної частки (паю) на території Ставищенської селищної ради за межами села Антонівка (0.03 МБ)
  13. Про дострокове розірвання договору про встановлення особистого строкового сервітутуз ПП «ЕКСПРОМТ» по вул. Цимбала Сергія, 1-а в смт Ставище для розміщення рекламної конструкції та газового модуля (0.01 МБ)
  14. Про внесення змін до договору оренди землі між Головним управлінням Держгеокадастру України в Київській області та ТОВ «ЕКСТРА ТРЕЙД ГРУП» від 10.12.2020 року (0.03 МБ)
  15. Земельні питання (1.25 МБ)
  16. Про затвердження Програми з організації оплачуваних громадських робіт та робіт тимчасового характеру для вирішення питань тимчасової зайнятості безробітних у Ставищенській селищній територіальній громаді на 2021-2025 роки (0.02 МБ)
  17. Про затвердження Цільової програми «Тепла оселя» по наданню зі Ставищенського селищного бюджету фінансової підтримки об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків, які беруть участь у Програмі підтримки енергомодернізації багатоквартирних будин (0.04 МБ)
  18. Про затвердження Цільової програми «Тепла оселя» із відшкодування з селищного бюджету відсотків за кредитами, залученими ОСББ, які беруть участь у Програмі підтримки енергомодернізації багатоквартирних будинків «ЕНЕРГОДІМ», ДУ «Фонд енергоефективност (0.03 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь