A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

ПРО СКЛИКАННЯ СЬОМОЇ ЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ VIII СКЛИКАННЯ

Дата: 11.03.2021 15:46
Кількість переглядів: 711

 

СТАВИЩЕНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

БІЛОЦЕРКІВСЬКОГО РАЙОНУ  КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

                                                                                                                     

від 10 березня 2021 р.                                   Ставище                                                           № 14

                                                       

Про скликання чергової сьомої сесії

Ставищенської селищної ради

Білоцерківського району

Київської області VIII скликання

 

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламенту Ставищенської селищної ради VIIІ скликання скликати чергову сьому сесію Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області VIII скликання 25 березня 2021 року об 11:00 у приміщенні зали засідань за адресою: смт Ставище, вул. Сергія Цимбала, буд. 35/1 з наступним порядком денним:


  1. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 04.12.2021 № 11 «Про утворення виконавчого комітету селищної ради, визначення його чисельності, затвердження персонального складу» ( доп. Бандура Р.В., керуючий справами виконкому)
  2. Про внесення змін до Положення про старосту Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області» ( доп. Бандура Р.В., керуючий справами виконкому)
  3. Про внесення змін до Положення про юридичний відділ Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу Ставищенської селищної ради)
  4. Про затвердження Положення про сектор містобудування та архітектури Ставищенської селищної ради ( доп. Якубівський С.М, завідувач сектору містобудування та архітектури виконавчого комітету Ставищенської селищної ради)
  5. Про внесення змін до Ставищенської селищної комплексної програми «Турбота» на 2021-2023 рр.» ( доп. Даценко О.І., начальник відділу соціального захисту та соціального забезпечення населення Ставищенської селищної ради)
  6. Про затвердження Ставищенської селищної Програми здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян на 2021 - 2023 роки ( доп. Даценко О.І., начальник відділу соціального захисту та соціального забезпечення населення Ставищенської селищної ради)
  7. Про затвердження Програми поводження з твердими побутовими відходами ( доп. Куліджанов В.В., начальник відділу житлово-комунального господарства, комунального майна, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту Ставищенської селищної ради)
  8. Про визначення уповноважених осіб з організації та проведення процедур електронних закупівель та затвердження Положення про уповноважених осіб з організації та проведення процедур електронних закупівель у Ставищенській селищній раді ( доп. Данилішина Л.М., начальник відділу фінансово-господарської діяльності та бухгалтерського обліку і звітності, головний бухгалтер селищної ради)
  9. Про затвердження звіту щодо виконання бюджету Ставищенської селищної ради за 2020 рік ( доп. Данилішина Л.М., начальник відділу фінансово-господарської діяльності та бухгалтерського обліку і звітності, головний бухгалтер селищної ради)
  10. Про затвердження звіту щодо виконання програм Ставищенської селищної ради за 2020 рік ( доп. Данилішина Л.М., начальник відділу фінансово-господарської діяльності та бухгалтерського обліку і звітності, головний бухгалтер селищної ради)
  11. Про внесення змін до бюджету Ставищенської селищної територіальної громади на 2021 рік ( доп. Бандура Л.М., начальник фінансового відділу Ставищенської селищної ради)
  12. Про прийняття майна зі спільної комунальної власності територіальних громад Білоцерківського району до комунальної власності Ставищенської селищної територіальної громади ( доп. Бандура Р.В., керуючий справами виконкому)
  13. Про передачу об?єктів нерухомості суб?єктам господарювання на праві оперативного управління та господарського відання ( доп. Паланський В.М., інспектор з розвитку територій відділу ЖКГ, комунального майна, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту)
  14. Про передачу Таращанському відділенню АТ «Київоблгаз» у користування газових мереж, об?єктів та споруд на них, розташованих на території смт Ставище Білоцерківського району Київської області ( доп. Василюк В.М., головний спеціаліст юридичного відділу Ставищенської селищної ради)
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у спільну сумісну власність громадянам Харченко В.О., Харченку М.С., Заруцькій Т.С., Свиридюк Л.С. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Дорошенку В.В. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Бондаренку В.І. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Бондаренко Н.М. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Бондаренко Н.М. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Москаленку В.В для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Матвієнко Г.І. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  22. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Волковій Т.П. для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у спільну сумісну власність громадянам Волковій Т.П., Бондарчук Я.В., Воробей А.В., Ткаченко Г.В. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Момот О.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  25. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Галич Л.П. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  26. Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Федіву В.Я. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Насіловській О.С. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Кизимі М.Я. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд
  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Кизимі М.Я. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  30. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пушою О.М. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  31. Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Мерзлюк П.І. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  32. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гуртовенку Р.В. для будівництва індивідуального гаража ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Нагаївській К.В. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Нагаївській К.В. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Черняхівському М.Г. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Залітку П.М. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  37. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Небесному Ю.П. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  38. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Лісовській О.Ю. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  39. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Семенюку В.Ф. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  40. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди гр. Устенку А.С. для обслуговування нежитлової будівлі ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  41. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства ( Матвієнко) (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  42. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства (Фесенко) (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  43. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Поліщуку А.Ф. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  44. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Касян В.В. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  45. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гринюк Л.С. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  46. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Асєєву В.В. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  47. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Богдан Н.А. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  48. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Галянт Л.В для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  49. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Казміренко Г.О для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  50. Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Капелістому В.Р для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  51. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Ліснічук М.Ф для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  52. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Ліснічук М.Ф для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  53. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Онищенко Н.А. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  54. Про внесення змін до рішення сесії Ставищенської селищної ради восьмого скликання від 15.01.2021 року № 118 «Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам для ведення особистого селянського господарства» (Комишнюк Т. В., Денисенко Д. О. та Мариненко О.І.) (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  55. Про внесення змін до рішення сесії Ставищенської селищної ради восьмого скликання від 15.01.2021 року № 119 «Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам для ведення особистого селянського господарства» (Кулик Л.П., Комахи В.Л., Чорна Ю.П., Бублій О.С.) ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  56. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Сидорець І.А. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  57. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сидорець І.А. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  58. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Тропотязі В.І для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  59. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Хоменко Г.П. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  60. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Хоменко Г.П. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  61. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки ФОП Бондарю Андрію Ігоровичу ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  62. Про відведення земельної ділянки в оренду ТОВ «УКРТАУЕР» для розміщення та експлуатації об'єктів і споруд телекомунікацій на території с. Василиха Білоцерківського району Київської області ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  63. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шостак Н.О. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  64. Різне

Селищний голова                                                           Леонід ДЖУЖИК

ПРОЕКТИ РІШЕНЬ 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь