A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

ЗАСІДАННЯ РОБОЧОЇ ГРУПИ З РОЗРОБЛЕННЯ ВНУТРІШНЬОЇ СИСТЕМИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ОСВІТИ

Дата: 16.03.2021 12:02
Кількість переглядів: 261

16 березня 2021 року в Опорному закладі освіти «Красилівський академічний ліцей» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області відбулося засідання робочої групи з розроблення внутрішньої системи забезпечення якості освіти (директор ліцею Н.О. Медведська, заступники директора з навчально-виховної роботи П.О. Кравець, І.В. Коваленко) за участю начальника відділу освіти І.Г. Осадчого.

Фото без опису

У цьому закладі освіти вже виконано самооцінювання освітнього середовища й освітнього процесу, розроблено та презентовано на сайті проєкт Моделі освітньої діяльності в 2021/2022 навчальному році, як це і було передбачено Дорожньою картою, затвердженою наказом відділу освіти.

У проєкті Моделі освітньої діяльності зазначено типові освітні програми, спрямування й профілі, поглиблене вивчення навчальних предметів, факультативи і курси за вибором, гуртки і секції, а також розкрито умови здобування освіти, режими і розклади, особливості харчування і підвезення учнів, медичного обслуговування, соціальної підтримки і психологічної допомоги, комунікації, самоврядування тощо.

Важливо, що саме, на основі запропонованого закладами освіти проєкту освітньої діяльності та з урахуванням власних побажань, батьки учнів усіх закладів загальної середньої освіти Ставищенської територіальної селищної громади до 02 квітня 2021 року нададуть свої персональні освітні запити на новий навчальний рік, який планується зреалізувати як рік «персоніфікованих освітніх послуг».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь