A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

З 21 БЕРЕЗНЯ КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ ПОСИЛИЛА КАРАНТИН!!!

Дата: 19.03.2021 22:54
Кількість переглядів: 658

Фото без опису

19 березня відбулось позачергове засідання Київської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, головував на якому голова Київської ОДА Василь Володін. Головне питання порядку денного - вжиття заходів із запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19,спричиненої короновірусом SARS-Co-2.

Вивчаючи ситуацію захворюваності в Київській області, зокрема стрімке збільшення кількості хворих на COVID-19 та їх госпіталізацію у заклади охорони здоров'я, рішення комісії наступне:

Заборонити на території Київської області у період з 00:00 годин 21 березня 2021 року до 24:00 годин 09 квітня 2021 року .

Посилені карантинні обмеження передбачають, що на території Київської області буде заборонено перевезення пасажирів на автобусних маршрутах, у трамваях, тролейбусах у кількості понад 50% місць для населення.

Богослужіння дозволяються тільки за умови забезпечення площі не менш ніж 10 кв. м на одну особу.

Заборонено приймати відвідувачів у барах, ресторанах, кафе тощо, тимчасом їм дозволено здійснювати адресну доставку і замовлення на виніс.

Також заборонено роботу ТРЦ. Можуть працювати тільки продуктові магазини, аптеки, зоомагазини, магазини побутової хімії та магазини квітів. Непродовольчим магазинам дозволено працювати тільки на видачу товарів.

Заборонено роботу закладів культури, басейнів, спортивних залів. Спортивні змагання повинні будуть відбуватися без глядачів.

Учні старших класів після тижневих весняних канікул, які починаються з 22 березня, будуть навчатися дистанційно. Це не стосується початкової школи та дитячих садків, які будуть працювати, як раніше.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь