A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

ПІДСУМКИ АТЕСТАЦІЇ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ

Дата: 09.04.2021 13:41
Кількість переглядів: 862

Сьогодні, 9 квітня 2021 року, відбулося засідання  атестаційної комісії відділу освіти Ставищенської селищної ради, яке провів начальник відділу освіти І.Осадчий. У роботі атестаційної комісії взяли участь керівники і педагогічні працівники закладів освіти, які ввійшли до її складу: С. Кондренко, О.Стеценко, Д. Плетяна, Т. Безупречна, Л. Тисячна, О.Котик, П. Олійник, І. Альошкіна.

Фото без опису

Засідання комісії транслювалося в режимі онлайн-зв'язку на платформі ZOOM. Загалом атестовано 72 педагогічні працівники з 22 закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти, прийнято 129 рішень щодо відповідності займаній посаді керівників закладів освіти (7), відповідності раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії» (57) та відповідності раніше присвоєним педагогічним званням «старший учитель», «учитель-методист», «практичний психолог-методист», «керівник гуртка-методист», «вихователь-методист» (35). Ухвалено рішення про присвоєння 13 педагогам вищої кваліфікаційної категорії  та присвоєння 15 педагогам педагогічного звання. Двом педагогам продовжено термін дії попередньої атестації на 1 рік у зв'язку з довготривалим лікуванням.

Важливо відзначити, що педагогічні працівники підтвердили високий рівень професійної компетентності, продемонстрували найкращі якості педагога, творчу ініціативу й цілеспрямованість.

Атестація відбулася з дотриманням принципів відкритості та колегіальності, доброзичливого ставлення до педагогічних працівників та об’єктивності оцінювання їхньої діяльності.

Вітаємо керівників та педагогів закладів освіти Ставищенської громади з успішною атестацією, бажаємо здоров'я, наснаги та вагомих здобутків!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь