A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

ЗВІТ про проведену роботу та заходи відділу соціального захисту та соціального забезпечення населення за період з 20.03.2021р. по 20.04.2021р.

Дата: 19.04.2021 10:00
Кількість переглядів: 512

Відділ соціального захисту та соціального забезпечення населення Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області (далі - Відділ) інформує про проведену роботу за період з 20.03.2021р. по 19.04.2021р. (далі – звітний період):

23 березня 2021 року було проведено Комунальному підприємству «Ставищенська центральна аптека № 26» відшкодування витрат за безоплатний та пільговий відпуск лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань 8 чол. по 10 рецептах на суму 7858,67 грн..

13 квітня 2021 року було проведено виплату громадянам згідно постанови Кабінету Міністрів України від 23.09.2020 № 859 «Деякі питання призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі» за січень – лютий 2021 року на загальну суму 13 608,87 грн..

13 квітня 2021 року згідно Ставищенської селищної комплексної програми «Турбота» на 2021 – 2023 роки було надано матеріальну допомогу 86 громадянам на загальну суму 89210,00 грн..

14 квітня 2021 року було відшкодовано Комунальному підприємству «Ставищенська центральна аптека № 26» витрати за безоплатний та пільговий відпуск лікарських засобів громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи,  по 637 рецептах  на суму 95171,31 грн..

Діє Ставищенська селищна комплексна програма «Турбота» на 2021 – 2023 роки, яка спрямована на соціальну підтримку жителів району, які знаходяться в надзвичайно складних умовах, учасників бойових дій на території інших держав, осіб з інвалідністю та учасників бойових дій Другої світової війни, учасників антитерористичної операції, їхніх сімей та сімей загиблих учасників АТО, громадян, які підписали контракт для проходження служби у Збройних Силах України, громадян, які мають хронічну ниркову недостатність та потребують курсу програмного гемодіалізу.

          За звітний період прийнято 43 заяви для надання різних видів допомоги, передбачених Ставищенською селищною комплексною програмою «Турбота».

Протягом звітного періоду згідно зазначеної Програми Відділом було організовано проведення одного засідання комісії з питань надання матеріальної допомоги окремим категоріям громадян за рахунок коштів місцевого бюджету при виконавчому комітеті Ставищенської селищної ради. За результати засідання комісії прийняте рішення про:

  • надання матеріальної допомоги 6 учасникам бойових дій з числа учасників АТО/ООС;
  • надання матеріальної допомоги 32 громадянам, які знаходиться в надзвичайно складних умовах, з них: 30 - на лікування, 2 – на ліквідацію наслідків пожежі;
  • надання матеріальної допомоги на поховання 1 громадянину;
  • надання щоквартальної матеріальної допомоги 3 громадянам, які мають хронічну ниркову недостатність та потребують проходження курсу програмного гемодіалізу.

Участь в розробленні положення про робочу групу з питань підвищення рівня оплати праці, легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, погашення заборгованості до бюджетів та фондів соціального страхування Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області.

Участь в розробленні Програми зайнятості населення на 2021 – 2025 роки.

Проведена повідомна реєстрація 2 колективних договорів.

     Проведено обстеження 1 домогосподарства та складно 1 акт обстеження матеріально-побутових умов сім’ї.

      Прийнято 6 заяв для розгляду на комісії Київської обласної державної адміністрації з питань надання адресної матеріальної допомоги учасникам антитерористичної операції, операції Об’єднаних сил та членам їх сімей, членам сімей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції, операції Об’єднаних сил, а також родинам Героїв Небесної Сотні та учасникам Революції Гідності згідно Київської обласної цільової програми соціальної підтримки в Київській області учасників антитерористичної операції, операції Об’єднаних сил та членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції, операції Об’єднаних сил, а також родин Героїв Небесної Сотні та учасників Революції Гідності на 2021-2022 роки, затвердженої рішенням Київської обласної ради від 24.12.2020 №041-01-VІІІ, з них: 4 зави сімей загиблих (померлих) учасників АТО, смерть яких пов’язана з захистом Батьківщини, 2 заяви учасників АТО, які належать до осіб з інвалідністю ІІ групи внаслідок війни.

      За результатами рішень сесії Ставищенської селищної ради від 25.03.2021 №277 було внесено зміни до бюджетних запитів на 2021 – 2023 р.р. та паспортів бюджетних програм місцевого бюджету на 2021 рік, та, відповідно, внесено зміни до кошторисів на 2021 рік.

     Відділ постійно здійснює функції розпорядника коштів.

     Проводилось укладення договорів і угод в межах компетенції Відділу.

     Проводиться прийом громадян, надається консультативна та роз’яснювальна робота з питань соціального захисту та соціального забезпечення населення.

 

 

Начальник відділу                                      Олександр ДАЦЕНКО 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь