A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

Рішення виконавчого комітету № 176 від 21 квітня 2021 р. "Про встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення Ставищенському житлово-комунальному підприємству в смт Ставище

Дата: 22.04.2021 09:54
Кількість переглядів: 2001

 

 

 

СТАВИЩЕНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

БІЛОЦЕРКІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

від 21 квітня 2021 р.                                     Ставище                                № 176

 

 

Про встановлення тарифів на послуги

з централізованого водопостачання та

централізованого водовідведення

Ставищенському житлово-комунальному

підприємству в смт Ставище

Білоцерківського району Київської області

 

Відповідно до п.п.2, п. «а» ч.1 ст.28, ч.1,2 ст.52, ч.6 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законів України «Про житлово-комунальні послуги», «Про питну воду, питне водопостачання та водовідведення», Порядку формування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 №869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги»(із змінами), Постанови Кабінету Міністрів України від 05.07.2019 №690 «Про затвердження Правил надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення і типових договорів про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення», Наказів Мінрегіонрозвитку від 05.06.2018 №130 «Про затвердження Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності», та від 12.09.2018 №239 «Про затвердження Порядку розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення», з метою приведення тарифів у відповідність до економічно обґрунтованих витрат на їх виробництво, на підставі поданої Ставищенським житлово-комунальним підприємством заяви від 29.03.2021 №02-5/241 та доданими розрахунками економічно обґрунтованих витрат на виробництво у зв’язку із зміною вартості складових тарифів на послуги водопостачання та водовідведення (підвищення мінімальної заробітної плати, зростання вартості енергоносіїв, витрат на матеріали та поточний ремонт мереж, зростання загальновиробничих та адміністративних витрат та інших складових витрат), в межах функцій органу місцевого самоврядування, виконавчий комітет Ставищенської селищної ради

ВИРІШИВ:

 

1. Установити Ставищенському житлово-комунальному підприємству, з урахуванням економічного обгрунтування тарифів і забезпечення стабільної роботи підприємства, тарифи на  послуги з централізованого водопостачання в смт Ставище  (без поділу на групи споживачів) – 20,96 грн. за 1 куб.м (без ПДВ) та 25.15 грн. за 1 куб.м (з ПДВ).

2. Установити Ставищенському житлово-комунальному підприємству, з урахуванням економічного обгрунтування тарифів і забезпечення стабільної роботи підприємства, тарифи на  послуги з централізованого водовідведення в смт Ставище (без поділу на групи споживачів) – 28,43 грн. за 1 куб.м (без ПДВ) та 34.12 грн. за 1 куб.м (з ПДВ).

3. Керуючому справами (секретарю) виконавчого комітету селищної ради Бандурі Р.В. в термін, що не перевищує п'яти робочих днів з дати прийняття даного рішення, забезпечити оприлюднення його на офіційному сайті Ставищенської селищної ради.

4. Ставищенському житлово-комунальному підприємству, в термін, що не перевищує 15 днів з дати введення тарифів в дію, повідомити споживачів послуг з посиланням на дане рішення.

5. Ставищенському житлово-комунальному підприємству активізувати роботу по завершенню укладання договорів з споживачами послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення відповідно до вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 05.07.2019 №690 «Про затвердження Правил надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення і типових договорів про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення».

6. Відділу фінансово-господарської діяльності та бухгалтерського обліку і звітності, фінансовому відділу, відділу освіти, відділу культури, молоді та спорту, відділу соціального захисту і соціального забезпечення  Ставищенської селищної ради, комунальному некомерційному підприємству «Центр первинної медико-санітарної допомоги Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області», комунальному некомерційному підприємству «Ставищенська лікарня», комунальному підприємству «Ставищенська центральна аптека №26», комунальному підприємству «Санаторно-оздоровчий комплекс «Дружба», комунальному закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)»  при уточненні бюджету селищної територіальної громади на 2021 рік, передбачити додатково кошти на видатки з оплати послуг централізованого водопостачання та централізованого водовідведення спожитих закладами зазначених суб’єктів господарювання.

7. Рішення виконавчого комітету Ставищенської селищної ради Ставищенського району Київської області від 05.02.2019 №16 «Про встановлення Ставищенському житлово-комунальному підприємству скоригованих тарифів на послуги з централізованого водопостачання, централізованого водовідведення  визнати таким, що втратило чинність.

8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника Ставищенського селищного голови С.О. Потієвського.

9. Рішення набирає чинності з дня офіційного оприлюднення на офіційному сайті Ставищенської селищної ради.

 

 

 

 

Селищний голова                                              Л.П.Джужик


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь