A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

ЗАНЯТТЯ ОБЛАСНОГО МАЙСТЕР-КЛАСУ ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ ГЕОГРАФІЇ

Дата: 22.04.2021 10:52
Кількість переглядів: 396

21 квітня 2021 року на платформі ZOOM відбулося третє (заключне) заняття обласного майстер-класу для вчителів географії закладів освіти Київщини з теми «Новітні технології навчання на уроках географії».

Керівник майстер-класу Сергій Кравець, учитель географії Опорного закладу освіти «Красилівський академічний ліцей» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району, та координатор Валерій Совенко, завідувач відділу географії, економіки та краєзнавства КНЗ КОР «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів», актуалізували увагу слухачів на сучасних освітніх стандартах, що передбачають підготовку педагогів, здатних до інновацій та інтегрування теоретичних знань і практичних умінь у цілісну систему.


 

Учитель-методист Сергій Кравець поділився практичним досвідом з теми «Лепбук: сутність та методичні аспекти використання на уроках географії», продемонструвавши  лепбук як продукт навчально-дослідницької діяльності, що забезпечує розвиток в учнів творчого потенціалу, формування креативного мислення, уміння долати труднощі та вирішувати проблеми.

Слухачі обласного майстер-класу презентували власні креативні ідеї та творчі знахідки, реалізовані в освітній діяльності. Особливу зацікавленість викликали  авторські напрацювання, що зібрані педагогами під час навчання з використанням дистанційних технологій.

Координатор майстер-класу Валерій Совенко окреслив перспективи подальшого професійного й творчого розвитку педагогів з означеної теми.

У роботі майстер-класу взяла участь директор опорного закладу освіти Наталія Медведська, яка щиро подякувала керівнику,  координатору та  учасникам заходу за продуктивне професійне спілкування  й побажала всім поповнити свої педагогічні кейси новими практичними ідеями.

Результатом роботи професійної спільноти стали розробки навчальних занять для організації дистанційного навчання учнів із географії, які розміщені на сайті «Географія. Усе, що треба знати».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь