A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

КОМУ НЕ ПОТРІБНО ПОДАВАТИ ДОКУМЕНТМИ НА ПРИЗНАЧЕННЯ ЖИТЛОВОЇ СУБСИДІЇ З ТРАВНЯ МІСЯЦЯ 2021 РОКУ

Дата: 25.05.2021 15:46
Кількість переглядів: 1062

Фото без опису

Відповідно до рішення Уряду, прийнятого 19 травня 2021 року, внесено зміни до Положення про порядок призначення житлових субсидій з метою спрощення процедури їх отримання домогосподарствами.

Зокрема, призначення житлової субсидії на наступний період домогосподарствам, які отримали житлову субсидію в опалювальному сезоні 2020-2021 років, буде проведено 01.05.2021р. без звернень громадян, в автоматичному режимі, крім тих, яким житлова субсидія :

  • Надавалась у грошовій безготівковій формі;
  • Призначалась за фактичним місцем проживання осіб (орендарі житлових приміщень, внутрішньопереміщені особи );
  • Була призначена без врахування окремих осіб з числа зареєстрованих у житловому приміщенні, які не проживали за місцем реєстрації;

Рішення про призначення житлових субсидій вищезазначеним домогосподарствам прийматимутьсяорганами соціального захисту населення(Ставищенський відділок УСЗН Білоцерківської РДА) на підставі інформації Мінфіну за результатами проведеної верифікації даних щодо отримувачів житлових субсидій (наявність у власності житлових приміщень, транспортних засобів, депозитних рахунків та інше).

Окрім того, не враховуються доходи від розміщення депозитів при розрахунку доходу домогосподарства, збільшено до 100 тис. грн. суму коштів на депозитному рахунку, перевищення якої позбавляє громадян права на отримання субсидії. Не враховуються житлові приміщення,які перебувають у спільній частковій або сумісній власності, а також ті, які знаходяться в сільській місцевості. Тобто, якщо у будь-кого із складу домогосподарства або члена сім”ї особи із складу домогосподарства є у власності квартира у місті і будинок у селі, то дане домогосподарство не позбавляється права на отримання житлової субсидії.

Звертаємось до вас із проханням не створювати черги, не витрачати зайвий час і головне не наражати себе та оточуючих на небезпеку зараження короновірусною хворобою та скористатися можливістю попереднього запису на прийом і отримання вичерпної консультації в телефонному режимі (068-681-32-85).

Бережіть себе, один одного і будьте здорові !

Деклараія про доходи та витрати осіб

Заява про призначення та надання житлової субсидії


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь