A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

Про скликання чергової  десятої сесії Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області VIII скликання

Дата: 10.06.2021 12:16
Кількість переглядів: 701

Фото без опису

Фото без опису

СТАВИЩЕНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

БІЛОЦЕРКІВСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

                                                                                                                     

від 10 червня 2021 р.                                   Ставище                                                              № 73

                                                       

 

Про скликання чергової  десятої сесії

Ставищенської селищної ради

Білоцерківського району

Київської області VIII скликання

 

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламенту Ставищенської селищної ради VIIІ скликання скликати чергову десяту сесію Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області VIII скликання 24 червня 2021 року об 11:00 у приміщенні зали засідань за адресою: смт Ставище, вул. Сергія Цимбала, буд. 35/1, з наступним порядком денним:

  1. Про внесення змін до рішення  Ставищенської селищної ради від 04.12.2020 № 11 «Про утворення виконавчого комітету селищної ради, визначення його чисельності, затвердження персонального складу» ( зі змінами ) ( доп. Бандура Р.В., керуючий справами виконкому Ставищенської селищної ради).
  2. Про прийняття майна від КНП «Ставищенська лікарня» ( доп. Бандура Р.В., керуючий справами виконкому Ставищенської селищної ради).
  3. Про внесення змін до Порядку надання матеріальної допомоги в межах виконання селищної комплексної програми «Турбота» на 2021-2023 роки, затвердженої рішенням Ставищенської селищної ради від 21.01.2021 р. №155 ( зі змінами) ( доп. Даценко О.І., начальник відділу соціального захисту та соціального забезпечення населення Ставищенської селищної ради)
  4. Про надання дозволу на тимчасове призупинення освітнього процесу в закладах дошкільної освіти Ставищенської селищної територіальної громади ( доп. Осадчий І.Г., начальник відділу освіти Ставищенської селищної ради)
  5. Про встановлення розмірів єдиного податку для суб’єктів спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності на території Ставищенської  селищної територіальної громади ( доп. Чайка В.В., завідувач сектору економіки, сільського господарства,  торгівлі та інвестицій)
  6. Про встановлення ставок і пільг зі сплати земельного податку на території Ставищенської селищної територіальної громади ( доп. Чайка В.В., завідувач сектору економіки, сільського господарства,  торгівлі та інвестицій)
  7. Про встановлення ставок та пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Ставищенської селищної територіальної громади ( доп. Чайка В.В., завідувач сектору економіки, сільського господарства,  торгівлі та інвестицій)
  8. Про встановлення розміру ставки збору за місце для паркування транспортних засобів  на території Ставищенської селищної територіальної громади ( доп. Чайка В.В., завідувач сектору економіки, сільського господарства,  торгівлі та інвестицій)
  9. Про встановлення транспортного податку  на території Ставищенської селищної  територіальної громади ( доп. Чайка В.В., завідувач сектору економіки, сільського господарства,  торгівлі та інвестицій)
  10. Про встановлення розміру ставки туристичного збору на території Ставищенської селищної територіальної громади ( доп. Чайка В.В., завідувач сектору економіки, сільського господарства,  торгівлі та інвестицій)
  11. Про оренду  майна, що перебуває у комунальній власності Ставищенської територіальної громади ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу Ставищенської селищної ради)
  12. Про повернення з оперативного управління об’єктів нерухомості ( доп. Данилішина Л.М., начальник відділу фінансово-господарської діяльності та бухгалтерського обліку і звітності, головний бухгалтер ставищенської селищної ради)
  13. Про передачу в господарське відання об’єктів нерухомості ( доп. Данилішина Л.М., начальник відділу фінансово-господарської діяльності та бухгалтерського обліку і звітності, головний бухгалтер ставищенської селищної ради)
  14. Про затвердження Положення про  приватизацію об'єктів комунальної   власності Ставищенської  селищної  територіальної громади (малу приватизацію) ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу Ставищенської селищної ради )
  15. Про внесення змін до бюджету Ставищенської селищної територіальної громади ( зі змінами) ( доп. Бандура Л.М.,  начальник фінансового відділу Ставищенської селищної ради).
  16. Про звіт директора КНП «Ставищенська лікарня»  про роботу підприємства  ( доп. Воропай Ю.О., директор КНП «Ставищенська лікарня»)
  17. Про підготовку господарського комплексу та об’єктів соціально-культурного призначення Ставищенської селищної ради до роботи в осінньо-зимовий період 2021/2022 року (доп. Куліджанов В.В., начальник відділу житлово-комунального господарства, комунального майна, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту Ставищенської селищної ради)
  18. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Байді Т.В. для будівництва індивідуального гаража ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у спільну сумісну власність гр. Волинцю О.М.,                  гр. Волинець Л.М., гр. Волинцю М.О., гр. Волинець О.О. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  20. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Гаврилюку А.В. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Журбі Н.І. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Захарову О.С. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Зятькову М.Л. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  24. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Зятькову М.Л. для ведення особистого селянського господарства (доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Кожанову В.О. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  26. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Мазуренко К.О. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  27. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Олексій Е.Г. для індивідуального садівництва ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Пастушенку П.В. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у спільну сумісну власність гр. Перехожуку І.П., гр. Перехожук І.Б.,                  гр. Перехожуку І.І., гр. Угнівенко М.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  30. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Самойловій Л.В. для ведення особистого селянського господарства
  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Фризі О.В. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  32. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Гильовому Ф.М. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  33. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Рябоконю П.П. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  34. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Пивовару В.П. для ведення особистого селянського господарства (доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  35. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Пивовару В.П. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  36. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Москаленко А.В. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  37. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Авдєєнкову Є.В. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  38. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Рогозі Т.І. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  39. Про відміну рішення виконавчого комітету Брилівської сільської ради №55 від 25.09.2001р та надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Гильовій Розі Володимирівні для ведення особистого селянського господарства ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  40. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Марущак Олені Володимирівні для ведення особистого селянського господарства ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  41. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Литвинець Ірині Василівні для ведення особистого селянського господарства ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  42. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Крушець Наталії Євгеніївні  для ведення особистого селянського господарства ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  43. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Яричевському Михайлу Олександровичу для ведення ведення особистого селянського господарства ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  44. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Новосельській Валентині Михайлівні для ведення особистого селянського господарства ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  45. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Новосельському Ігорю Володимировичу для ведення особистого селянського господарства ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  46. Про надання дозволу на проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Пивовар Валентині Михайлівні для ведення особистого селянського господарства ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  47. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність Йовенко Марині Миколаївні для ведення особистого селянського господарства ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  48. Про надання дозволу на виготовлення  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Архіповій Ганні Микитівні для ведення особистого селянського господарства ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  49. Про надання дозволу на виготовлення  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Колісник Олені Андріївні для ведення особистого селянського господарства  ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  50. Про надання дозволу на виготовлення  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Михайленку Олегу Вікторовичу  для ведення особистого селянського господарства ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  51. Про надання дозволу на виготовлення  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр.Чабанюк Наталії Юріївні для ведення особистого селянського господарства ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  52. Про надання дозволу на виготовлення  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Романченку Анатолію Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)   
  53. Про надання дозволу на виготовлення  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Горошко Лідії Федорівні для ведення особистого селянського господарства  ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  54. Про надання дозволу на виготовлення  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Зайчуку Віктору Миколайовичу  для ведення особистого селянського господарства   ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)   
  55. Про надання дозволу на виготовлення  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Рябокінь Раїсі Миколаївні для ведення   особистого селянського господарства   ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  56. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Заїці Катерині Іванівні для ведення особистого селянського господарства   ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  57. Про надання дозволу на виготовлення  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Перехожук Ірині Борисівні для ведення індивідуального садівництва    ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  58. Про надання дозволу на виготовлення  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Мніху Богдану Олександровичу  для ведення особистого селянського господарства  ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  59. Про надання дозволу на виготовлення  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Гімурановій Ніні Миколаївні  для ведення особистого селянського господарства ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  60. Про відмову у наданні дозволу на виготовлення  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Чабанюку Валерію Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства за межами с. Розкішна ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  61. Про відмову у наданні дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Ковалю Юрію Васильовичу для ведення особистого селянського господарства ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  62. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Андрощук В.М.  для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  63.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Андрощук В.М.  для ведення особистого селянського господарства  ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  64. Про надання дозволу на виготовлення  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Бондаренко Г.О. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  65. Про затвердження  проекту землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Врубльовському Р.С. для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд  ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  66. Про затвердження  проекту землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Врубльовському Р.С для ведення особистого селянського господарства ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  67. Про надання дозволу на виготовлення  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Дерманець В.А. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  68. Про надання дозволу на виготовлення  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Ільніцькій К.В. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  69. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Ільніцькому С.П. для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  70. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр.Ільніцькому С.П. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  71. Про надання дозволу на виготовлення  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Ковальському М.Б. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  72. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Ковальчук Л.В. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  73. Про надання дозволу на виготовлення  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Марущак З.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  74. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр.гр. Ткачук Т.В., Шумській І.П. для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  75. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Хватовій Л.Л.  для будівництва індивідуального гаража ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  76. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Якимчук О.П. для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  77. Про надання дозволу на виготовлення  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Яркову Р.М. для ведення особистого селянського господарства  (доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  78. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Яценку Федору Михайловичу для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд  ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  79. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Совичу М.К. для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  80. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у спільну сумісну власність громадянам  для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (Суські)                    ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  81. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Мачковському О.Ю. для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  82. Про надання дозволу на виготовлення  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Сухецькій Н.В. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради) 
  83. Про затвердження  проєкту землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Никитюк Т.С. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  84.  Різне

 

Селищний голова                                                           Леонід ДЖУЖИК

ПРОЕКТИ РІШЕНЬ - перегляд

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь