A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ СТАВИЩЕНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 01.07.2021 16:36
Кількість переглядів: 440

Фото без опису

01 липня 2021 року відбулося засідання виконавчого комітету Ставищенської селищної ради, провели яке селищний голова Леонід Джужик та керуючий справами виконавчого комітету Роман Бандура.

За результатами голосування виконавчий комітет вирішив надати  дозволи на відключення від системи централізованого опалення та влаштування індивідуального опалення всім, хто подав заяви.

Виконавчий комітет, розглянувши матеріали адміністративної справи відносно жителя селища Ставище (викинув сміття на узбіччі дороги, чим порушив правила благоустрою селища), постановив громадянину виплатити штраф 340 грн. 00 коп.

Також виконавчим комітетом підтримано проєкти рішень про зарахування на квартирний облік при виконавчому комітеті Ставищенської селищної ради двох громадян: учасника бойових дій і дитину, позбавлену батьківського піклуваня та про передачу в приватну власність жилого приміщення у гуртожитку в смт Ставище.

За результатами голосування виконавчий комітет вирішив:

- надати дозвіл ФОП Шовкоплясу Сергію Миколайовичу на розміщення святкової торгівлі та дитячих атракціонів під час проведення святкових заходів з нагоди свята Івана Купала 06.07.2021 р. в смт Ставище. Місце розташування – територія біля ставу «Парковий». 

- надати дозвіл громадянину с.Станіславчик подарувати належну йому нерухомість:  ½ частину житлового будинку, яка належать йому на праві приватної спільної часткової власності його дружині.

Підтримку серед членів виконкому отримали юридичні питання: про затвердження актів щодо визначення та відшкодування розміру збитків власникам землі та землекористувачам в с. Полковниче та про зміну адреси житлового будинку.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь