A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

Про скликання позачергової дванадцятої сесії Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області VIII скликання

Дата: 06.07.2021 11:00
Кількість переглядів: 695

СТАВИЩЕНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

БІЛОЦЕРКІВСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

                                                                                                                     

від 06 липня 2021 р.                                   Ставище                                                              № 95

                                                       

 

Про скликання позачергової  дванадцятої сесії

Ставищенської селищної ради

Білоцерківського району

Київської області VIII скликання

 

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламенту Ставищенської селищної ради VIIІ скликання скликати позачергову дванадцяту сесію Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області VIII скликання 08 липня 2021 року об 11:00 у приміщенні зали засідань за адресою: смт Ставище, вул. Сергія Цимбала, буд. 35/1, з наступним порядком денним:

  1. Про відключення житлових будинків від централізованого  теплопостачання ( доп. Стеценко О.В., в.о. начальника відділу житлово-комунального господарства, комунального майна, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту Ставищенської селищної ради)
  2. Про утворення конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора  Комунального некомерційного підприємства «Ставищенська лікарня» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області  та затвердження її персонального складу ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу Ставищенської селищної  ради)
  3. Про затвердження Переліку об’єктів комунальної власності, щодо яких прийнято  рішення про приватизацію ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу Ставищенської селищної  ради)
  4. Про включення нерухомого майна до Переліку першого та другого типу об’єктів комунальної власності Ставищенської селищної територіальної громади,  щодо яких прийнято рішення про передачу в оренду ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу Ставищенської селищної  ради)
  5. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель для рибогосподарських потреб у землі для культурно-оздоровчих потреб, рекреаційних, спортивних і туристичних цілей у с. Вишківське Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області ( «Фазан») ( доп. Василюк В.М., головний спеціаліст юридичного відділу Ставищенської селищної ради)
  6. Про продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки з ФОП Довгалюк С.І., наданої для розміщення та обслуговування тимчасової споруди торгівельного призначення (доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)
  7. Різне

 

Селищний голова                                                           Леонід ДЖУЖИК

ПРОЕКТИ РІШЕНЬ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь