A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

ПРО ПЕРЕВАГИ ОФІЦІЙНОГО ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ І ЛЕГАЛІЗАЦІЮ ЗАРОБІТНОЇ ПЛАТИ

Дата: 09.07.2021 15:31
Кількість переглядів: 844

08.07.2021 року в приміщенні Головного управління Держпраці у Київській області відбулась спільна нарада органів виконавчої влади, місцевого самоврядування.

Фото без опису

Участь у зібранні представників Головного управління Державної податкової служби в Київській області, Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області, Київського обласного центру зайнятості, управління дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області з питань зменшення боргів своєчасності виплати заробітної плати та страхових внесків, використання незадекларованої праці.

 Присутнім була доведена інформація про роботу органів Держпраці, Державної податкової служби, Пенсійного фонду щодо погашення заборгованості по заробітній платі і страхових внесках та легалізації зайнятості.

Також проінформовано, що з 01.07.2021 року будуть проводитись посилені перевірки сільськогосподарських підприємств, підприємств закладів торгівлі та будівельних організацій щодо легалізації зайнятих працівників.

Згідно чинного законодавства, у разі недопуску спеціалістів органів Держпраці до перевірок штраф встановлено у розмірі 96 тисяч гривень; у разі виявлення на підприємстві або у фоп осіб, які працюють нелегально, встановлюється штраф у розмірі 60 тис грн за неоформленого згідно діючого законодавства працівника; у разі повторного виявлення штраф може бути встановлено у розмірі до 180 тисяч гривень за неоформленого працівника.

Також, повідомляємо про те що перевірки щодо легалізації зайнятих працівників будуть проводитись без попереджень і тому звертаємось до керівників підприємств, організацій, товариств та фізичних осіб-підприємців дотримуватись діючого трудового законодавства.

Легалізована зайнятість -це наповнення бюджетів громади, району області та країни, а отже, вирішення нагальних питань на місцях. Сплата страхових внесків - це можливість отримувати пенсію в майбутньому.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь