A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

Засідання Постійної комісії

Дата: 14.07.2021 09:41
Кількість переглядів: 634

Засідання Постійної комісії з питань регулювання земельних відносин,агропромислового комплексу,архітектури,будівництва та охорони навколишнього середовища з підготовки 13-ї чергової сесії восьмого скликання

Фото без опису

Порядок денний засідання комісії:

1. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр.. для ведення особистого селянського господарства с. Розумниця (доп.Мащенко А.К)

2. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. для ведення особистого селянського господарства с. Розумниця (доп.Мащенко А.К)

3. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. для ведення особистого селянського господарства с. Бесідка (доп.Мащенко А.К)

4. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. для ведення особистого селянського господарства с. Бесідка доп.Мащенко А.К)

5. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. для ведення особистого селянського господарства с. Полковниче (доп.Мащенко А.К)

6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд с. Гостра Могила (доп.Мащенко А.К)

7. Про внесення змін до рішення сесії Ставищенської селишної ради восьмого скликання від 22.04.2021 року № 382 (доп.Мащенко А.К)

8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність для ведення особистого селянського господарства с. Розумниця (доп.Мащенко А.К)

9. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. для індивідуального садівництва с. Полковниче (доп.Мащенко А.К)

10. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. для ведення особистого селянського господарства с. Полковниче (доп.Мащенко А.К)

11. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. для ведення особистого селянського господарства с. Антонівка (доп.Мащенко А.К)

12. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. для ведення особистого селянського господарства с. Антонівка (доп.Мащенко А.К)

13. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. для ведення особистого селянського господарства с. Гостра Могила (доп.Мащенко А.К)

14. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. для ведення особистого селянського господарства с. Розкішна (доп.Мащенко А.К)

15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  смт Ставище (доп.Мащенко А.К)

16. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр.. для ведення особистого селянського господарства с. Розумниця (доп.Мащенко А.К)

17. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. для ведення особистого селянського господарства с. Розумниця (доп.Мащенко А.К)

18. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. для ведення особистого селянського господарства с. Попружна (доп.Мащенко А.К)

19. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. для ведення особистого селянського господарства с. Григорівська Слобода (доп.Мащенко А.К)

20. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. для ведення особистого селянського господарства  с. Іванівка (доп.Мащенко А.К)

21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. для ведення особистого селянського господарства с. Бесідка (доп.Мащенко А.К)

22. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. для ведення особистого селянського господарства с. Стрижавка (доп.Мащенко А.К)

23. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. для ведення особистого селянського господарства с. Полковниче (доп.Мащенко А.К)

24. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. для ведення особистого селянського господарства с. Сухий Яр (доп.Мащенко А.К)

25. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. для ведення особистого селянського господарства с. Полковниче (доп.Мащенко А.К)

26. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. для ведення особистого селянського господарства с. Красилівка (доп.Мащенко А.К)

27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у спільну сумісну власність гр.. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд с. Красилівка (доп.Мащенко А.К)

28. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. для ведення особистого селянського господарства с. Красилівка (доп.Мащенко А.К)

29. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. для ведення особистого селянського господарства с. Красилівка (доп.Мащенко А.К)

30. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. для ведення особистого селянського господарства с. Григорівська Слобода (доп.Мащенко А.К)

31. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. для ведення особистого селянського господарства с. с. Сухий Яр (доп.Мащенко А.К)

32. Про відмову у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди ТОВ  для обслуговування нежитлової будівлі с. Гостра Могили  (доп.Мащенко А.К)

33. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (доп.Мащенко А.К)

34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд с. Красилівка (доп.Мащенко А.К)

35. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. для ведення особистого селянського господарства с. Красилівка (доп.Мащенко А.К)

36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд с. Торчиця (доп.Мащенко А.К)

37. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. для ведення особистого селянського господарства с. Григорівська Слобода (доп.Мащенко А.К)

38. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди ДТЕК Київські Регіональні Електромережі с. Бесідка (доп.Мащенко А.К)

39. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди ДТЕК Київські Регіональні Електромережі с. Брилівка (доп.Мащенко А.К)

40. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди ДТЕК Київські Регіональні Електромережі с. Іванівка (доп.Мащенко А.К)

41. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. для індивідуального садівництва с. Винарівка (доп.Мащенко А.К)

42.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. для ведення особистого селянського господарства с. Розумниця (доп.Мащенко А.К)

43. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах особистого строкового сервітуту гр. для будівництва та обслуговування будівель торгівлі  (доп.Мащенко А.К)

44. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди гр. с. Гостра Могила (доп.Мащенко А.К)

45. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди гр. с. Антонівка (доп.Мащенко А.К)

46. Про внесення змін до договору оренди за земельних ділянок комунальної власності с. Ясенівка (доп.Мащенко А.К)

47. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.. для будівництва індивідуального гаража смт Ставище (доп.Мащенко А.К)

48. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. для ведення особистого селянського господарствас. Попружна (доп. Болдовський Т.В.)

49. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр.  для ведення особистого селянського господарствас. Брилівка (доп. Болдовський Т.В.)

50. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр.  для ведення особистого селянського господарствас.Брилівка (доп. Болдовський Т.В.)

51. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр.  для ведення особистого селянського господарствас. Стрижавка (доп. Болдовський Т.В.)

52. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. для ведення особистого селянського господарствас. Попружна (доп. Болдовський Т.В.)

53. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. для ведення особистого селянського господарствас. Попружна (доп. Болдовський Т.В.)

54. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. для ведення особистого селянського господарства с. Попружна (доп. Болдовський Т.В.)

55. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. для ведення особистого селянського господарства с. Попружна (доп. Болдовський Т.В.)

56. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр.  для ведення особистого селянського господарства  с. Журавлиха (доп. Болдовський Т.В.)

57. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність учаснику АТО гр. для ведення особистого селянського господарства смт Ставище (доп. Болдовський Т.В.)

58. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. для ведення особистого селянського господарства с.Червоне (доп. Болдовський Т.В.)

59. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр.  для ведення особистого селянського господарствас. Бесідка доп. Болдовський Т.В.)

60. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. для ведення індивідуального садівництвас. Брилівка (доп. Болдовський Т.В.)

61. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. для ведення індивідуального садівництвас. Брилівка (доп. Болдовський Т.В.)

62. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. для ведення особистого селянського господарства с. Попружна (доп. Болдовський Т.В.)

63. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. для ведення особистого селянського господарствас. Попружна (доп. Болдовський Т.В.)

64. Про відміну рішення Ставищенської селищної ради №464 від 22.04.2021 року (доп. Болдовський Т.В.)

65. Про відмову в наданні  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність    гр.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Болдовський Т.В.)

66. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. для ведення особистого селянського господарствас. Розумниця (доп. Болдовський Т.В.)

67. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр.  для ведення особистого селянського господарствас. Попружна (доп. Болдовський Т.В.)

68. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність учаснику АТО гр. для ведення особистого селянського господарствас. Попружна (доп. Болдовський Т.В.)

69. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр.  для ведення особистого селянського господарствас. Розкішна ЛИСТ  (доп. Болдовський Т.В.)

70. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. для ведення особистого селянського господарствас. Розкішна ЛИСТ (доп. Болдовський Т.В.)

71. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр.  для ведення особистого селянського господарствас. Сухий Яр ЛИСТ (доп. Болдовський Т.В.)

72. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. для ведення особистого селянського господарствас. Сухий Яр ЛИСТ (доп. Болдовський Т.В.)

73. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. для ведення особистого селянського господарствас. Антонівка ЛИСТ (доп. Болдовський Т.В.)

74. Про виділення земельної ділянки частки (паю) для ведення товарного сільськогосподарського виробництвагр.. с. Розкішна ЛИСТ (доп. Болдовський Т.В.)

75.Про відмову в наданні дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність    гр..  для ведення особистого селянського господарствав с.Журавлиха (доп. Болдовський Т.В.)

76. Про відмову в затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. для ведення особистого селянського господарства (доп. Болдовський Т.В.)

77. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (доп. Плясецька О.О.)

78. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд ( доп. Плясецька О.О.)

79.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність для ведення особистого селянського господарства (доп. Плясецька О.О.)

80.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки гр. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  с. Красилівка (доп. Плясецька О.О.)

81.Про надання дозволу на виготовлення  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр.. для ведення особистого селянського господарства с. Сухий Яр ( доп. Плясецька О.О.)

82. Про надання дозволу на виготовлення  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність для ведення особистого селянського господарства с. Сухий Яр  (доп. Плясецька О.О.)

83.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. для ведення особистого селянського господарства - с. Сухий Яр ( доп. Плясецька О.О.)

84.Про надання дозволу на виготовлення  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність для ведення особистого селянського господарства с. Сухий Яр  (доп. Плясецька О.О.)

85. Про надання дозволу на виготовлення  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність для ведення особистого селянського господарства с. Красилівка  ( доп. Плясецька О.О.)

86. Про надання дозволу на виготовлення  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. для ведення особистого селянського господарства с. Стрижавка ( доп. Плясецька О.О.)

87. Про надання дозволу на виготовлення  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. для ведення особистого селянського господарства с. Сухий Яр ( доп. Плясецька О.О.)

88.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства ( доп. Плясецька О.О.)

89.Про надання дозволу на виготовлення  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. для ведення особистого селянського господарства с. Красилівка  ( доп. Плясецька О.О.)

90. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку господарський будівель і споруд  ( доп. Плясецька О.О.)

91. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства ( доп. Плясецька О.О.)

92. Про надання дозволу на виготовлення  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність для ведення особистого селянського господарства с. Іванівка ( доп. Плясецька О.О.)

93. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства ( доп. Плясецька О.О.)

94.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  ( доп. Плясецька О.О.)

95.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд. ( доп. Плясецька О.О.)

96.Про надання дозволу на виготовлення  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність для ведення особистого селянського господарства  с. Брилівка  ( доп. Плясецька О.О.)

97.Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 25.03.2021 р. № 303. «Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. . для ведення особистого селянського господарства» ( доп. Плясецька О.О.)

98.Про надання дозволу на виготовлення  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. для ведення особистого селянського господарства с. Іванівка ( доп. Плясецька О.О.)

99.Про надання дозволу на виготовлення  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр.  для ведення особистого селянського господарства с. Сухий Яр ( доп. Плясецька О.О.)

100.Про надання дозволу на виготовлення  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. для ведення особистого селянського господарства  с. Брилівка ( доп. Плясецька О.О.)

101.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у спільну сумісну власність Громадянам для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд ( доп. Плясецька О.О.)

102.Про надання дозволу на виготовлення  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. для ведення особистого селянського господарства 0,20 с. Григорівська Слобода ( доп. Плясецька О.О.)

103.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність Романюк О.С для ведення особистого селянського господарства ( доп. Плясецька О.О.)

104. Про надання дозволу на виготовлення  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. для ведення особистого селянського господарства с. Торчиця  ( доп. Плясецька О.О.)

105.Про надання дозволу на виготовлення  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр.  для ведення особистого селянського господарства с. Сухий Яр  ( доп. Плясецька О.О.)

106.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність В для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Плясецька О.О.)

107. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства ( доп. Плясецька О.О.)

108.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд ( доп. Плясецька О.О.)

109.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Плясецька О.О.)

110.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства ( доп. Плясецька О.О.)

111.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства ( доп. Плясецька О.О.)

112. Про відмову у наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Плясецька О.О.)

113. Про відмову у наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр.. для ведення особистого селянського господарства ( лист)  ( доп. Плясецька О.О.)

114. Про відмову у наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. для ведення особистого селянського господарства (лист)  ( доп. Плясецька О.О.)

115. Про відмову у наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. для ведення особистого селянського господарства (лист)  ( доп. Плясецька О.О.)

116.Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості),  яка передається  в оренду ТОВ «Інтерагроінвест» для розміщення та обслуговування сільськогосподарських будівель і споруд за межами с. Стрижавка Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області (доп.Василюк В.М.)

117.Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки,  яка передається  в оренду ТОВ «Інтерагроінвест» для розміщення та обслуговування сільськогосподарських будівель і споруд у с. Стрижавка Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області (доп. Василюк В.М.)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь