A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

Про внесення змін до Розпорядження Ставищенського селищного голови № 100 від 26.07.2021 року «Про скликання чергової тринадцятої сесії Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області VIII скликання»

Дата: 26.07.2021 14:58
Кількість переглядів: 581

 

Фото без опису

СТАВИЩЕНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

БІЛОЦЕРКІВСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

                                                                                                                     

від 26 липня 2021 р.                                   Ставище                                                       № 107

                                                       

Про внесення змін до

Розпорядження Ставищенського

селищного голови № 100

від 26.07.2021 року

«Про скликання чергової  тринадцятої

сесії Ставищенської селищної ради

Білоцерківського району

Київської області VIII скликання»

 

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» внести зміни до Розпорядження Ставищенського селищного голови № 100 від 14.07.2021 року «Про скликання чергової тринадцятої сесії Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області VIII скликання»:

  1. Викласти пункти 2-5 порядку денного в такій редакції:

«2. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради 8 скликання № 92 від 15.01.2021 року «Про затвердження Програми підтримки культури, відзначення ювілейних та професійних дат  на 2021-2023 роки» ( нова редакція)  (доп. Лук?янець Н.І., начальник відділу культури, молоді та спорту Ставищенської селищної ради)

3. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради 8 скликання № 44 від 24.12.2020 року«Про затвердження Програми розвитку та підтримки комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області на 2021-2023 рр.» (нова редакція)» ( доп. Чмуневич Н.О., гол. економіст КНЗ ЦПМСД)

4. Про внесення змін до рішення  Ставищенської селищної ради 8 скликання № 95 від 15.01.2021 року  «Про затвердження Програми  розвитку та підтримки комунального некомерційного підприємства "Ставищенська лікарня" Ставищенської селищної ради  на 2021-2023 рр.»  ( нова редакція ) ( доп. Сердюк А.С., гол. бухгалтер КНП «Ставищенська лікарня»)

5. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради 8 скликання № 50 від 24.12.2020 року «Про затвердження  Програми з регулювання земельних, містобудівних  відносин на території Ставищенської селищної  ради на 2021 – 2025 роки» ( нова редакція)

(доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин).»

  1. Порядок денний доповнити такими пунктами:

«14. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради 8 скликання № 46 від 24.12.2020 року та затвердження Програми по наданню пільг з оплати послуг зв’язку та інших передбачених законодавством пільг Ставищенської селищної ради  на 2021 – 2025 роки в новій редакції ( доп. Даценко О.І., начальник відділу соціального захисту та соціального забезпечення населення)

15. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради 8 скликання № 228 від 19.02.2021 року  та затвердження Програми впорядкування безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів  у разі амбулаторного лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань на 2021 – 2025 роки в новій редакції ( доп. Даценко О.І., начальник відділу соціального захисту та соціального забезпечення населення)

16. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради 8 скликання № 272 від 25.03.2021 року «Про затвердження  Ставищенської  селищної Програми здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян на 2021 - 2023 роки» ( нова редакція)» ( доп. Даценко О.І., начальник відділу соціального захисту та соціального забезпечення населення)

17. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради 8 скликання  № 229 від 19.02.2021 року «Про затвердження Програми «Безоплатне зубопротезування пільгових категорій громадян, які проживають на території Ставищенської селищної ради» на 2021-2023 роки» ( нова редакція) ( доп. Даценко О.І., начальник відділу соціального захисту та соціального забезпечення населення)

18.Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради 8 скликання № 155 від 21.01.2021 року «Про затвердження Ставищенської селищної комплексної програми «Турбота» на 2021-2023 роки» ( нова редакція) ( доп. Даценко О.І., начальник відділу соціального захисту та соціального забезпечення населення)

19. Про затвердження Ставищенської селищної цільової програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, забезпечення пожежної безпеки на 2021-2025 роки ( доп. Куліджанов В.В., начальник відділу житлово-комунального господарства, комунального майна, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту Ставищенської селищної ради)

20. Про затвердження Програми розвитку системи освіти Ставищенської селищної територіальної громади на 2021-2025 роки ( доп. Антонюк Б.О., спеціаліст І кат. ЦБ відділу освітиСтавищенської селищної ради).»

4. Пункти 14,15 вважати пунктами 21, 22.

5. Доповнити порядок денний такими пунктами:

«23.Про повернення з оперативного управління об’єктів нерухомості  ( доп. Данилішина Л.М., начальник відділу фінансово-господарської діяльності, бухгалтерського обліку та звітності, гол. бухгалтер Ставищенської селищної ради)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

24.Про передачу майна суб’єкту господарювання на праві господарського відання ( доп. Данилішина Л.М., начальник відділу фінансово-господарської діяльності, бухгалтерського обліку та звітності, гол. бухгалтер Ставищенської селищної ради)

25. Про прийняття на баланс проєкту капітального  ремонту дорожнього покриття по вулиці Клубній в селі Розкішна ( доп. Данилішина Л.М., начальник відділу фінансово-господарської діяльності, бухгалтерського обліку та звітності, гол. бухгалтер Ставищенської селищної ради)

26. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради № 110 від 15.01.2021 року  «Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Ставищенська лікарня» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області на 2021 рік» ( доп. Сердюк А.С., гол бухгалтер КНП «Ставищенська лікарня»).»

5. Пункти 16-18 вважати пунктом 27-29.

6. Пункт 19 вважати пунктом 215.

7. Порядок денний доповнити такими пунктами:

«30. Про затвердження детального плану території (с.Полковниче) ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

31. Про прийняття в комунальну власність сформованих земельних ділянок на території Ставищенської селищної територіальної громади (Брилівка, Попружна, Сніжки, Гейсиха) ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

32. Про дозвіл на виготовлення нормативно-грошової  оцінки земельних ділянок водного фонду ТОВ «Ставищенський рибгосп» на території Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області в межах та за межами смт Ставище, с. Розкішна, с. Антонівка ( доп. Василюк В.М., головний спеціаліст відділу земельних відносин)

33. Про дозвіл на розробку проєкту відведення земельних ділянок водного фонду                ТОВ Ставищенський рибгосп» на території Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області в межах та за межами смт Ставище, с. Розкішна, с. Антонівка (доп. Василюк В.М., головний спеціаліст відділу земельних відносин)

34. Про дострокове розірвання договору оренди земельної ділянки з гр. Рожанським І.В. по вул. Межигірській, 6 в смт Ставище для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд ( доп. Василюк В.М., головний спеціаліст відділу земельних відносин).»

8. Пункти 20,21 вважати пунктами 35, 36.

9. Пункт 22 виключити з порядку денного.

10. Порядок денний доповнити такими пунктами:

«37. Про відмову у затвердженні проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Іванчуку С.Г.  для ведення особистого селянського господарства ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

38.Про відмову в наданні  дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Ільніцькій І.В. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

39.Про відмову в наданні  дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Ільніцькій А.В. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

40.Про відмову в наданні  дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Ільніцькій Н.П. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

41.Про відмову в наданні  дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Ільніцькому О.В. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

42. Про відмову в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Снігуру О.В. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

43.Про відмову в наданні  дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Цілуйку М.О. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

44.Про відмову в наданні  дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Цілуйко С.В. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

45.Про відмову в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність    гр. Кошинській Марині Миколаївні  для ведення особистого селянського господарства ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

46.Про відмову в наданні  дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність    гр. Москаленко Ю.Т. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

47.Про відмову в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність гр. Блажчуку В.М.  для ведення особистого селянського господарства ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

11. Пункти 23-75 вважати пунктами 48-100.

12. Порядок денний доповнити такими пунктами:

«101. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бондаренку О.Д. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

102.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дирді Л.П. для ведення особистого селянського господарства (доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

103.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Довгалюку М.В. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

104.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Коваленко І.І. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

105.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лацук К.П. для ведення особистого селянського господарства (доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

106.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лацуку С.А. для ведення особистого селянського господарства (доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

107.Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мейті І.Б. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

108.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Плахотнюку Я.Д. для ведення особистого селянського господарства (доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

109.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Роспутній Д.Р. для ведення особистого селянського господарства (доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

110.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сидорцю Г.Ф. для ведення особистого селянського господарства (доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

111.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Скибі Н.І. для ведення особистого селянського господарства (доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

112.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сулимі Л.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

113.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Татаріновій С.М. для будівництва індивідуального гаража (доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

114.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Таценко І.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

115.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Філоненко В.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

116.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Бердочнику В.М.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

117.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Гаврилюку Костянтину Федоровичу для ведення особистого селянського господарства (доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

118.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність  гр. Касянчуку Станіславу Івановичу  для ведення особистого селянського господарства (доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

119.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Клапченко Г.М.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

120.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Король-Безпалій Л.П.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

121.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність  гр. Красножону І.В.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

122.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Рою І.В.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

123.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Семенюк Г.П.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

124.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Семенюк  Г.П.  для ведення індивідуального садівництва (доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

125.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Шевчук М.А.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

126.Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність Безчасній В.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

127.Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Блажчук Н.П. для ведення особистого селянського господарства (доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

128.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Василенко Н.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

129.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Губській Н.М.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

130.Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Гульчаку Ю.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

131.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Даніш Ю.Г. для ведення особистого селянського господарства (доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

132.Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність Денисюк С.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

133.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Дирді О.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

134.Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Зайчук Г.Г. для ведення особистого селянського господарства (доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

135.Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Зайчук С.І. для ведення особистого селянського господарства (доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

136.Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Комасі Д.О. для ведення особистого селянського господарства (доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

137.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Крільо Н.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

138.Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Пастир Н.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

139.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Сутковій Н.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

140.Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у спільну сумісну  власність громадянам для ведення особистого селянського господарства (Федоренки) (доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

141.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Шинкаренку В.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

13. Пункт 76 вважати пунктом  142.

14. Порядок денний доповнити такими пунктами:

«143. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки гр. Бондаренку О.Д.  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

144.Про  виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) гр. Базелюку Віталію Петровичу, гр.Холод Юлії Петрівні, гр.Базелюк Надії Іванівні ( дозвіл на виготовлення технічної документації ) ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

145.Про  виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) гр.Ревенку Анатолію Івановичу ( дозвіл на розробку технічної документації) ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

146.Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки гр. Зайчук В.Д. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

147.Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки гр. Майбороді В.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

148.Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки громадянам  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( Федоренки) ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

15.  Пункти 77- 95 вважати пунктами 149 – 167.

16. Порядок денний доповнити такими пунктами:

«168.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Іщенку М.В. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

169.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Балану А.П. для індивідуального садівництва ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

170.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Борщу В.В. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

171.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Говоруну П.Д. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

172.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дмитрук С.А. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

173.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Зайчук Т.А. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

174.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кочетковій О.П. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

175.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ткачук О.С. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

176.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шумській І.П. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

177.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Денисюку В.В.  для ведення особистого селянського господарства  ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

178.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Зайчук Т.Ф.  для ведення особистого селянського господарства ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

179.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Коваль Т.П.  для ведення особистого селянського господарства ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

180.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Семенюку В.Ф. для ведення особистого селянського господарства    ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

181.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Чернявському М.М.  для ведення особистого селянського господарства    (доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

182.Про затвердження  проєкту землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Янчуковському Б.М. для індивідуального садівництва господарства    (доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

17. Пункти 96-103 вважати пунктами 186-193.

18. Пункти 104-106 вважати пунктами183-185.

19. Пункти 107-113 вважати пунктами 194 – 200.

20. Порядок денний доповнити такими пунктами:

«201. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Донусу І.О. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

202.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність гр. Макарицькому Я.І. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

203.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр.Олішевській С.А. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

204.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність Розуменку А.Ю. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

205.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність Соломенику Р.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

206.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Сулимі Л.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

207.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр.Таценко І.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

208.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр.Філоненко В.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

209.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність Бутвину М.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

210.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність Бутвину М.В. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

211.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність Гейсману О.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

212.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність Коваль Т.П. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

213.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність Олійник Ю.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

214.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність Ткаченко Н.Є. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин)

21. Пункти 114-115 вважати пуктами 216-217.

22. Порядок денний доповнити птаким пунктом:

«218. Про внесення змін до договору оренди землі комунальної власності (Інтерагроінвест, с.Ясенівка) ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., в.о. начальника відділу земельних відносин).»

23. Пункт 116 вважати пунктом 219.

 

 

 

Селищний голова                                                               Леонід ДЖУЖИК

 

ПРОЕКТИ РІШЕНЬ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь