Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

Про скликання чергової п'ятнадцятої сесії Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області VIII скликання

Дата: 27.08.2021 08:21
Кількість переглядів: 1272

Фото без опису

СТАВИЩЕНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

БІЛОЦЕРКІВСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ 

 

                                                                                                                     

від 26 серпня 2021 р.                                   Ставище                                                           № 133      

Про скликання чергової п'ятнадцятої сесії

Ставищенської селищної ради

Білоцерківського району

Київської області VIII скликання

 

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламенту Ставищенської селищної ради VIIІ скликання скликати чергову п'ятнадцяту сесію Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області VIII скликання               09 вересня 2021 року об 11:00 у приміщенні зали засідань за адресою: смт Ставище,                   вул. Сергія Цимбала, 35/1, з наступним порядком денним:

  1. Про затвердження Програми підтримки територіальної оборони на території Ставищенської селищної територіальної громади на 2021 рік ( доп. П.Б. Гогоша,                   в.о. начальника шостого відділу Білоцерківського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, підполковник)
  2. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 11.12.2020 року № 18 «Про затвердження Положення про відділ культури, молоді та спорту Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області (доп. Лук?янець Н.І., начальник відділу культури, молоді та спорту Ставищенської селищної ради)
  3. Про встановлення заборони продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами господарювання (крім закладів ресторанного господарства) на території Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу Ставищенської селищної ради)
  4. Про створення аукціонної комісії та затвердження Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації Ставищенської селищної ради ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу Ставищенської селищної ради)
  5. Про утворення конкурсної комісії з проведення повторного конкурсу на заміщення вакантної посади директора  Комунального некомерційного підприємства «Ставищенська лікарня» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області  та затвердження її персонального складу ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу Ставищенської селищної ради)
  6. Про утворення старостинських округів на території Ставищенської селищної територіальної громади ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу Ставищенської селищної ради)
  7. Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення (громадських слухань) кандидатури старости  у Ставищенській селищній раді Білоцерківського району Київської області ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу Ставищенської селищної ради)
  8. Про затвердження Порядку формування кадрового резерву  у Ставищенській селищній раді Білоцерківського району Київської області ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу Ставищенської селищної ради)
  9. Про ініціювання передачі об’єктів права державної власності у комунальну власність Ставищенської селищної ради ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу Ставищенської селищної ради)
  10. Про включення нерухомого майна до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності Ставищенської селищної територіальної громади,  щодо яких прийнято рішення про передачу в оренду ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу Ставищенської селищної ради)
  11. Про внесення змін до рішення  Ставищенської селищної ради «Про бюджет Ставищенської селищної територіальної громади на 2021 рік із змінами»   ( доп. Бандура Л.М., начальник фінансового відділу Ставищенської селищної ради)
  12. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у користування на умовах оренди ПрАТ «ДТЕК Київські Регіональні Електромережі» ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  13. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки приватної власності  ТОВ «ВЕДЕРСТАД» для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель і споруд   підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (будівництво адміністративно-офісних, складських будівель та будівель для виробництва і обслуговування сільськогосподарської техніки) за рахунок земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення за межами с. Іванівка Ставищенської селищної ради  Білоцерківського району Київської області (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  14. Про прийняття в комунальну власність сформованих земельних ділянок на території Ставищенської селищної територіальної громади ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  15. Про внесення змін до рішення Ставищенської селишної ради восьмого скликання від 24.06.2021 р. № 799 «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у спільну сумісну власність громадянам для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд» ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  16. Про відмову в затвердженні проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Зайцю С.П. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  17. Про відмову в затвердженні проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність гр. Ільніцькому В.М. для індивідуального садівництва ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  18. Про відмову в затвердженні проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність гр. Ільніцькому С.В. для індивідуального садівництва ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  19. Про відмову в наданні  дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Іванкевичу В.М. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  20. Про відмову в наданні  дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Іванкевич Г.М.  для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  21. Про відмову в наданні  дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Іванкевичу Д.М. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  22. Про відмову в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Іорданову М.В. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  23. Про відмову в наданні  дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність    гр. Вовчуку О.В. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  24. Про відмову в наданні  дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Гарназі О.В. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  25. Про відмову в наданні  дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Гладіліній Ользі Вікторівні  для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  26. Про відмову в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Гуровій І.В. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  27. Про відмову в наданні  дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність    гр. Кирику О.В.  для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  28. Про відмову в наданні  дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність   гр. Комишнюку А.О. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  29. Про відмову в наданні  дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність    гр. Конельській Світлані Іванівні  для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  30. Про відмову в наданні  дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність    гр. Кулибабі С.О. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  31. Про відмову в наданні  дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність  учаснику ООС (АТО)  гр. Ліщуку В.М.  для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  32. Про відмову в наданні  дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність    гр. Москаленку Є.Ю.  для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  33. Про відмову в наданні  дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Потієвському І.О.  для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  34. Про відмову в наданні  дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Потієвському С.О.  для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  35. Про відмову в наданні  дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Привалову Є.В. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  36. Про відмову в наданні  дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Присташу Степану Степановичу  для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  37. Про відмову в наданні  дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність    гр. Тупчію В.В. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  38. Про відмову в наданні  дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність    гр. Тупчій О.І. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  39. Про відмову в наданні  дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність  гр. Яструб Л.В.  для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  40. Про відмову в наданні  дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність  гр. Яструбу С.О.  для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  41. Про відмову в наданні  дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки згідно сертифікату на земельну частку (пай)                   гр. Рачок К.С. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  42. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Альмужній А.С.для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  43. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Альмужному С.Д. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  44. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Баран Л.В. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  45. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Баран Л.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  46. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бондаренко О.О. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  47. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гарликівському І.Д. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  48. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Головатюк П.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  49. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Данилюку І.О. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  50. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Демченку М.П. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  51. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дяченку О.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  52. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Закорському П.М. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  53. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Закорському П.М.для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  54. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Калініченку З.Д. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  55. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Клочку В.Г. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  56. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Коренюк М.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  57. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кошинській Н.С. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  58. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лобунець Т.А. для індивідуального садівництва (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  59. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мартич С.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  60. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Миронюк Ю.О. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  61. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Орлівській Н.Г. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  62. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Погорілому В.В. для індивідуального садівництва (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  63. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Погорілому В.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  64. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Поліщук А.М. для індивідуального садівництва (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  65. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сидорець О.Ю. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  66. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Терещуку М.І. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  67. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Терещуку С.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  68. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Терещук Т.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  69. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ткаченку В.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  70. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Чубенко Я.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  71. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Ільїн Н.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  72. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Альмужній Н.П.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  73. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Богдан О.А.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  74. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Бурлаки М.П.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  75. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Валігурі Р.О.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  76. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність  гр. Гейко Т.В.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  77. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Горкуну О.Л.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  78. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Гуртовенко Н.О.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  79. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Дідику С.В.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  80. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність  гр. Заболотній Н.М.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  81. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Злиденній О.М.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  82. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність  гр. Коновалюку В.І.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  83. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Кошіль Н.М.  для ведення індивідуального садівництва (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  84. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Марущак Л.В.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  85. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність  гр. Норцю В.С.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  86. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Норцю В.С.  для ведення індивідуального садівництва (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  87. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Орлівському В.П.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  88. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність учасниці ООС (АТО) гр. Пономаренко І.В.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  89. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність  гр. Снігур Т.М.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  90. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність  гр. Шинкарук В.В.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  91. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність  гр. Шинкарук Л.В.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  92. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Грицуку Л.Д. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  93. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Король А.П.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  94. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Куцейку В.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  95. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Куцейко О.О. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  96. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Прокіпчук О.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  97. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Чумак Г.Ф. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  98. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Яковенку М.С.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  99. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Христевичу В.А. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  100. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Іщенко Л.В. для будівництва індивідуального гаража (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  101. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки гр.Візіло К.С.  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  102. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)   гр. Беркозу В.В.  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  103. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) гр. Сухому Р.І. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  104. Про  виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) гр. Блажчуку С.С. (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  105. Про  виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) гр. Бондарчуку М.В. (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  106. Про  виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) гр. Дідуку Г.С. (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  107. Про  виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) гр. Дзюман О.П. (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  108. Про  виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) гр. Костенко Л.І. ( 0,83 га) (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  109. Про  виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) гр. Костенко Л.І. ( 2,5 га) (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  110. Про  виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) гр. Оришкевичу С.П. (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  111. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бурлаці П.І. для індивідуального садівництва (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  112. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гопкалу С.І. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  113. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гринюк Л.С. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  114. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дяченко О.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  115. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кравчук О.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  116. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Левченко З.А. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  117. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Михалюк Т.П. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  118. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у спільну сумісну власність гр. Мусієнко Н.А., гр. Кубічці О.А. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  119. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Покотилу М.С. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  120. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Репеті В.Я. для індивідуального садівництва (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  121. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Репеті С.В. для індивідуального садівництва (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  122. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Скрипаку Д.В. для індивідуального садівництва (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  123. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Старовіту В.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  124. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Старовіт К.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  125. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Танасієнку О.Г. для індивідуального садівництва (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  126. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Цеску С.С. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  127. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність гр. Ільніцькій І.В. для індивідуального садівництва (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  128. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність гр. Ільніцькій А.В. для індивідуального садівництва (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  129. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність гр. Ільніцькій О.І. для індивідуального садівництва (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  130. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність    гр. Галянт Л.В.   для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  131. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність гр. Донусу М.О. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  132. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність гр. Ковмір Т.П. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  133. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність  учаснику ООС (АТО) гр. Корнієнку А.І.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  134. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність учаснику ООС (АТО) гр. Логвинову О.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  135. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність  учаснику ООС (АТО) гр.Черепусі Г.С.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  136. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Жабуровському В.В. для ведення особистого селянського  господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  137. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Зайчук Т.Ф.  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  138. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Олійник Р.П. для ведення особистого селянського  господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  139. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Чубенку В.Б. для ведення особистого селянського  господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  140. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Шандрук В.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  141. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у спільну сумісну власність гр. Блажчук В.М.,                       гр. Блажчук Н.П., гр. Блажчук С.В., гр. Остапчук Т.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  142. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у спільну часткову власність гр.Губаревій О.М. та                гр. Губареву М.О. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  143. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність гр. Деменчук М.Ф. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  144. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр.Дяченко О.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  145. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр.Животівській А.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  146. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Крушець Н.Є. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  147. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Куцій В.Ф. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  148. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Ніконовій А.Б. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  149. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Нагаївській М.К. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  150. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр.Паламарчуку В.Я. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  151. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр.Пампусі І.С. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  152. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Сивурі В.П. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  153. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр.Тертичному М.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  154. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у спільну сумісну власність гр.Ткачук Н.М., Ткачуку І.О., Ткачуку О.І., Кожемякіній І.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  155. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Христевичу В.А. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  156. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі у власність гр. Якимчуку В.П. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ( 3,0028 га) (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  157. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі у власність гр. Якимчуку В.П. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ( 0,8703 га) (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  158. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у спільну сумісну  власність громадянам  для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (Іванчуки)  (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  159. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Дьолог Н.П. для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  160. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у спільну сумісну  власність громадянам  для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (Дирди) (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  161. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність Дричаку А.Ф. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  162. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність Кононюку В.Л. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  163. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність Олексієнко В.П. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  164. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність Олексієнку О.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  165. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність Превар З.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  166. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність Терещук Н.С. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  167. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у спільну сумісну  власність громадянам  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (Юрченки) (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  168. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність Яковенку М.С. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  169. Різне

 

Селищний голова                                                 Леонід ДЖУЖИК

ПРОЕКТИ РІШЕНЬ 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь