A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

Про внесення змін до Розпорядження Ставищенського селищного голови № 133 від 26.08.2021 року «Про скликання чергової п'ятнадцятої сесії Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області VIII скликання»

Дата: 08.09.2021 09:20
Кількість переглядів: 840

 

Фото без опису

СТАВИЩЕНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

БІЛОЦЕРКІВСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

                                                                                                                     

від 08 вересня 2021 р.                                   Ставище                                                       № 139

                                                       

Про внесення змін до

Розпорядження Ставищенського

селищного голови № 133

від 26.08.2021 року

«Про скликання чергової  п'ятнадцятої

сесії Ставищенської селищної ради

Білоцерківського району

Київської області VIII скликання»

 

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» внести зміни до Розпорядження Ставищенського селищного голови № 133 від 26.08.2021 року «Про скликання чергової п'ятнадцятої сесії Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області VIII скликання»:

  1. Порядок денний доповнити такими пунктами:

«3. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від  27.07.2021 року               № 871 «Про затвердження Програми розвитку системи освіти Ставищенської селищної територіальної громади на 2021-2025 роки (доп. Погребешна І.В., начальник відділу освіти Ставищенської селищної ради)

4. Про затвердження Положення про премію Ставищенської селищної територіальної громади в галузі освіти «Поклик серця» (доп. Погребешна І.В., начальник відділу освіти Ставищенської селищної ради)

5. Про винесення на громадське обговорення проєкту рішення “Про реорганізацію закладів освіти Ставищенської селищної ради”(доп. Погребешна І.В., начальник відділу освіти Ставищенської селищної ради)

6. Про щорічне встановлення вартості безоплатного гарячого харчування дітей в закладах загальної середньої освіти Ставищенської селищної ради (доп. Погребешна І.В., начальник відділу освіти Ставищенської селищної ради)

7. Про внесення змін до Програми розвитку та підтримки комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області  на 2021-2025 роки ( доп. Чмуневич Н.О., гол. економіст КНЗ ЦПМСД)

8. Про  внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 15.01.2021 року №111 «Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області на 2021 рік» ( доп. Чмуневич Н.О., гол. економіст КНЗ ЦПМСД)

9. Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області на 2022 рік ( доп. Чмуневич Н.О., гол. економіст КНЗ ЦПМСД)

10. Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Ставищенська лікарня» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області на 2022 рік (доп. Крамаренко В.В., в.о. директора КНП «Ставищенська лікарня»)

11. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради 8 скликання    № 156 від 21.01.2021 року «Про затвердження Програми місцевих стимулів для медичних працівників КНП "Ставищенська лікарня" Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області  на 2021-2023 роки ( у новій редакції)» (доп. Крамаренко В.В., в.о. директора КНП «Ставищенська лікарня») .»

  1. Пункти 3-11 вважати пунктами 12-20.
  2. Порядок денний доповнити такими пунктами:

«21. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 04.12.2021 №11 «Про утворення виконавчого комітету селищної ради, визначення його чисельності, затвердження персонального складу» ( доп. Бандура Р.В., керуючий справами (секретар) виконкому Ставищенської селищної ради)

22. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради №3 від 26.11.2020 року «Про затвердження структури та загальної чисельності аппарату Ставищенськоїселищної ради та її виконавчих органів» ( доп. Данилішина Л.М., начальник відділу фінансово-господарської діяльності, бухгалтерського обліку та звітності, головний бухгалтер Ставищенської селищної ради)»

  1.  Пункти 12-13 вважати пунктами 23-24.
  2.  Порядок денний доповнити такими пунктами:

«25. Про  надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки в користування на умовах оренди ТОВ «АНСТУ-9» для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємства промисловості (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

26. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди ДТЕК «Київські Регіональні Електромережі» (с.Іванівка) (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

27.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди ДТЕК «Київські Регіональні Електромережі» (с.Бесідка) (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

28.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди ДТЕК «Київські Регіональні Електромережі» (с.Брилівка) (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

29.Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що перебуває в оренді ТОВ «ІНІЦІАТИВА ПЛЮС» для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій на території Ставищенської селищної ради (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

30.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах особистого строкового сервітуту для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (Винокурова Д.О.) (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

31.Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (молочна кухня) (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

32.Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (відумерла спадщина Антонівка) (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

6.     Пункт 14 виключити з порядку денного.

7.     Пункт 15 вважати пунктом 33.

8.     Порядок денний доповнити такими пунктами:

«34. Про внесення змін до рішення сесії Ставищенської селишної ради восьмого скликання від 27.07.2021 року № 988 ( Крільо Н.В.) (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

35.Про внесення змін до рішення сесії Ставищенської селищної ради восьмого скликання від 24 червня  року № 775 ( Зайчук В.М.) (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

36. Про відмову в наданні  дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Мудренко Л.А. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

       9.    Пункти 16-21  вважати пунктами 37-42.  

      10.    Пункт 22 виключити з порядку денного.

      11.   Пункти 23-24 вважати пунктами 43-44.

      12.   Пункт 25 виключити з порядку денного.

      13.   Пункти 26-41 вважати пунктами 45-60.

      14.Порядок денний доповнити такими пунктами:

«61.Про припинення права постійного користування земельною ділянкою, визнання державного акту таким, що втратив чинність та надання її у власність  (Андрусенко М.Є.) (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

62.Про припинення права постійного користування земельною ділянкою, визнання державного акту таким, що втратив чинність, та надання її у власність власність (Мекеда Г.Г.) (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

63.Про припинення права постійного користування земельною ділянкою, визнання державного акту таким, що втратив чинність, та надання її у власність  (Мекеда Т.В.) (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

64.Про припинення права постійного користування земельною ділянкою, визнання державного акту таким, що втратив чинність, та надання її у власність  (Паламарчук О.Й.) (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

65.Про припинення права постійного користування земельною ділянкою, визнання державного акту таким, що втратив чинність, та надання її у власність  (Сергієня Л.В.) (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин).»

          15.     Пункти 42-89 вважати пунктами 66 - 113.

          16.     Пункти 90-91 виключити з порядку денного.

          17.     Пункти 92-100 вважати пунктами 114-122.

          18.     Порядок денний доповнити такими пунктами:

«123. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність учаснику ООС (АТО) гр. Нестеренку Б.В.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

124.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Олексієнку І.О.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

125.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність   гр. Примаковій Ю.П.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

126.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Семенчук Т.А.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

127.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність  гр. Старченку О.І.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

128.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бондар М.І. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

129.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бондарю О.Ф. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

130.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Добруцькій І.А. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

131.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Добруцькому І.М. для індивідуального садівництва (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

132.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Марущак Ю.І. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

133.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шевчук Т.А. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

134.Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність гр. Пащенку П.Ф. для індивідуального садівництва (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

135.Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Майстренку Р.Ю. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

136.Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Пелепець Г.П. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

137.Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Рудницькій Л.А. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

138.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Совичу А.В. для індивідуального садівництва  (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

139.Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Сович Н.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

140.Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Совичу П.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

141. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки комунальної власності  зі зміною конфігурації та площі гр.Новосілецькому Б.В. (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

142.Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)   гр. Пилипчуку В.М. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

        19.    Пункти 101 -117 вважати пунктами 143-159.     

        20.    Пункт 118 виключити з порядку денного.  

        21.    Пункти  119-140 вважати пунктами 160-181.     

        22.    Порядок денний доповнити такими пунктами:

«182. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність    гр. Заїці К.І.   для ведення особистого селянського господарства власність  (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

183.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність    гр. Литвинець І.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

185.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність    гр.Чмируку О.М.   для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

186.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність    гр. Яричевському Є.В.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

187.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність    гр. Яричевському М.О.   для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

187.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гильовій Р.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

188.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гильовому Ф.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

189.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кучеру В.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

190.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Починка В.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

191.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Починку В.П. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

192.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пузань Т.П. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

193.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Серажим Є.О. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

194.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Слюсару О.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

195.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ткачук Г.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

196.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Малюті Ю. Г, Малюті С.Г  для ведення особистого селянського господарства  (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

197.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Якубівському С.М. для будівництва індивідуального гаража (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

198.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Заболотній  К.В.  для ведення особистого селянського  господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

199.Про затвердження  проєкту землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр.Старікову С.О. для індивідуального садівництва (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

200.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Філоненко В.В. для ведення особистого селянського  господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

201.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Гринюк Л.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

202.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її в користування на умовах оренди гр. Дітківському О.В. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

203.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Корнієнко О.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

204.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у спільну часткову власність гр.Кравчук В.А. та Кравчук Н.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

205.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Орлівському П.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

206.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Серажим Є.О. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

207.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Юрченку С.І. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

208.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність Волинській О.В.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

209.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність Рою В.О. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

210.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність Дерманець В.А. для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

211.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність Дерманець В.А. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

212.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність Кузнєцову І.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

213.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у спільну сумісну  власність Мусі С.В., Мусі Н.В., Заморі Т.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

214.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у спільну сумісну  власність Мусі С.В., Мусі Н.В., Заморі Т.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

215.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність Рубашці Д.Г. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

216.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність Рубашці Д.Г. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

217.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність Чабанюку А.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

       23.   Пункти 141-168 вважати пунктами 218-245.

       24.   Порядок денний доповнити такими пунктами:

«246. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою у зв’язку з добровільною відмовою КП «Ставищенська центральна аптека № 26» (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

247. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою у зв’язку з добровільною відмовою КНП «Ставищенська лікарня».» (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин).»

 

      25. Пункт 169 вважати пунктом 248.

 

 

 

 

Селищний голова                                                               Леонід ДЖУЖИК

 

ПРОЕКТИ РІШЕНЬ - переглянути

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь