Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

Нагородження працівників в галузі освіти премією "Поклик серця"

Дата: 30.09.2021 18:51
Кількість переглядів: 298

Сьогодні, напередодні відзначення Дня вчителя, відбулося нагородження працівників в галузі освіти премією "Поклик серця". Преміювала освітян Ставищенська селищна рада.

Урочисте вручення відзнак провели Ставищенський селищний голова Леонід Джужик та начальник відділу освіти Інна Погребешна.

В номінації КРАЩИЙ КЕРІВНИК диплом отримала НАТАЛІЯ МЕДВЕДСЬКА, директор опорного закладу освіти "Красилівський академічний ліцей", лауреат премії Ставищенської селищної територіальної громади у галузі освіти " Поклик серця";

В номінації КРАЩИЙ ПРАЦІВНИК - ЛАРИСА ТЕРТИЧНА, вчитель української мови та літератури Гейсиського закладу середньої освіти І-ІІІ ступенів, лауреат премії Ставищенської селищної територіальної громади у галузі освіти "Поклик серця".

День вчителя святкують в Україні у першу неділю жовтня. Мало не кожен в цей день згадує шкільні роки, першу вчительку, однокласників і, безумовно, – свого улюбленого викладача… Того, хто став найкращим порадником, навчив осягати нове та пам’ятати про головне! Природно, що кожен педагог займає своє місце в тисячах сердець своїх учнів! Учитель — це не професія, це доля, це поклик серця….

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь