A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

Про внесення змін до Розпорядження Ставищенського селищного голови №175 від 05.10.2021 «Про скликання чергової сімнадцятої сесії Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області VIII скликання»

Дата: 20.10.2021 11:28
Кількість переглядів: 661

 Фото без опису

СТАВИЩЕНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

БІЛОЦЕРКІВСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

                                                                                                                     

від 20 жовтня 2021 р.                                   Ставище                                                           №   187

 

Про внесення змін до

Розпорядження Ставищенського

селищного голови №175

від 05.10.2021

«Про скликання чергової сімнадцятої сесії

Ставищенської селищної ради

Білоцерківського району

Київської області VIII скликання»

 

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» внести зміни до Розпорядження Ставищенського селищного голови № 175 від 05.10.2021 року «Про скликання чергової сімнадцятої сесії Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області VIII скликання»:

  1. Порядок денний доповнити таким пунктом:

«4. Про звернення депутатів від політичної партії «НАШ КРАЙ» у Ставищенській селищній раді Білоцерківського району Київської області до Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України щодо соціально-економічного захисту громадян України протягом опалювального сезону 2021-2022 рр. і встановлення справедливих тарифів на опалення та постачання гарячої води (доп. Звіряка Д.П., депутат Ставищенської селищної ради 8 скликання від політичної партії «НАШ КРАЙ»)».

  1. Пункт 4 вважати пунктом 5.
  2. Пункти 5,6  виключити з порядку денного.
  3. Пункт 7 вважати пунктом 6.
  4. Порядок денний доповнити такими пунктами:

«7. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради № 871 від 27.07.2021 року «Про затвердження Програми розвитку системи освіти Ставищенської селищної  територіальної громади на 2021-2025 роки» (зі змінами) ( доп. Погребешна І.В., начальник відділу освіти)

8. Про внесення змін до персонального складу аукціонної комісії, затвердженого рішенням від 09.09.2021 № 1090 «Про створення аукціонної комісії та затвердження Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації Ставищенської селищної ради» ( Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

9. Про затвердження Положення про оплату праці керівників комунальних підприємств Ставищенської селищної ради (доп. Данилішина Л.М., начальник відділу фінансово-господарської діяльності, бухгалтерського обліку та звітності, головний бухгалтер Ставищенської селищної ради)».

  1. Пункти 8-9 вважати пунктами 10-11.
  2. Порядок денний доповнити такими пунктами:

«12. Про внесення змін до Програми розвитку та підтримки комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області  на 2021-2025 роки ( доп. Чмуневич Н.О., гол. економіст КНЗ ЦПМСД)

13. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради 8 скликання № 49 від 24.12.2020 року «Про затвердження Програми  охорони навколишнього природного середовища Ставищенської територіальної громади на 2021 рік» ( в новій редакції від 27.07.2021 року) (доп. Данилішина Л.М., начальник відділу фінансово-господарської діяльності, бухгалтерського обліку та звітності, головний бухгалтер Ставищенської селищної ради)

14. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради 8 скликання № 50 від 24.12.2020 року «Про затвердження  Програми з регулювання земельних, містобудівних  відносин на території Ставищенської селищної  ради на 2021 – 2025 роки» ( в новій редакції  від 27.07.2021 року) (доп. Данилішина Л.М., начальник відділу фінансово-господарської діяльності, бухгалтерського обліку та звітності, головний бухгалтер Ставищенської селищної ради)

15. Про внесення змін в  до  Програми підтримки культури, відзначення ювілейних та професійних  дат та святкування днів сіл та селища на 2021-2025 роки ( доп. Лук?янець Н.І., начальник відділу культури, молоді та спорту Ставищенської селищної ради)

16. Про внесення змін до  Програми фінансової підтримки  комунального закладу «Фізкультурно-спортивний центр «Олімп» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області  на 2021-2023 роки ( доп. Лук?янець Н.І., начальник відділу культури, молоді та спорту Ставищенської селищної ради)

17. Про передачу майна суб’єктам господарювання ( відділ освіти та Ставищенське ЖКП) на праві оперативного та господарського відання (доп. Данилішина Л.М., начальник відділу фінансово-господарської діяльності, бухгалтерського обліку та звітності, головний бухгалтер Ставищенської селищної ради)».

  1. Пункти 10-12 вважати пунктами 18-20.
  2. Порядок денний доповнити таким пунктом:

«21. Про  внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 15.01.2021 року №111 «Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області на 2021 рік» ( доп. Чмуневич Н.О., гол. економіст КНЗ ЦПМСД)»

22. Про затвердження техніко-економічного обґрунтування забезпечення ефективного використання об’єктів права державної власності, що пропонуються до передачі в комунальну власність Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу Ставищенської селищної ради)».

  1. Пункти 13-16 вважати пунктами 23-26.
  2. Пункт 17 вважати пунктом 27 та викласти в такій редакції: «Про затвердження звіту щодо виконання бюджету Ставищенської селищної територіальної громади за дев ?ять місяців 2021 року ( доп. Бандура Л.М., начальник фінансового відділу Ставищенської селищної ради)
  3. Пункти 18-22 вважати пунктами 28-32.
  4. Порядок денний доповнити таким пунктом:

«33. Про затвердження детального плану території для будівництва та обслуговування культової будівлі по вул. 40-річчя Перемоги, 18 в селі Журавлиха Білоцерківського району Київської області (доп. Стеценко О.В., в.о., начальника сектору містобудування та архітектури)

34. Про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок ТОВ «СТАВИЩЕНСЬКИЙ РИБГОСП» для рибогосподарських потреб (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

35. Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в користування на умовах оренди ТОВ  «СТАВИЩЕНСЬКИЙ РИБГОСП» для рибогосподарських потреб ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

36. Про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в постійне користування для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

37. Про  надання дозволу на розробку проєкту землеустрою, щодо відведення земельної  ділянки для реєстрації права комунальної власності ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)»

  1. Пункти 23-33 вважати пунктами 38-48.
  2. Пункт 34 виключити з порядку денного.
  3. Пункти 35-75 вважати пунктами 49-89.
  4. Порядок денний доповнити такими пунктами:

«90. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність  гр. Шинкаруку В.В.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

91. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність  гр. Шинкарук Л.В.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)»

  1. Пункти 76-117 вважати пунктами 92 - 133.
  2. Порядок денний доповнити такими пунктами:

«134. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кравчук Н.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

135. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у спільну сумісну власність гр.гр. Мусієнко Н.А.,  Кубічці О.А. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

136. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність    гр. Кирику В.С  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

137. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність    гр. Лишавському В.М.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)»

  1. Пункти 118-147 вважати пунктами 138-167.
  2. Порядок денний доповнити такими пунктами:

«168. Про внесення змін до рішення  Ставищенської селищної ради восьмого скликання від 27.07.2021 року № 969 «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Касянчуку Станіславу Івановичу  для ведення особистого селянського господарства» (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

169. Про внесення змін до рішення  Ставищенської селищної ради восьмого скликання від 27.05.2021 року № 602 «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки гр. Петрунька Г.І. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва» (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)».

  1. Пункт 148 вважати пунктом 170.

 

 

Селищний голова                                                                                               Леонід ДЖУЖИК

 

ПРОЕКТИ РІШЕНЬ  - переглянути


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь