A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

Про скликання чергової дев'ятнадцятої сесії Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області VIII скликання

Дата: 10.11.2021 18:25
Кількість переглядів: 765

Фото без опису

СТАВИЩЕНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

БІЛОЦЕРКІВСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

                                                                                                                     

від 10 листопада 2021 р.                               Ставище                                                           № 210     

Про скликання чергової дев'ятнадцятої сесії

Ставищенської селищної ради

Білоцерківського району

Київської області VIII скликання

 

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламенту Ставищенської селищної ради VIIІ скликання скликати чергову дев?ятнадцяту сесію Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області VIII скликання               24 листопада 2021 року об 11:00 у приміщенні зали засідань за адресою: смт Ставище,                   вул. Сергія Цимбала, 35/1, з наступним порядком денним:

  1. Про звернення фракції політичної партії «Європейська Солідарність» у Ставищенській селищній раді Білоцерківського району Київської області до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо відмивання коштів та офшори (доп. Котик О.В., керівник фракції «Європейська солідарність»)
  2. Про звернення фракції політичної партії «Європейська Солідарність» у Ставищенській селищній раді Білоцерківського району Київської області до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України щодо неприпустимості грубого наступу на фінансову спроможність місцевого самоврядування ( доп. Котик О.В., керівник фракції «Європейська солідарність»)
  3. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради 8 скликання № 1082 від 09.09.2021 року «Про винесення на громадське обговорення проєкту рішення «Про реорганізацію закладів освіти Ставищенської селищної ради» ( зі змінами) ( доп. Погребешна І.В., начальник відділу освіти Ставищенської селищної ради)
  4. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради № 871 від 27.07.2021 року «Про затвердження Програми розвитку системи освіти Ставищенської селищної  територіальної громади на 2021-2025 роки» (зі змінами) ( доп. Погребешна І.В., начальник відділу освіти)
  5. Про внесення змін до Програми розвитку та підтримки комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області  на 2021-2025 роки ( доп. Чмуневич Н.О., гол. економіст КНЗ ЦПМСД)
  6. Про внесення змін до Програми розвитку та підтримки комунального некомерційного підприємства "Ставищенська лікарня" Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області на 2021-2025 рр.  ( нова редакція) ( доп. Даценко Т.В., директор КНП «Ставищенська лікарня»)
  7. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради № 110 від 15.01.2021 року  «Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Ставищенська лікарня» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області на 2021 рік» ( доп. Даценко Т.В., директор КНП «Ставищенська лікарня»)
  8. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 15.01.2021 року №111 «Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області на 2021 рік» ( доп. Чмуневич Н.О., гол. економіст КНЗ ЦПМСД)
  9. Про внесення змін до Ставищенської селищної Програми фінансового забезпечення управління майном комунальної власності територіальної громади на 2021-2025 роки  (доп. Данилішина Л.М., начальник відділу фінансово-господарської діяльності, бухгалтерського обліку та звітності, головний бухгалтер Ставищенської селищної ради)
  10. Про внесення змін до Програми з регулювання земельних, містобудівних  відносин на території Ставищенської селищної  ради на 2021 – 2025 роки (доп. Данилішина Л.М., начальник відділу фінансово-господарської діяльності, бухгалтерського обліку та звітності, головний бухгалтер Ставищенської селищної ради)
  11. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки Ставищенського житлово-комунального підприємства на 2021-2025 роки ( зі змінами) (доп. Данилішина Л.М., начальник відділу фінансово-господарської діяльності, бухгалтерського обліку та звітності, головний бухгалтер Ставищенської селищної ради)
  12. Про внесення змін до Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою Ставищенської територіальної громади на 2021-2025 роки (зі змінами) (доп. Данилішина Л.М., начальник відділу фінансово-господарської діяльності, бухгалтерського обліку та звітності, головний бухгалтер Ставищенської селищної ради)
  13. Про внесення змін до спільної Програми Ставищенської селищної територіальної громади з профілактики злочинності на 2021-2023 рр. ( доп. Нечаєнко І.В., перший заступник селищного голови)
  14. Про внесення змін до Програми підтримки санаторно-оздоровчого комплексу «Дружба» Ставищенської селищної ради на 2021-2023 рр. ( доп. Бабінець М.У., гол. бухгалтер СОК «Дружба»)
  15. Про внесення змін до штатного розпису та графіка роботи  комунальної установи  «Ставищенський інклюзивно-ресурсний центр» Ставищенської селищної ради  Білоцерківського району Київської області» ( доп. Чернушенко В.В., директор  Ставищенського ІРЦ)
  16. Про затвердження Положення про Фонд охорони навколишнього природного середовища Ставищенської селищної територіальної громади ( доп. Паланський В.М., інспектор з соціального розвитку територій відділу житлово-комунального господарства, комунального майна, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту)
  17. Про затвердження Положення  про порядок списання об'єктів комунальної власності Ставищенської територіальної громади ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)
  18. Про затвердження Положення  про порядок  переведення житлового приміщення  (будинку) у нежитлове та нежитлового приміщення (будинку) у  житлове на території Ставищенської територіальної громади ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)
  19. Про ініціювання передачі об’єкта права державної власності у комунальну власність Ставищенської селищної ради ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)
  20. Про включення нерухомого майна до Переліку другого типу об’єктів комунальної власності Ставищенської селищної територіальної громади,щодо яких прийнято рішення про передачу в оренду ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)
  21. Про затвердження умов оренди комунального майна, включеного до Переліку другого типу об’єктів комунальної власності Ставищенської селищної територіальної громади, що підлягають передачі в оренду без проведення аукціону ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

 

  1. Про встановлення відсотків від нормативної грошової оцінки земель сіл та селища Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області для визначення орендної плати на землю, надану суб'єктам господарської діяльності усіх форм власності в оренду ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)
  2. Про затвердження цін на роботи (послуги), що виконуються ( надаються) Комунальною установою «Ставищенський селищний трудовий архів» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)
  3. Про затвердження прогнозу бюджету Ставищенської селищної територіальної громади на 2022-2024 роки ( доп. Бандура Л.М., начальник фінансового відділу Ставищенської селищної ради)
  4. Про внесення змін до рішення  Ставищенської селищної ради «Про бюджет Ставищенської селищної територіальної громади на 2021 рік із змінами»   ( доп. Бандура Л.М., начальник фінансового відділу Ставищенської селищної ради)
  5. Про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в постійне користування для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  6. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Іванову С.О. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  7. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Івановій Л.В. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  8. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Василенко Н.В. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  9. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Волинцю М.О. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  10. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лосю С.О. для будівництва індивідуального гаража ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  11. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гейко Т.В.  для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  12. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гейко Т.Г.  для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  13. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гончаруку В.М.   для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  14. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гуртовенко Т.С. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  15. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гуртовенку Я.С. для ведення особистого селянського господарства  (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  16. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гуртовенко Н.О. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  17. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дідику С.В.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  18. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Даффе-Щукіній Е.С. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  19. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дерманець М.І. для ведення особистого селянського  господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  20. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Заболотній Н.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  21. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Зайчук Г.Г. для ведення особистого селянського  господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  22. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Зайчук С.І.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  23. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Залевському Б.В. для ведення особистого селянського господарства  (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  24. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Затишній Т.С. для ведення особистого селянського господарства  (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  25. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Злиденній О.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  26. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Злиденній О.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  27. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Клапченко Г.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  28. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Комасі Д.О. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  29. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кравчуку С.І. для ведення особистого селянського господарства господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  30. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Крушець Н.Є. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  31. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Лісняк О.А.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  32. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мандебурі Н.Г. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  33. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Маркіній С.С.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  34. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Марущак З.М.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  35. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Марущак Л.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  36. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Марущак С.А. для ведення особистого селянського  господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  37. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мейті В.М.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  38. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мейті Г.П.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  39. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мельнику П.М.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  40. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Мощанецької С.О. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  41. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Одношову Ю.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  42. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Маковецькому М.С. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  43. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Олійник Н.А. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  44. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Осадчій І.І. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  45. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ільніцькій К.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  46. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Данилюку І.О. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  47. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Журбенко І.П. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  48. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Коваленко І. І. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  49. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Козій М.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  50. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Колісник О.А. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  51. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кравчук Н.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  52. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Нападовській О.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  53. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Скибі Н.І. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  54. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шипіловій С.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  55. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пампусі І.С. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  56. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Перехожуку І.І. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  57. Про затвердження  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Перехожук І.Б.  для індивідуального садівництва  (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  58. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Плахотнюку С.М. для індивідуального садівництва (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  59. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Плахотнюк Т.О. для індивідуального садівництва (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  60. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пустовгар С.К. для ведення особистого селянського  господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  61. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Редьку Р.П. для індивідуального садівництва (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  62. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Романченку В.О. для ведення особистого селянського господарства  (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  63. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Романченко М.В. для ведення особистого селянського господарства  (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  64. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Рябокінь Р.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  65. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Саух С.Р. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  66. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сипко М.Ю. для ведення особистого селянського  господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  67. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сирохману І.М. для ведення особистого селянського  господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  68. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сович С.Г. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  69. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сович С.Г. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  70. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Солодкому І.Є. для ведення особистого селянського господарства   (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  71. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Старовіту В.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  72. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Стельмах А.А. для ведення особистого селянського  господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  73. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Тищук І.В.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  74. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ткаченку В.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  75. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Харченко В.О.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  76. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Харченко Н.С. для ведення особистого селянського  господарства господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  77. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Цимбалу В.В. для ведення особистого селянського господарства   (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)                    
  78. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Шукало Н.В. для ведення особистого селянського господарства  (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)                    
  79. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Яремчук Т.А. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)                    
  80. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Яровенку К.В. для ведення особистого селянського  господарства   (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  81. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Яценку Е.В. для ведення особистого селянського  господарства   господарства   (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  82. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Береговенку І.Г. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  83. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу у власність гр. Бецману Р.В. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  84. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Бондарчук О.С. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  85. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у спільну сумісну  власність гр.гр. Василенку М.А, Василенко Н.В, Долговій О.М, Василенку Р.М.  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  86. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу у власність гр. Винокуровій Т.В. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  87. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу у власність гр. Вишнівському Л.Ф. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  88. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Вишнівському Л.Ф. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  89. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність Волошиній О.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  90. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу у власність гр. Вороні О.М.   для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  91. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у спільну сумісну  власність гр.гр.Гайдаю М.Л, Гайдай В.М, Пилипенко  К.М., Гайдай С.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  92. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Грищуку В.П. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  93. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у спільну сумісну  власність гр.гр. Губській С.М., Сутковій Н.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  94. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Дерманець М.І.  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  95. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Дзьомі І.А. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  96. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Забудьку М.С. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  97. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Загородньому В.Л. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  98. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Загородньому В.Л. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  99. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Клименку С.О. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  100. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу у власність гр. Кошинській Н.С. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  101. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу у власність гр. Кошинській Н.С. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  102. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність Крільо Н.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  103. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки та передачу у власність гр. Кравчуку С.І. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд споруд ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  104. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Мерзлому О.І. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  105. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Мерзлому О.І. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  106. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу у спільну сумісну власність гр. Борсук Р.А. та гр. Цимбал Л.А. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  107. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Гаврилюку А.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  108. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу у спільну сумісну власність гр. Коберник О.С. та гр. Кобернику С.С. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  109. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Козій М.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  110. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Кореню В.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  111. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Луценку В.О. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  112. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Паламарчуку В.Я. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  113. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у спільну сумісну власність гр.РуденкуВ.В., гр. Руденко Т.В. та гр. Руденко Н.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  114. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у спільну сумісну власність гр. Третяк В.М. та гр. Сіндєєву В.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  115. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу у власність гр. Скибі Н.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  116. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Шипіловій С.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  117. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Олійнику А.В. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  118. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Олійнику А.В. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  119. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки та передачу у власність гр. Осадчій І.І. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  120. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу  її у власність гр. Поліщуку О.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  121. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу  у власність гр. Поліщуку О.І. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  122. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Поночовній Л.В. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  123. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки та передачу у власність гр. Проценку П.П. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  124. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу  її у спільну сумісну  власність Рачку М.К, Рачку С.К  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  125. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Розуменку М.П. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  126. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність Садлівському С.П.   для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  127. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу  її у власність гр. Сирохману І.М.  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  128. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки та передачу у власність гр. Старовіту В.М. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  129. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Харченко М.Д.  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  130. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність  гр. Харченко М.Д. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  131. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність  гр. Харченко М.Д. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  132. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Шевчук Т.А.  для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  133. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Шинкаренку В.М.  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  134. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Яценку Е.В.   для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  135. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Іщук А.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  136. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Бабій М.П. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  137. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр.Березовській Г.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  138. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Богдану А.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  139. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Богдан Т.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  140. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Вірич І.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин) 
  141. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Валюку О.С. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  142.    Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Василецькому М.А. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  143.   Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Винар Л.Є. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  144.   Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Винару О.А. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  145.   Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність  гр. Гаві О.П. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  146. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Гарназі Т.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  147. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Гейко Г.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  148. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Гейко Я.І. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  149. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Гопкало Ю.С. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  150. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Горкуну П.М. для ведення особистого селянського господарства  (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  151. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Грищуку В.П. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  152. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Губатенко Л.Л.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  153. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Гуртовенко О.Ф. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  154. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр.Дітківській Н.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  155. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Драговоз Н.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  156. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Дуднику В.С. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  157. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність  гр. Заїці І.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  158. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Забудько О.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  159. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Захарчук Н.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  160. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Клименку С.О. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  161. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Ковбі В.Б. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  162. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Краєвській Н.П. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  163. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Кравчук І.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  164. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Кравчуку І.С. для ведення особистого селянського господарства  (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  165. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Кравчук Т.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  166. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Куделі В.Д. для індивідуального садівництва (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  167. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Куделі В.Д. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  168. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Куриленко В.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  169. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Куценко Г.М.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  170. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр.Куценко Н.П. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  171. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Лещуку Ф.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  172. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Малію М.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  173. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Малюку В.Л. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  174. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Мандзюк С.В.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  175. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Мармузу Ю.В. для  індивідуального садівництва (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  176. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Мармузу Ю.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  177. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Марущаку В.О. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  178. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Марценюку Р.І.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  179. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Мейті М.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  180. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність гр. Грищук Г.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  181. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Фаренику О.О. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  182. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Розуменко Я.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  183. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Перегону О.Ф.   для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  184. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Пилипчуку М.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  185. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Поліщук О.Д. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  186. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Полудень О.П.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  187. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Пузаню С.П. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  188. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у спільну сумісну власність гр.гр. Рачку М.К, Рачку С.К. для ведення індивідуального садівництва  (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  189. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Романюку В.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  190. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Савченюку О.О. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  191. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Степанюк Н.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  192. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Ткачуку В.П. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  193. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Фисюк І.В.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  194. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність  гр. Чкані Т.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  195. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Шекері С.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  196. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки гр. Коваль Т.В. та гр. Ковалю О.Б. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  197. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки  гр. Лозінській О.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  198. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки  гр. Мазурок О.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  199. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)                            гр. Махаринському А.П.  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  200. Про відмову в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бабенку М.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  201. Про відмову в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Куценко В.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  202. Про відмову  в затвердженні  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачу  її у власність гр. Пилипчуку В.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  203. Про відмову  в затвердженні  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачу  у власність гр. Береговенку І.Г.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  204. Про відмову в наданні  дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність    гр. Гарназі Л.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  205. Про відмову  в затвердженні  проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Губаревій О.М.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  206. Про відмову в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Коваль Т.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  207. Про відмову  в затвердженні  проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Коток Т.П.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  208. Про відмову  в затвердженні  проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мальчевській Н.І.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  209. Про відмову  в затвердженні  проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Нагірняк Є.О.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  210. Про відмову в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Чмирук О.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  211. Про передачу земельної ділянки у власність гр. Майору О.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  212. Про  передачу земельних ділянок комунальної власності в користування на умовах оренди гр. Лужецькому В.М. (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  213. Про інвентаризацію земель комунальної  власності в смт Ставище (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  214. Про надання дозволу КНП «Ставищенська лікарня» на зміну конфігурації та  площі земельної ділянки комунальної  власності (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  215. Про розподіл земельної ділянки комунальної  власності (вул. Паркова,10/1) (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  216. Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки від 18 жовтня 2011 року, укладеного між Сніжківською сільською радою та ФОП Курко Д.В. (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  217. Про внесення змін до рішення  Ставищенської селищної ради восьмого скликання від 09.09.2021 № 1317 «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Превар З.М. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд» (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  218. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради восьмого скликання від 21.10.2021 № 1361 «Про затвердження переліку земельних ділянок,призначених для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону окремими лотами» (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  219. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради восьмого скликання від 15.01.2021 № 147 «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у спільну сумісну власність громадянам для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд» (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  220. Різне

 

Селищний голова                                                                                           Леонід ДЖУЖИК

ПРОЕКТИ РІШЕНЬ - переглянути


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь