A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

Про скликання чергової двадцять першої сесії Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області VIII скликання

Дата: 10.12.2021 16:54
Кількість переглядів: 1351

Фото без опису

СТАВИЩЕНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
БІЛОЦЕРКІВСЬКОГО РАЙОНУ
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

        
від 10 грудня 2021 р.                               Ставище                                                           № 247    

 

Про скликання чергової двадцять першої сесії 
Ставищенської селищної ради 
Білоцерківського району 
Київської області VIII скликання

      Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламенту Ставищенської селищної ради VIIІ скликання скликати чергову двадцять першу сесію Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області VIII скликання               23 грудня 2021 року об 11:00 у приміщенні зали засідань за адресою: смт Ставище,                   вул. Сергія Цимбала, 35/1, з наступним порядком денним:
 

1. Про звернення фракції політичної партії «Європейська Солідарність» у Ставищенській селищній раді Білоцерківського району Київської області до Президента України, Верховної Ради України щодо неприпустимості набрання чинності проєктом закону «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень» (реєстр. №ВР 5600) ( доп. Котик О.В., керівник фракції ЄС у Ставищенській селищній раді)


2. Про внесення змін до рішення від 22.04.2021 № 365 «Про затвердження Положення про Порядок визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам Ставищенської селищної  ради, акту щодо визначення та відшкодування розміру збитків власникам землі та землекористувачам і форми  договору про добровільне відшкодування збитків» (доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)


3. Про внесення змін до рішення Гейсиської сільської ради від 14.01.2016 «Про перейменування вулиць в селі Гейсиха» (доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)


4. Про зміну засновника, назви, місцезнаходження та затвердження Статуту комунальної установи «Ставищенський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області (нова редакція) (доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)


5. Про затвердження техніко-економічного обґрунтування забезпечення ефективного використання об’єкта права державної власності, що пропонується до передачі в комунальну власність Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області (доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)


6. Про внесення змін до Програми розвитку та підтримки комунального некомерційного підприємства "Ставищенська лікарня" Ставищенської селищної ради на 2021-2025 роки (нова редакція) ( доп. Даценко Т.В., директор КНП «Ставищенська лікарня»)


7. Про внесення змін до Порядку надання матеріальної допомоги в межах виконання Ставищенської селищної комплексної програми «Турбота» на 2021-2025 роки, затвердженої рішенням Ставищенської селищної ради від 27.07.2021 № 869 ( доп. Даценко О.І., начальник відділу соціального захисту та соціального забезпечення населення)


8. Про затвердження звіту селищного голови щодо здійснення державної регуляторної політики Ставищенською селищною радою у 2021 році ( доп. Чайка В.В., начальник сектору економіки, сільського господарства,  торгівлі та інвестицій)


9. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 21.01.2021 № 157 «Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області ( доп. Юхименко Т.В., начальник ЦНАПу Ставищенської селищної ради)


10. Про внесення змін до рішення  Ставищенської селищної ради «Про бюджет Ставищенської селищної територіальної громади на 2021 рік із змінами»   ( доп. Бандура Л.М., начальник фінансового відділу Ставищенської селищної ради)


11. Про бюджет Ставищенської селищної територіальної громади на 2022 рік ( доп. Бандура Л.М., начальник фінансового відділу Ставищенської селищної ради)


12. Про підтвердження членства у Всеукраїнській асоціації громад ( доп. Нечаєнко І.В., перший заступник селищного голови)


13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її в комунальну власність для будівництва та обслуговування будівель торгівлі ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

14. Про  передачу земельних ділянок комунальної власності в користування на умовах оренди СФГ «ЗОЛОТА НИВА» ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

15. Про інвентаризацію земель комунальної  власності в межах та за межами села Журавлиха Ставищенської селищної ради ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності сільськогосподарського призначення  та прийняття в комунальну власність сформованих земельних ділянок в межах та за межами  села Журавлиха  Білоцерківського району Київської області ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її в комунальну власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

18. Про проведення земельних торгів з продажу права оренди земельної ділянки з кадастровим номером 3224283200:06:004:0069 ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

19. Про проведення земельних торгів з продажу права оренди земельної ділянки з кадастровим номером 3224280400:01:003:0062 ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

20. Про проведення земельних торгів з продажу права оренди земельної ділянки з кадастровим номером 3224280400:01:004:0013( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

21. Про погодження зміни конфігурації земельної ділянки (кадастровий номер 32242:84600:02:005:0809) за рахунок земель комунальної власності ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

22. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність  гр. Бабенку В.А. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

23. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Безвершнюк Г.В. для індивідуального садівництва ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

24. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Безвершнюк Г.В. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

25. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Бондаренко В.А. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

26. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Галаховій О.В. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

27. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Грабарчук М.Г. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

28. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Дітківській А.О. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

29. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Дітківській Ю.О. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

30. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Захарчук Н.І. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

31. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Казуру М.В. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

32. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Кандур Т.Г. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

33. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Ковальчуку А.М. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

34. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Концевич О.А. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

35. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Король Н.С. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

36. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Красножон К.В.  для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

37. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Красножон К.С.  для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

38. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Кривицькій Ю.О. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

39. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Кулібабі Ю.С. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

40. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Ліснічук Г.В.  для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
41. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Моторній Н.М. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
42. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Ничипорук М.С.  для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
43. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Ничипоруку О.В.  для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
44. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Поліщуку В.А. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
45. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Розуменку С.М. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
46. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сидорець О.Ю. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
47. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Славінському О.П. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
48. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Совичу О.І. для індивідуального садівництва ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
49. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Солодусі С.М. для індивідуального садівництва  ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
50. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Старовіт К.Г. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
51. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Старовіт Н.В.  для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
52. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Ткачуку В.В. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
53. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Ткачук Н.І.  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
54. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Фареник А.М. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
55. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Фаренику Є.О. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
56. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Цілуйко О.О. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
57. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки  гр. Валігурі В.М. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
58. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Ткачуку П.В. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
59. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)                             гр. Козій Л.Т.  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
60. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)                               гр. Соловей О.Г. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
61. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Біленькій Н.М. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
62. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність    гр. Біловус С.В. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
63. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Богдан О.А. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
64. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність    гр. Богю М.Я. для індивідуального садівництва ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
65. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бондаренку О.Д. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
66. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бондаренко О.О. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
67. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бурлаці М.П. для ведення особистого селянського  господарства   (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)                   
68. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Валігурі В.А. для ведення особистого селянського  господарства  (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
69. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Валігурі Р.О. для ведення особистого селянського  господарства  (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
70. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність    гр. Гейку М.В.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
71. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Горкуну О.Л. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
72. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність    гр. Горошко Л.Ф.   для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
73. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Губській Н.М. для ведення особистого селянського господарства  (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)                      
74. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Демченку М.П. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)                      
75. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дроцькій Н.І. для ведення особистого селянського господарства  (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)                      
76. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Захаровій С.О.  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд   (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)  
77. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Каткову О.О. для індивідуального садівництва (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)  
78. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кирилюку В.І. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)  
79. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кісельовій К.Л. для індивідуального садівництва (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)  
80. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Клочку В.Г.  для ведення особистого селянського  господарства  (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)  
81. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лобунець Т.А. для індивідуального садівництва (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)  
82. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Молчанову В.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)  
83. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Нартікову Б.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)                        
84. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Нестеренку Б.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)                        
85. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Норцю В.С. для індивідуального садівництва (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)                        
86. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Олексій Е.Г. для індивідуального садівництва (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)                        
87. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність    гр. Орлівській Н.О. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)                        
88. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пилепцю Є.А. для ведення особистого селянського  господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)                         
89. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пилепець Т.Г. для ведення особистого селянського  господарства  (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин) 
90. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Поліщук А.М. для індивідуального садівництва (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин) 
91. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Семенюк Г.П. для індивідуального садівництва (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин) 
92. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Семенюк Г.П. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин) 
93. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Снігур Л.А. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин) 
94. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сович Л.П. для ведення особистого селянського  господарства  (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин) 
95. Про затвердження  проєкту землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Старікову С.О для індивідуального садівництва  (із змінами) (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин) 
96. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сутковій Н.М. для ведення особистого селянського  господарства  (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин) 
97. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ткачук І.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин) 
98. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ткачуку І.О. для ведення особистого селянського  господарства  (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин) 
99. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Цибульському В.А. для ведення особистого селянського  господарства господарства  (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
100. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Черненко В.А. для індивідуального садівництва (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
101. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шишовій М.О. для ведення особистого селянського  господарства  (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
102. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Юхименко О.П. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
103. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу у власність гр. Андрусенко М.Є. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
104. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу у власність гр. Бабенко Ю.С. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
105. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Бабій Л.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
106. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Бонадиченко Л.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
107. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу у власність гр. Василецькій Т.М. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
108. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу у власність гр.Гарликівському І.Д.  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
109. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Горкуну С.С. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
110. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу у власність гр. Клочку В.Г. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
111. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Максименко Н.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
112. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу  у власність гр. Максименко Н.В.   для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
113. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Маринюку А.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
114. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу у власність гр. Маринюку А.І. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
115. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки та передачу у власність гр. Миколайчуку О.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
116. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у спільну сумісну  власність гр.гр. Затишному В.М., Затишній О.Г., Руденко І.В., Кріт К.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)                      
117. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та передачу її у власність гр. Коломійцю Д.Л. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (3,0237 га) (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)  
118. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність гр. Коломійцю Д. Л.  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (3,1648 га) (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
119. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Коломійцю М.С. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)  
120. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Коломієць О.Ф. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)  
121. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Коломієць О.Ф. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)  
122. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Пацелі Г.М.   для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)  
123. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її  у власність гр. Петрик О.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
124. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та перадачу її у власність гр. Ревенку А.І.  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
125. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Сторожук З.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
126. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Терещуку М.І. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
127. Про затвердження технічної документації  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі та передачі її в користування на умовах оренди гр. Чуприні А.О. та гр. Миколюк В.Л. для іншого сільськогосподарського призначення (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
128. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Шаповал В.О. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
129. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу  її у спільну сумісну  власність гр. Шевчук А.Ю, Зелінському О.Ю. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
130. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Шишовій М.О.  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
131. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Ясінській Т.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
132. Про  виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) гр. Манєєву А.М. (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
133. Про  виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) гр. Манєєву В.А. (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
134. Про відмову в наданні  дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність  гр. Гладіліній О.В.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
135. Про відмову в наданні  дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність    гр. Кирику О.В.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
136. Про відмову в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мазурку Ю.М. для ведення особистого селянського  господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
137. Про відмову в наданні  дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у спільну сумісну власність гр. Совичу П.В., Сович Н.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
138. Про відмову в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шарапову Ю.В. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
139. Про внесення змін до рішення  Ставищенської селищної ради восьмого скликання   від 15.01.2021 № 491 (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

140. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 24.11.2021 № 1635 ( Руденко Н.В.) (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
141. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 09.09.2021 №1106 «Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах особистого строкового сервітуту для будівництва та обслуговування будівель торгівлі» (Винокурова Д.О.) (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
142. Різне

Секретар ради                                                                                         Раїса БОРЩ
 

 

ПРОЕКТИ РІШЕНЬ  - переглянути 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь