A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

Про внесення змін до Розпорядження від 10.12.2021№247 «Про скликання чергової двадцять першої сесії Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області VIII скликання»

Дата: 22.12.2021 16:22
Кількість переглядів: 910

 

СТАВИЩЕНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

БІЛОЦЕРКІВСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

                                                                                                                     

від 22грудня 2021 р.   Ставище                                                           № 260

 

Про внесення змін до

Розпорядження

від 10.12.2021№247

«Про скликання чергової двадцять першої сесії

Ставищенської селищної ради

Білоцерківського району

Київської області VIII скликання»

 

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» внести зміни до Розпорядження від 10.12.2021№ 247«Про скликання чергової двадцять першої сесії Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області VIII скликання», виклавши порядок денний в новій редакції:

ПОРЯДОК ДЕННИЙ 21 СЕСІЇ:

  1. Про внесення змін до рішення від 22.04.2021 № 365 «Про затвердження Положення про Порядок визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам Ставищенської селищної  ради, акту щодо визначення та відшкодування розміру збитків власникам землі та землекористувачам і форми  договору про добровільне відшкодування збитків» (доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)
  2. Про внесення змін до рішення Гейсиської сільської ради від 14.01.2016 «Про перейменування вулиць в селі Гейсиха»(доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)
  3. Про зміну засновника, назви, місцезнаходження та затвердженняСтатуту комунальної установи «Ставищенський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області (нова редакція) (доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)
  4. Про затвердження техніко-економічного обґрунтування забезпечення ефективного використання об’єкта права державної власності, що пропонується до передачі в комунальну власність Ставищенської селищної радиБілоцерківського району Київської області(доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)
  5. Про внесення змін до Програмирозвитку та підтримкикомунального некомерційного підприємства"Ставищенська лікарня"Ставищенської селищної ради на 2021-2025 роки (нова редакція) ( доп. Даценко Т.В., директор КНП «Ставищенська лікарня»)
  6. Про внесення змін до Програми розвитку та підтримки комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області на 2021-2025 рр.( доп. Чмуневич Н.О., гол. економіст КНЗ ЦПМСД)
  7. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради № 110 від 15.01.2021 року  «Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Ставищенська лікарня» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області на 2021 рік» ( доп. Даценко Т.В., директор КНП «Ставищенська лікарня»)
  8. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 15.01.2021 року №111 «Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області на 2021 рік» ( доп. Чмуневич Н.О., гол. економіст КНЗ ЦПМСД)»
  9. Про внесення змін до Порядку надання матеріальної допомоги в межах виконанняСтавищенської селищної комплексної програми «Турбота» на 2021-2025 роки, затвердженої рішенням Ставищенської селищної радивід 27.07.2021 № 869 ( доп. Даценко О.І., начальник відділу соціального захисту та соціального забезпечення населення)
  10. Про затвердження звіту селищного голови щодо здійснення державної регуляторної політики Ставищенською селищною радою у 2021 році ( доп. Чайка В.В., начальник сектору економіки, сільського господарства,  торгівлі та інвестицій)
  11. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 21.01.2021 № 157 «Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг Ставищенської селищної ради Білоцерківськогорайону Київської області ( доп. Юхименко Т.В., начальник ЦНАПу Ставищенської селищної ради)
  12. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради VIII скликання від 21 жовтня 2021 року № 1347 «Про затвердження техніко-економічного обґрунтування забезпечення ефективного використання об’єктів права державної власності, що пропонуються до передачі у комунальнувласність Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області» (доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)
  13. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради VIII скликання від 09 вересня 2021 року № 1094 «Про ініціювання передачі об’єктів права державної власності у комунальну власність Ставищенської селищної ради» (доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)
  14. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради VIII скликання від  24 листопада 2021 року № 1517 «Про ініціювання передачі об’єктів права державної власності у комунальну власність Ставищенської селищної ради» (доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)
  15. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради 8 скликання від 19.02.2021 № 227 «Про затвердження  Програми фінансової підтримки Ставищенського житлово-комунального підприємства на 2021-2025 роки» ( доп. Данилішина Л.М., начальник відділу фінансово-господарської діяльності, бухгалтерського обліку та звітності, головний бухгалтер Ставищенської селищної ради)»
  16. Про внесення змін до рішення  Ставищенської селищної ради «Про бюджет Ставищенської селищної територіальної громади на 2021 рік із змінами»   ( доп. Бандура Л.М., начальник фінансового відділу Ставищенської селищної ради)
  17. Про бюджет Ставищенської селищної територіальної громади на 2022 рік ( доп. Бандура Л.М., начальник фінансового відділу Ставищенської селищної ради)
  18. Про структуру та умови оплати праціпрацівників виконавчого апарату Ставищенської селищної  ради  та її виконавчих органів у 2022 році( доп. Данилішина Л.М., начальник відділу фінансово-господарської діяльності, бухгалтерського обліку та звітності, головний бухгалтер Ставищенської селищної ради)
  19. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 04.12.2021 №11 «Про утворення виконавчого комітету селищної ради, визначення його чисельності, затвердження персонального складу» (зі змінами)( доп. Бандура Р.В., керуючий справами ( секретар) виконкому Ставищенської селищної ради)»
  20. Про підтвердження членства у Всеукраїнській асоціації громад ( доп. Нечаєнко І.В., перший заступник селищного голови)
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її в комунальну власність для будівництва та обслуговування будівель торгівлі ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  22. Про  передачу земельних ділянок комунальної власності в користування на умовах оренди СФГ «ЗОЛОТА НИВА» ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  23. Про інвентаризацію земель комунальної  власності в межах та за межами села Журавлиха Ставищенської селищної ради ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності сільськогосподарського призначення  та прийняття в комунальну власність сформованих земельних ділянок в межах та за межами  села Журавлиха  Білоцерківського району Київської області ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її в комунальну власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (кадастровий номер 3224280400:01:001:0011) (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  26. Про проведення земельних торгів з продажу права оренди земельної ділянки з кадастровим номером 3224283200:06:004:0069( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  27. Про проведення земельних торгів з продажу права оренди земельної ділянки з кадастровим номером 3224280400:01:003:0062( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  28. Про проведення земельних торгів з продажу права оренди земельної ділянки з кадастровим номером 3224280400:01:004:0013( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  29. Про погодження зміни конфігурації земельної ділянки (кадастровий номер 32242:84600:02:005:0809) за рахунок земель комунальної власності ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  30. Про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, що відводяться в оренду ПрАТ «ДТЕК Київські Регіональні Електромережі» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії за межами                        с. Юрківка Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області ( доп. Маринін М.В., началльник відділу земельних відносин)
  31. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у користування на умовах оренди ПрАТ «ДТЕК Київські Регіональні Електромережі» (села Бесідка, Брилівка) ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами села Василиха Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області  та передачу її в користування на умовах оренди невитребуваної земельної частки (паю) ТОВ «Інтерагроінвест» ( 4,0164 га) ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами села Василиха Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області  та передачу її в користування на умовах оренди невитребуваної земельної частки (паю) ТОВ «Інтерагроінвест» ( 3,58 га) ( доп Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  34. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами села Іванівка Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області  та передачу їх в користування на умовах оренди невитребуваних земельних часток (паїв)  ТОВ «Інтерагроінвест» ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами села Ясенівка Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області  та передачу її в користування на умовах оренди невитребуваної земельної частки (паю) ТОВ «Інтерагроінвест» ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  36. Про передачу земельної ділянки у власність гр. Кісельовій К.Л. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  37. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кравчук Н.М. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  38. Про відмову в безкоштовній передачі у власність гр. Кравчук В.А. земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  39. Про відмову в безкоштовній передачі у власність гр. Христевичу А.А. земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  40. Про відмову в затвердженні проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у спільну сумісну власність гр. Кубічці О.А. та Мусієнко Н.А. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  41. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Ткачуку П.В. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  42. Про відмову в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шарапову Ю.В. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  43. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Іваненку М.М.  для ведення особистого селянського  господарства   (за зверненням  представника за  довіреністю Ільніцького С.В.)    (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  44. Про відмову в затвердженні проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах особистого строкового сервітуту гр. Цілуйку М.О. для розміщення та обслуговування тимчасової споруди торгівельного призначення (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  45. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність  гр. Бабенку В.А. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  46. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Безвершнюк Г.В. для індивідуального садівництва ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  47. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Безвершнюк Г.В. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  48. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Бондаренко В.А. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  49. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Галаховій О.В. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  50. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Грабарчук М.Г. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  51. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Дітківській А.О. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  52. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Дітківській Ю.О. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  53. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Захарчук Н.І. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  54. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Казуру М.В. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  55. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Кандур Т.Г. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  56. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Ковальчуку А.М. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  57. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Концевич О.А. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  58. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Король Н.С. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  59. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Красножон К.В.  для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  60. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Красножон К.С.  для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  61. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Кривицькій Ю.О. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  62. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Кулібабі Ю.С. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  63. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Ліснічук Г.В.  для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  64. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Моторній Н.М. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  65. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Ничипорук М.С.  для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  66. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Ничипоруку О.В.  для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  67. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Поліщуку В.А. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  68. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Розуменку С.М. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  69. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сидорець О.Ю. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  70. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Славінському О.П. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  71. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Совичу О.І. для індивідуального садівництва ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  72. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Солодусі С.М. для індивідуального садівництва  ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  73. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Старовіт К.Г. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  74. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Старовіт Н.В.  для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  75. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Ткачуку В.В. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  76. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Ткачук Н.І.  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  77. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Фареник А.М. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  78. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Фаренику Є.О. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  79. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Цілуйко О.О. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  80. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки  гр. Валігурі В.М. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  81. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Винокурову В.В. для індивідуального садівництва(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  82. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Винокуровій Т.В. для ведення особистого селянського господарства(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  83. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Говоруну А.Д. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  84. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Гойстер І.Л. для ведення особистого селянського господарства(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  85. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Голубенко Т.Я. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  86. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Заболотній А.В. для ведення особистого селянського господарства(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  87. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Карпенко К.В. для ведення особистого селянського господарства(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  88. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Кирилюку В.П. для ведення особистого селянського господарства(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  89. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Ковалю В.М. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  90. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Коваль Юлії Володимирівні для ведення особистогоселянського господарства(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  91. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Козій С.Ф. для ведення особистого селянського господарства(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  92. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Коротуну В.І. для ведення особистого селянського господарства(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  93. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Кроту Р.В. для ведення особистого селянського господарства(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  94. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Кулику Є.А. для ведення особистого селянського господарства(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  95. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Кучмі О.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  96. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Луценку В.Д. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  97. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Михальченко Г.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  98. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Москалюку В.П. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  99. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Покотилу М.П. для ведення особистого селянського господарства(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  100. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Русаковій В.Л. для ведення особистого селянського господарства(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  101. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Сидоренку М.В. для ведення особистого селянського господарства(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  102. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Слушній Н.Д. для ведення особистого селянського господарства(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  103. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Совичу О.І. для ведення особистого селянського господарства(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  104. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Сокур В.Д. для ведення особистого селянського господарства(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  105. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Тужику Ю.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  106. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Федоренку Т.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  107. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Чумаку А.Є. для ведення особистого селянського господарства(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  108. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність учаснику ООС (АТО) гр. Загоруйку В.Г.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  109. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гулій М.С. для будівництва індивідуального гаража (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  110. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гринюку Е.Л. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  111. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Грицюк Н.А. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  112. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Валіну М.П. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  113. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гринюк Т.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  114. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гринюку Е.Л. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  115. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Грицюк Н.А. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  116. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Касянюку О.І. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  117. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Покотилу М.П. для індивідуального садівництва
  118. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Рохманюк Н.В. для індивідуального садівництва (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  119. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Самофалу В.В. в користування на умовах особистого строкового сервітуту (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  120. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Архіповій Г.М. для ведення особистого селянського господарства(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  121. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Базелюку В.І для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  122. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Даценко О.А. для ведення особистого селянського господарства(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  123. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність гр. Дорох Т.О. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  124. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Замші В.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  125. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Захарчуку В.С. для ведення особистого селянського господарства(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  126. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність участнику ООС (АТО) гр. Капітулі О.Л.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  127. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність участнику ООС (АТО) гр. Капітулі Я.В.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  128. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність участнику ООС (АТО) гр. Любінецькому І.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  129. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність   гр. Малиш Н.М.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  130. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність участнику ООС (АТО) гр. Махаринському І.Г.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  131. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність участнику ООС (АТО) гр. Пішому Н.В.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  132. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність учаснику ООС (АТО) гр. Садлівському В.П.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  133. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Стадніку О.І. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  134. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Іванському Ю.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  135. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Іванському Ю.Ю. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  136. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Будлянському В.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  137. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Вишнівській В.С. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  138. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Войтенку Б.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  139. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Галенку І.І. для ведення особистого селянського господарства(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  140. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Говоруну О.Д. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  141. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Дерузі Л.С. для ведення особистого селянського господарства(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  142. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Джунківській Т.В. для ведення особистого селянського господарства(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  143. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Дзюбі Н.П. для ведення особистого селянського господарства(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  144. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Карпенку О.С. для ведення особистого селянського господарства(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  145. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Керекеші Д.С. для ведення особистого селянського господарства(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  146. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Коваль К.А. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  147. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Кононюку К.В.  для ведення особистого селянського господарства(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  148. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Корнієнку В.Д. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  149. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Кулібабі С.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  150. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Кулаківській В.Б. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  151. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Куленич Г.В. для ведення особистого селянського господарства(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  152. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Лобецькому І.В. для ведення особистого селянського господарства(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  153. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Малишевій А.О. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  154. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Мекеді Т.Л. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  155. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Мринській А.О. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  156. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Науменко А.А. для ведення особистого селянського господарства(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  157. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Олексієнко Н.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  158. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки в користування на умовах оренди гр. Плахотнюку С.М. для обслуговування нежитлової будівлі (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  159. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр.Поліщук Л.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  160. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Пономаренку Ю.Ю. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  161. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Приймаку С.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  162. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Рибчич І.В. для ведення особистого селянського господарства  (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  163. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Савчуку М.А. для ведення особистого селянського господарства  (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  164. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Стародуб І.В. для ведення особистого селянського господарства  (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  165. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Стрільчук К.І. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  166. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Ткаченко В.С. для ведення особистого селянського господарства  (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  167. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Тупчію О.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  168. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Тупчію С.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  169. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Філончуку А.А. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  170. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Філончук М.П. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  171. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Філончуку П.А. для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  172. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Філончуку П.А. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  173. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Шапран Т.П. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  174. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Шелесту В.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  175. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Шемякіній Г.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  176. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Шинкаренку В.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  177. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Шпирці А.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  178. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Якимчук Л.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  179. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Ярошенку О.П. для ведення особистого селянського господарства  (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  180. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Поліщук О.І. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  181. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)                             гр. Козій Л.Т.  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  182. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)                               гр. Соловей О.Г. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  183. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)   гр. Філоненко Н.О., гр. Баранівському  О.М., гр. Баранівському О.О. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  184. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)   гр. Чернишуку В.А.  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  185. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Біленькій Н.М. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  186. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність    гр. Біловус С.В. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  187. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Богдан О.А. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  188. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність    гр. Богю М.Я. для індивідуального садівництва ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  189. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бондаренку О.Д. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  190. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бондаренко О.О. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  191. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бурлаці М.П. для ведення особистого селянського  господарства   (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)                  
  192. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Валігурі В.А. для ведення особистого селянського  господарства  (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  193. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Валігурі Р.О. для ведення особистого селянського  господарства  (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  194. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність    гр. Гейку М.В.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  195. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Горкуну О.Л. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  196. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність    гр. Горошко Л.Ф.   для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  197. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Губській Н.М. для ведення особистого селянського господарства  (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)                     
  198. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Демченку М.П. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)                     
  199. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дроцькій Н.І. для ведення особистого селянського господарства  (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)                     
  200. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Захаровій С.О.  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд   (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин) 
  201. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Каткову О.О. для індивідуального садівництва (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин) 
  202. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кирилюку В.І. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин) 
  203. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кісельовій К.Л. для індивідуального садівництва (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин) 
  204. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Клочку В.Г.  для ведення особистого селянського  господарства  (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин) 
  205. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лобунець Т.А. для індивідуального садівництва (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин) 
  206. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Молчанову В.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин) 
  207. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Нартікову Б.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)                       
  208. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Нестеренку Б.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)                       
  209. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Норцю В.С. для індивідуального садівництва (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)                        
  210. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Олексій Е.Г. для індивідуального садівництва (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)                       
  211. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність    гр. Орлівській Н.О. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)                       
  212. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пилепцю Є.А. для ведення особистого селянського  господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)                        
  213. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пилепець Т.Г. для ведення особистого селянського  господарства  (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  214. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Поліщук А.М. для індивідуального садівництва (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  215. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Семенюк Г.П. для індивідуального садівництва (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  216. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Семенюк Г.П. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  217. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Снігур Л.А. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  218. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сович Л.П. для ведення особистого селянського  господарства  (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  219. Про затвердження  проєкту землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Старікову С.О для індивідуального садівництва  (із змінами) (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  220. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сутковій Н.М. для ведення особистого селянського  господарства  (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  221. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ткачук І.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  222. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ткачуку І.О. для ведення особистого селянського  господарства  (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  223. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Цибульському В.А. для ведення особистого селянського  господарства господарства  (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  224. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Черненко В.А. для індивідуального садівництва (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  225. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шишовій М.О. для ведення особистого селянського  господарства  (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  226. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Юхименко О.П. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  227. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пасічнику М.С. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  228. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бабенку Є.В. для ведення особистого селянського господарства
  229. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бабенку Р.В. для ведення особистого селянського господарства(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  230. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бубнову Д.О. для ведення особистого селянського господарства(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  231. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Вишнівській М.В. для ведення особистого селянського господарства(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  232. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дем’яненку М.С. для ведення особистого селянського господарства(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  233. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Денисюк С.В. для ведення особистого селянського господарства(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  234. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Забудьку Д.В. для ведення особистого селянського господарства(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  235. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кліщевській О.П. для ведення особистого селянського господарства(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  236. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ковалю Д.П. для ведення особистого селянського господарства(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  237. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ковалю І.П. для ведення особистого селянського господарства(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  238. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ковалю Юрію Вікторовичу для ведення особистого селянського господарства(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  239. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Коротун О.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  240. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кулібабі М.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  241. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мартинюку С.О. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  242. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мельнику А.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  243. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мельнику П.Д. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  244. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мельнику П.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  245. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Надобенку М.С. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  246. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Орлівській Н.Г. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  247. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пасічнику М.С. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  248. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пивовар В.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  249. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Попович В.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  250. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Рацюку А.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  251. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Рубану М.І. для ведення особистого селянського  господарства  (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  252. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Садлівському П.А. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  253. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Снігур А.О. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  254. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Снігуру О.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  255. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Совичу П.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  256. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Стеценку Д.Г. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  257. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Хімічу Є.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  258. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Швачій В.І. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  259. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шевчуку М.П. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  260. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Якименку В.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  261. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Байді Т.В. для будівництва індивідуального гаража(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  262. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Чикиринді С.М. для будівництва індивідуального гаража (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  263. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Рою І.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  264. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Поліщуку М.Ф. для індивідуального садівництва (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  265. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність    гр. Малашу А.М.   для ведення особистого селянського господарства(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  266. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мартич С.М.  для ведення особистого селянського господарства(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  267. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність    гр. Пономаренко І.В  для ведення особистого селянського господарства(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  268. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Іщуку В.І. для ведення особистого селянського  господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  269. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бабенко Т.П. для ведення особистого селянського  господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  270. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Боднар О.М. для ведення особистого селянського  господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  271. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Довгалюку М.В. для ведення особистого селянського  господарства  (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  272. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дяченку О.М. для ведення особистого селянського  господарства   (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  273. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кебі Н.М. для ведення особистого селянського  господарства(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  274. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Король - Безпалій Л.П.  для ведення особистого селянського  господарства  (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  275. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Куцейку В.М.  для ведення особистого селянського  господарства  (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  276. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Куцейко О.О.  для ведення особистого селянського  господарства   (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  277. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Майстренку Р.Ю  для ведення особистого селянського  господарства  (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  278. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Максименку Р.В. для ведення особистого селянського  господарства  (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  279. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність гр. Миронюк Ю.О. для ведення особистого селянського  господарства   (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  280. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Орлівському В.Л. для ведення особистого селянського  господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  281. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Павлюк С.С. для ведення особистого селянського господарства   (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  282. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Поліщуку А.Ф для ведення особистого селянського  господарства   (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  283. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Рябоконю О.І. для ведення особистого селянського господарства  (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  284. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Святненко Г.В.   для ведення особистого селянського господарства  (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  285. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Святненко Г.В.   для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд   (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  286. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ткаченко А.М. для індивідуального садівництва (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  287. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ткаченко А.М. для ведення особистого селянського  господарства  (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  288. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу у власність гр. Бабенко Т.В. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  289. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Гейко Г.В. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  290. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Дідику С.В. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  291. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Курбет Н.Д. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  292. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у спільну сумісну власність гр.гр. Морозенко О.П.та Роговій Т.П. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  293. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Рацюку А.В. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  294. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Ткачук І.В. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  295. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Ярошенку О.П. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  296. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Дмитрієвій І.П. для ведення особистого селянського господарства(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  297. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Бурлін В.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  298. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Гневуш Н.А. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  299. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Литвинцю І.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  300. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Нагаєвському М.Ф. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  301. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Рій Л.С. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  302. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у спільну сумісну власність гр.гр. Сірош Л.В., Боїн А.В., Сірошу А.В. та Герасимець Г.Ф. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  303. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Стручковій Н.Я. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  304. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Христевич О.О. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  305. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Чмирук Т.К. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  306. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Христевичу В.А. для ведення особистого селянського господарства(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  307. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Чмирук Т.К. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  308. Про затвердження   технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  гр. Базелюк Н.І.  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  309. Про затвердження   технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  гр. Базелюку В.П. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  310. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Круку В.О. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  311. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  гр. Похітенко Д.Р.  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  312. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі та передачі її у власність гр. Пустовіт С.В. для ведення особистого селянського  господарства  (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  313. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у спільну сумісну  власність гр.гр. Тяжкун Л.А., Тяжкуну М.Ф., Третяк А.Ф.  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  314. Про затвердження   технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  гр. Холод Ю.П.  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  315. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр.Іванському Ю.М.  для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  316. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр.Іванському Ю.Ю.  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  317. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр.Александрову І.Г. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  318. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу  її у спільну сумісну  власність гр.гр. Богдану А.М., Богдан Т.М., Богдану Д.А., Богдан А.А. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  319. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Дідуку Г.С. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  320. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у спільну сумісну  власність гр.гр. Дмитрієвій І.П., Бойку П.О., Бойку  В.О. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  321. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Добруцькому В.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  322. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Донусу І.О. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  323. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у спільну сумісну  власність гр.гр. Жамському А.М., Асмоловій С.М.  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  324. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу у власність гр. Карпенку С.І.  для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  325. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу  у власність гр. Касяну А.П.   для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  326. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у спільну сумісну гр.гр. Клапченко Г.М,  Клапченку В.М, Клапченко С.М., Хоменко І.М., Ільїн Т.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  327. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Ковальчуку А.О. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  328. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу  у власність гр. Кравчук Т.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  329. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Лобецькій Є.А.  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  330. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Лукіянчук Г.С. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  331. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Лукіянчук Г.С. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  332. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Михальченку І.О. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  333. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у спільну сумісну  власність гр.гр. Пацелі Б.В.,  Касянчук Я.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  334. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр.Плахотнюку В.К. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  335. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Савчуку М.А. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  336. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у спільну сумісну власність гр.гр. Ільїн В.Д., Сердюку М.В.  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  337. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Сович П.П. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  338. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр.Стельмах А.А. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  339. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Шапран Т.П. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  340. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу у власність гр. Андрусенко М.Є. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  341. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу у власність гр. Бабенко Ю.С. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  342. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Бабій Л.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  343. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Бонадиченко Л.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  344. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу у власність гр. Василецькій Т.М. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  345. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу у власність гр.Гарликівському І.Д.  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  346. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Горкуну С.С. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  347. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу у власність гр. Клочку В.Г. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  348. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Максименко Н.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  349. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу  у власність гр. Максименко Н.В.   для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  350. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Маринюку А.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  351. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу у власність гр. Маринюку А.І. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  352. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки та передачу у власність гр. Миколайчуку О.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  353. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у спільну сумісну  власність гр.гр. Затишному В.М., Затишній О.Г., Руденко І.В., Кріт К.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)                     
  354. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та передачу її у власність гр. Коломійцю Д.Л. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (3,0237 га) (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин) 
  355. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність гр. Коломійцю Д. Л.  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (3,1648 га) (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  356. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Коломійцю М.С. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин) 
  357. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Коломієць О.Ф. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин) 
  358. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Коломієць О.Ф. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин) 
  359. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Пацелі Г.М.   для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин) 
  360. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її  у власність гр. Петрик О.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  361. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та перадачу її у власність гр. Ревенку А.І.  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  362. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Сторожук З.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  363. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Терещуку М.І. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  364. Про затвердження технічної документації  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі та передачі її в користування на умовах оренди гр. Чуприні А.О. та гр. Миколюк В.Л. для іншого сільськогосподарського призначення (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  365. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Шаповал В.О. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  366. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу  її у спільну сумісну  власність гр. Шевчук А.Ю, Зелінському О.Ю. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  367. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Шишовій М.О.  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  368. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Ясінській Т.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  369. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою, визнання державного акту таким, що втратив чинність та надання земельної ділянки у власність (Шинкаренко О.В.) (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  370. Про передачу земельної ділянки у власність гр. Отич Н.О. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  371. Про  виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) гр. Манєєву А.М. (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  372. Про  виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) гр. Манєєву В.А. (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  373. Про відмову в наданні  дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність  гр. Гладіліній О.В.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  374. Про відмову в наданні  дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність    гр. Кирику О.В.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  375. Про відмову в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мазурку Ю.М. для ведення особистого селянського  господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  376. Про відмову в наданні  дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у спільну сумісну власність гр. Совичу П.В., Сович Н.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  1. Про відмову в наданні  дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Ільніцькій А.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  1. Про відмову в наданні  дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Ільніцькій Н.П. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  2. Про відмову в наданні  дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Ільніцькій І.В.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  3. Про відмову в наданні  дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Ільніцькому О.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  4. Про відмову в наданні  дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність    гр. Цілуйку Мирославу Олександровичу для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  5. Про відмову в наданні  дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність    гр. Цілуйко Світлані Вікторівні  для ведення особистого селянського господарства(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  6.  Про відмову в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гриценко Л.П. для ведення особистого селянського господарства(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  7. Про відмову в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Донусу І.О. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  8. Про відмову в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Коровчуку Р.В. для ведення особистого селянського господарства(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  9. Про відмову в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мигалезі К.С. для ведення особистого селянського господарства(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  10. Про відмову в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Святненко Г.В для ведення особистого селянського господарства(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  11. Про відмову в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Федчуку П.Г. для ведення особистого селянського господарства(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  12. Про внесення змін до рішення   Ставищенської селищної ради від 21.10.2021 №1355 (доп. Якубівський С.М., начальник сектору містобудування та архітектури)
  13. Про внесення змін до рішення  Ставищенської селищної ради восьмого скликання   від 15.01.2021 № 491 (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  14. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 24.11.2021 № 1635 (Руденко Н.В.) (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  15. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 09.09.2021 №1106 «Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах особистого строкового сервітуту для будівництва та обслуговування будівель торгівлі» (Винокурова Д.О.) (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  16. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 09.09.2021 року № 1107 «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури» ( вул. Гоголя, 3) ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  17. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Лісовській О.Ю. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (із змінами від 23.12.2021р. №818) (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  18. Про наданнядозволу на розробку проєктуземлеустроющодовідведенняземельноїділянки у власність гр. Погорілому В.В. для для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (із змінами від 23.12.2021р.  №1162) (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  19. Про внесення змін до рішення  Ставищенської селищної ради восьмого скликання від 24.11.2021 № 1635 «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у спільну сумісну власність гр. Руденку В.В., гр. Руденко Т.В., Руденко Н.В. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд» (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  20. Про внесення змін до рішення сесії Ставищенської селишної ради восьмого скликання від 22.04.2021 року № 477 (Ващенко Ю.М.)(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  21. Про внесення змін до рішення Ставищенської селишної ради восьмого скликання від 22.04.2021 року № 388 ( Зленко С.О.)(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  22. Про внесення змін до рішення Ставищенської селишної ради восьмого скликання від 22.04.2021 року № 438 (Поліщук О.П.)(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)
  23. Різне

 

Селищний голова                                                                                               Леонід ДЖУЖИК

 

ПРОЕКТИ РІШЕНЬ - переглянути


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь