A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

Про скликання чергової двадцять другої сесії Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області VIII скликання

Дата: 13.01.2022 17:50
Кількість переглядів: 875

Фото без опису

 

СТАВИЩЕНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

БІЛОЦЕРКІВСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

від 13 січня 2022 р.                                          Ставище                                                           № 4

Про скликання чергової двадцять другої сесії

Ставищенської селищної ради

Білоцерківського району

Київської області VIII скликання

 

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламенту Ставищенської селищної ради VIIІ скликання скликати чергову двадцять другу сесію Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області VIII скликання               27 січня 2022 року об 11:00 у приміщенні зали засідань за адресою: смт Ставище,                   вул. Сергія Цимбала, 35/1, з наступним порядком денним:

  1. Про присвоєння звання «Почесний громадянин Ставищенської селищної територіальної громади» ( доп. Джужик Л.П., селищний голова)

  2. Про затвердження Звіту щодо виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Ставищенської селищної територіальної громади на 2021 рік ( доп. Чайка В.В., начальник сектору економіки, сільського господарстваторгівлі та інвестицій)

  3. Про внесення змін до Статуту комунальної установи «Ставищенський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області (нова редакція) ( доп Погребешна І.В., начальник відділу освіти )

  4. Про затвердження штатного розпису комунальної установи «Ставищенський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області (нова редакція) ( доп Погребешна І.В., начальник відділу освіти )

  5. Про внесення змін до рішення  Ставищенської селищної ради № 1082 від 09.09.2021 року «Про винесення на громадське обговорення проєкту рішення «Про реорганізацію закладів освіти Ставищенської селищної ради шляхом перетворення» ( зі змінами) ( доп Погребешна І.В., начальник відділу освіти )

  6. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради № 871 від 27.07.2021 року «Про затвердження Програми розвитку системи освіти Ставищенської селищної територіальної громади на 2021-2025 роки» (зі змінами) ( доп Погребешна І.В., начальник відділу освіти )

  7. Про щорічне встановлення вартості безоплатного гарячого харчування дітей в закладах загальної середньої освіти Ставищенської селищної ради (доп Погребешна І.В., начальник відділу освіти )

  8. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 11 грудня 2020 року № 19 «Про затвердження Положення про фінансовий відділ Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області» ( доп. Бандура Л.М., начальник фінансового відділу)

  9. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 11 грудня 2020 року № 20 «Про затвердження Положення про відділ  соціального захисту та соціального забезпечення Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області» (доп. Даценко О.І., начальник відділу соціального захисту та соціального забезпечення населення)

  10. Про затвердження переліку об’єктів благоустрою та видів робіт на території населених пунктів Ставищенської селищної територіальної громади у 2022 році, на яких будуть працювати порушники та засуджені, яким за рішенням суду призначені адміністративні стягнення у вигляді суспільно корисних робіт, громадських робіт та кримінальні покарання у вигляді громадських робіт (доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  11. Про внесення змін до  Положення про оплату праці керівників комунальних підприємств Ставищенської селищної ради (доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  12. Про внесення змін до Положення про старосту Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області (доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  13. Про внесення змін до рішення від 09.09.2021 № 1089 «Про встановлення заборони продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами господарювання (крім закладів ресторанного господарства) на території Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області» (доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  14. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 21.01.2021 № 157 «Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області» ( зі змінами від 23.12.2021 № 1764) ( доп. Юхименко Т.В., начальник ЦНАПу Ставищенської селищної ради)

  15. Про прийняття відділом освіти Ставищенської селищної ради майна на баланс                        ( доп. Данилішина Л.М., начальник відділу фінансово-господарської діяльності, бухгалтерського обліку та звітності, головний бухгалтер Ставищенської селищної ради) 

  16. Про передачу комунального майна Ставищенської селищної  ради у господарське відання Ставищенському житлово-комунальному підприємству ( доп. Данилішина Л.М., начальник відділу фінансово-господарської діяльності, бухгалтерського обліку та звітності, головний бухгалтер Ставищенської селищної ради)

  17. Про внесення змін до Статуту Ставищенського житлово-комунального підприємства ( доп. Данилішина Л.М., начальник відділу фінансово-господарської діяльності, бухгалтерського обліку та звітності, головний бухгалтер Ставищенської селищної ради)

  18. Про поділ земельної ділянки комунальної  власності (доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  19. Про заміну сторони та внесення змін до Договору оренди земельної ділянки від 01.07.2019, укладеного між Гейсиською сільською радою та Поліщуком І. В. на земельну ділянку площею 0,6557 га (доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки сільськогосподарського призначення  комунальної власності та прийняття в комунальну власність   за межами  села Винарівка  Білоцерківського району Київської області (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки сільськогосподарського призначення  комунальної власності та прийняття в комунальну власність   за межами  села Іванівка  Білоцерківського району Київської області (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  22. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у користування на умовах оренди ПрАТ «ДТЕК Київські Регіональні Електромережі» (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення  комунальної власності та прийняття в комунальну власність сформованих земельних ділянок в межах та за межами  с. Сухий Яр та                             с. Торчиця Білоцерківського району Київської області (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  24. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності  зі зміною конфігурації                          СФГ «Янус» (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  25. Про проведення інвентаризації земельних  ділянок під об’єктами нерухомого майна комунальної власності на території   Ставищенської селищної ради (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  26. Про надання дозволу на  розробку технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності під існуючими кладовищами (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  27. Про проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування об’єктів   рекреаційного призначення на території   Ставищенської селищної ради (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки з кадастровим номером 3224255100:01:024:0003 (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами села Сніжки  Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області  та передачу її в користування на умовах оренди невитребуваної земельної частки (паю) ТОВ «Інтерагроінвест» (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами села Сніжки  Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області  та передачу її в користування на умовах оренди невитребуваної земельної частки (паю) ТОВ «Інтерагроінвест» (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами села Василиха Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області  та передачу її в користування на умовах оренди невитребуваної земельної частки (паю) ТОВ «Інтерагроінвест» (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами села Сніжки  Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області  та передачу її в користування на умовах оренди невитребуваної земельної частки (паю)             ТОВ «Інтерагроінвест» (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами села Сніжки  Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області  та передачу її в користування на умовах оренди невитребуваної земельної частки (паю)             ТОВ «Інтерагроінвест» (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  34. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в оренду          ТОВ «Лайфселл» для розміщення та експлуатації об'єктів і споруд телекомунікацій на території с. Іванівка Білоцерківського району Київської області (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  35. Про надання дозволу на проведення робіт з  інвентаризації земельної ділянки, що перебуває в оренді у гр.  Слизченка С.Д. (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  36. Про надання дозволу на проведення робіт з  інвентаризації земельних ділянок, що перебувають в оренді у гр.  Холодівського В.П. (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  37. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність  гр. Борщу В.В.  для ведення індивідуального садівництва ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  38. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність  гр. Винар Тамарі Юріївні  для ведення індивідуального садівництва                 ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  39. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність  гр. Грабовецькій Г.М.  для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  40. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Дармограй В.Ю. для індивідуального садівництва ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  41. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Забудько В.Д.  для ведення особистого селянського господарства                 ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  42. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність  гр. Пилипець Ганні Прохорівні  для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  43. Про  виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) гр. Антонюку Григорію Миколайовичу ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  44. Про  виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) гр.Бережному М.Я. ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  45. Про  виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) гр. Герусу Василю Андрійовичу ( 1,3 га)( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  46. Про  виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) гр. Герусу Василю Андрійовичу ( 1,3 га) ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  47. Про  виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) гр. Литвинцю Л.М. ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  48. Про  виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) гр. Посудевському Віктору Костянтиновичу ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  49. Про  виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) гр. Фесану В.М. ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  50. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою, визнання державного акту таким, що втратив чинність, та надання її у власність (Мазурок Т.І.) ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  51. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою, визнання державного акту таким, що втратив чинність, та надання її у власність  (Мазурок О.В.) (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  52. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність гр. Бабенку Ігорю Миколайовичу   для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  53. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність  гр. Довжик Вікторії Вікторівні  для ведення фермерського  господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  54. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність   учаснику ООС (АТО) гр. Зайчуку Віктору Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  55. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність гр. Каблучко Лесі Михайлівні  для ведення фермерського  господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  56. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність     гр. Ковальському М.Б.  для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  57. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність   учаснику ООС (АТО) гр. Маковецькому Максиму Сергійовичу   для ведення особистого селянського господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  58. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність     гр. Нагаївській Наталії Вікторівні  для ведення фермерського  господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  59. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність     гр. Нагаївському Олександру Вікторовичу   для ведення фермерського  господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  60. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність  гр. Пилипець Ганні Прохорівні   для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  61. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність     гр. Роженку М.В.   для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  62. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність     гр. Садлівській Людмилі Іванівні   для ведення фермерського  господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  63. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність     гр. Садлівському Петру Леонідовичу  для ведення фермерського  господарства ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  64. Про затвердження розробленої технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  гр. Похітенко Діані Ростиславівні  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  65. Про затвердження розробленої технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  гр. Сухому Роману Івановичу  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  66. Про затвердження розробленої технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  гр. Юхимець Людмилі Володимирівні  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  67. Про відмову в затвердженні проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бідюк О.М. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  68. Про відмову в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Цілуйку Мирославу Олександровичу для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  69. Про внесення змін до рішення Ставищенської селишної ради восьмого скликання від 22.04.2021 року № 462 ( Чайка Б.В.) ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  70. Різне

 

 

Селищний голова                                                                          

                                 

 

                                             Леонід ДЖУЖИК

 

 ПРОЕКТИ РІШЕНЬ - переглянути


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь