A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

ПРОГРАМА УРЯДУ «НОУТБУК КОЖНОМУ ВЧИТЕЛЮ»: ДВА ЗАКЛАДИ ОСВІТИ СТАВИЩЕНСЬКОЇ СТГ ОТРИМАЛИ ПЕРШІ НОУТБУКИ ДЛЯ ПЕДАГОГІВ

Дата: 19.01.2022 09:59
Кількість переглядів: 358

Фото без опису

Фото без опису

У 2021 році Міністерство освіти і науки та Міністерство цифрової трансформації, керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 21 квітня 2021 р. № 403 «Порядок та умови надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на заходи, спрямовані на боротьбу з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, та її наслідками під час навчального процесу у закладах загальної середньої освіти», реалізували національний проєкт «Ноутбук кожному вчителю».

Кошти субвенції у рамках проєкту були спрямовані на придбання ноутбуків для педагогічних працівників комунальних закладів загальної середньої освіти та їх філій з метою організації дистанційного навчання, інших форм здобуття загальної середньої освіти з використанням технологій дистанційного навчання.

У Київській області використання субвенції на придбання ноутбуків для педагогічних працівників здійснено за кошти обласного бюджету.

Розподілено ноутбуки відповідно до положень вищевказаної Постанови, і в Ставищенській селищній територіальній громаді нові комп'ютери отримали ГЕЙСИСЬКИЙ ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ І-ІІІ СТУПЕНІВ (8 шт.) та ОПОРНИЙ ЗАКЛАД ОСВІТИ  «ІВАНІВСЬКИЙ ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ  І-ІІІ СТУПЕНІВ – ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ» (19 шт.).

Усі ноутбуки сучасні, з камерою, потужним процесором та можливістю під’єднання до інтернету. Середня вартість одного ноутбука за субвенцією – 17800 грн.

Придбані ноутбуки закріплені за навчальними кабінетами цих закладів загальної середньої освіти та використовуються виключно для організації освітнього процесу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь