A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

ЩОДО ВАРТОСТІ РИТУАЛЬНИХ ПОСЛУГ

Дата: 26.01.2022 14:32
Кількість переглядів: 785

Фото без описуНа даний час на ринку ритуальних послуг селища Ставищенське житлово-комунальне підприємство надає послуги з копання та прибирання могил, а також окремі суб’єкти господарювання, котрі займаються продажем ритуальних товарів та надають транспортні послуги.

З метою врегулювання вартості ритуальних послуг, на засіданні виконавчого комітету Ставищенської селищної ради від 21 січня 2022 року прийнято рішення «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Ставищенської селищної ради від 25 травня 2021 року №194 «Про погодження для Ставищенського житлово-комунального господарства усередненої калькуляції на організацію поховання померлих одиноких громадян, осіб без певного місця проживання, осіб, від яких відмовилися рідні, невпізнаних трупів на кладовищах Ставищенської селищної територіальної громади» (із змінами)» від 21 січня 2022 №546.

Надання ритуальних послуг на виконання робіт з копання могил ручним способом та поховання померлого на кладовищах Ставищенської СТГ, вартість послуги організатора поховань становить 1 500 грн.

Нижче наведена калькуляція вартості копання могил:

? Оплата праці землекопа (перелік виконаних робіт: розпушення грунту ручним способом, викидання грунту на бровку, зачищення поверхні дна та стінок могили, опускання труни з тілом померлого в могилу, закопування могили, встановлення реєстраційної таблички, одноразове прибирання території біля могили) – всього заробітна плата за виконану роботу - 984, 16 грн.;

- Оплата праці організатора обряду поховань – 119,77 грн.;

Фонд оплати праці – всього: 1103, 93

- Нарахування на фонд оплати праці (ЄСВ 22%) – 242, 86 грн.;

- Загальновиробничі витрати – 95, 49 грн.;

Всього собівартість – 1442, 28 грн.;

- Прибуток – 0,00 грн.;

- Адміністративні витрати – 57,69 грн.;

- Розрахункова вартість робіт -1500 грн.

Відповідно до прийнятого рішення, найбільш вразливі верстви населення матимуть підтримку селищної ради: на кладовищах Ставищенської СТГ поховання померлих одиноких громадян, осіб без певного місця проживання, осіб від яких відмовилися рідні, невпізнаних тіл здійснюватимуться за рахунок місцевого бюджету.

Для оформлення договору – замовлення на організацію та проведення поховання потрібно надати до Ставищенського ЖКП копію паспорта померлого та копію свідоцтва про смерть.

З метою недопущення порушень при організації поховання померлих, за додатковою інформацією рекомендуємо звертатися до організатора ритуалу за тел. 097-607-81-10 або до старости відповідного населенного пункту.

Всі оплати здійснюються через касу Ставищенського ЖКП.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь