A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

Про скликання чергової двадцять четвертої сесії Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області VIII скликання

Дата: 11.02.2022 20:09
Кількість переглядів: 600

СТАВИЩЕНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

БІЛОЦЕРКІВСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

                                                                                                                     

від  11 лютого 2022 р.                                     Ставище                                                               № 18  

Про скликання чергової двадцять четвертої сесії

Ставищенської селищної ради

Білоцерківського району

Київської області VIII скликання

 

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламенту Ставищенської селищної ради VIIІ скликання скликати чергову двадцять четверту сесію Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області VIII скликання               24 лютого 2022 року об 11:00 у приміщенні зали засідань за адресою: смт Ставище,                   вул. Сергія Цимбала, 35/1, з наступним порядком денним:

  1. Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами на території Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області ( доп. Якубівський С.М., завідувач сектору містобудування та архітектури)
  2. Про внесення змін до рішення  Ставищенської селищної ради від 23.12.2021 № 1770 «Про бюджет Ставищенської селищної територіальної громади на 2022 рік»   ( доп. Бандура Л.М., начальник фінансового відділу Ставищенської селищної ради)
  3. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бондаренко Галині Олександрівні  для ведення особистого селянського  господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  4. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Винар Л.Є. для ведення особистого селянського  господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  5. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гаврилюку Костянтину Федоровичу для ведення особистого селянського  господарства  (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  6. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гімуранову Валерію Михайловичу  для ведення особистого селянського  господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  7. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність гр. Гімурановій Ніні Миколаївні   для ведення особистого селянського  господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Гоменюку Олександру Семеновичу  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  9. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гоменюку Олександру Семеновичу для ведення особистого селянського  господарства  (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  10.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу  у спільну сумісну власність гр. Грабовецькій Г.М., Погорілій А.М., Грабовецькому П.П., Грабовецькій Т.О. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  11. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Грицюку В.І   для ведення особистого селянського господарства  (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  12. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Губареву М.О. для ведення особистого селянського  господарства  (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  13.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Дзятківському Олександру Петровичу  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  14. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Дзятківському Олександру Петровичу  для ведення особистого селянського господарства  (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  15. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Закорському Петру Миколайовичу    для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  16. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Закорському Петру Миколайовичу    для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  17. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Затишному В.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  18. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Касян В.В. для ведення особистого селянського  господарства  (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  19.  Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Кебі О.Б. для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  20. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Клочко Олені Михайлівні  для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр.Кобловій В.Е. для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр.Кобловій В.Е для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  23. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Коновалюку В.І.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  24. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Коновалюк М.В.  для ведення особистого селянського (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  25. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Коренюк М.М для ведення особистого селянського  господарства   (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  26. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Лобецькому Олександру Миколайовичу  для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  27. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Матвієнко Світлані Миколаївні  для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  28. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Небесному Ю.П. для ведення особистого селянського  господарства  (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  29.  Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Пацелі Г.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Ротовій О.К. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу у власність гр. Рябокінь П.П. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у спільну сумісну власність гр. Саввіній С.М.,                 Довгополій Л.А. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  33. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр.Ситник С.О.  для ведення особистого селянського господарства  (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  34. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Солодкому Є.С.  для ведення особистого селянського господарства (1,0 га, доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  35. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Солодкому О.Є.  для ведення особистого селянського господарства (1,1 га, доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр.Татарчуку О.М  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  37. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Фаюку Сергію Васильовичу  для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу у власність гр. Халімончук Н.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  39. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу у власність гр. Шелесту Віктору Миколайовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  40. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу у власність гр.Абатурову О.А. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  41. Про затвердження технічної документації ізземлеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр.Абатурову О.А.для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  42. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Білій Л.В. для ведення особистого селянського  господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  43. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Будлянському В.В.  для ведення особистого селянського  господарства  (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  44. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у спільну сумісну власність гр.гр. Будлянському В.В., Будлянській О.О., Дудник К.В., Будлянському Є.В.  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  45. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр.Голенко І.І. для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  46. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Гриценку М.К. для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  47. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Грицюку А.Л. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  48. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Грицюку А.Л. для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  49. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Грищук Г.М.  для ведення особистого селянського  господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  50. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки гр. Древецькій А.Л. для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  51. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки гр. Древецькій С.О. для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  52. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Загородньому В.Л  для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  53. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Затишній Т.Є.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  54. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Затишному Я.С.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  55. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр.Здіорук Г.С. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  56. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу у власність гр.Здіорук Г.С. для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  57. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Клочко Ф.З. для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  58. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу у власність гр.Клочко Ф.З. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  59. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Ковальчуку А.О. для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  60. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Комишнюк І.Г. для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  61. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Комишнюку О.А. для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  62.  Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Костенку Г.І.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  63. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Костенко Т.М.  для ведення індивідуального садівництва (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  64. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Котляр Т.І. для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  65. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Кротюк О.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  66. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Літвіновій О.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  67. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр.Малюті Г.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  68. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Медведенко В.Л.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  69. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у спільну сумісну власність гр.гр. Мекеді Т.Л.,                 Дудник Г.Л.  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  70. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Мерзлому А.П для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  71. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Новосельській Л.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  72. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Олексієнку І.О. для ведення особистого селянського  господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  73. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Олійник В.Я.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  74. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Олійнику І.М.  для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  75. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Пенчуку Є.Ю.  для ведення особистого селянського господарства  (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  76. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Підгорець Л.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  77. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Підгорець Л.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  78. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Погорілій Н.О. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  79. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Проценку П.П. для ведення особистого селянського  господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  80. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Розуменку В.Г. для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  81. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Савіцькій Н.В. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  82. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр.Стрільчук К.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  83. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Ткаченко Н.Д. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  84. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Ткаченко Н.Д. для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  85. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Фаренику В.В. для ведення особистого селянського  господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  86. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у спільну сумісну власність гр. Фаюк С.В., Ткач Н.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  87. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Чалій Н.А. для ведення особистого селянського  господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  88. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу у власність гр.Чалій Н.А. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  89. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Червінському Ю.В.  для ведення особистого селянського господарства  (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  90. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Бондар М.І. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  91. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бондар М.І. для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  92. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу у власність гр. Бондарю О.Ф. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  93. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бондарю О.Ф. для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  94. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу у спільнусумісну власність гр. Коваль Т.В. та Ковалю О.Б. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  95. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лановенко В.П. для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  96. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Марущак Ю.І. для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  97. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу у власність гр. Паламарчук П.М. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  98. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пилипцю В.П. для ведення особистого селянського  господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  99. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пилипцю С.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  100. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Федоренку С.Г. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  101. Про  передачу земельних ділянок комунальної власності в користування на умовах оренди гр. Паламарчук Р.Д. (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  102. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок  у власність ветеранам ООС (АТО) для ведення особистого селянського господарства Заболотньому В.О., Токарю В.М., Татаренку Р.М. (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  103.  Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мащенку В.О. для будівництва індивідуального гаража (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  104. Про затвердження проєкту землеустроющодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дишлюку М.А. для будівництва індивідуального гаража (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  105. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Омельчуку Д.Г. для будівництва індивідуального гаража (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  106. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Татаріновій С.М. для будівництва індивідуального гаража(доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  107. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Яценко Ю.Г. для будівництва індивідуального гаража (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  108. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Біднюку В.С. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд(доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  109. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бондарю П.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд(доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  110. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки у спільну сумісну власність гр. Яновському М.М. та гр. Сардаківській І.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  111.  Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Замші С.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  112. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Марчаку В.Р. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  113. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу у власність гр. Альмужній В.Л. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  114. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Болілому І.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд(доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  115. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Валігурі В.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд(доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  116. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Гончаруку В.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд(доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  117. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу у власність гр. Древушу Є.Г. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  118. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Клапченку Т.П. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд(доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  119. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Коваль К.А. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд(доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  120. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Коваль В.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд(доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  121. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Колісник О.А. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  122. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Мартич С.А. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  123. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Микитенку І.О. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  124. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Півненку С.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  125. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Пісному В.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  126. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Порхуну І.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  127. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Приймаку С.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  128. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Пузаню С.П. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  129. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Розуменку В.Г. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                    
  130. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у спільну сумісну власність гр. Кулібабі С.О. та гр. Кілібабі С.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  131. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Фоменко О.О. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  132. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу у власність гр. Христевичу І.Л. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  133. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу у власність гр. Христюку А.Ю. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                    
  134. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу у власність гр. Яровенко Г.Д. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  135. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Альмужному В.П. для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  136. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бецману Р.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  137. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Біднюку В.С. для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  138. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Бойку О.І. для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  139. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Степановій С.Д. для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  140. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Винарю О.А. для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  141. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гаврилюку А.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  142. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гейко Г.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  143. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дуднику В.С. для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  144. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Забудько О.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  145. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ковалю М.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  146. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лацуку С.А. для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                    
  147. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Макаревському Л.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  148. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Орлівському А.Л. для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  149. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Поляковій І.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  150. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Савченюку О.О. для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  151. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Скибі Т.С. для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  152. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Степанюк Н.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                    
  153. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ткаченко Г.А. для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  154. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Касянюку О. І. для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  155. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу у власність гр. Альмужній В. Л. для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                    
  156. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу у власність гр. Зайчуку О.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  157. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу у власність гр. Христюку А.Ю. для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  158. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Бойку О.І. для індивідуального садівництва (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  159. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки з подальшою передачею у  власність гр. Кісельовій К.Л. для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  160. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Калашник Софії Вікторівні  для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  161. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Вовку Василю Андрійовичу  для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  162. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пікалюк Ніні Федорівні  для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  163. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Римару Олександру Миколайовичу  для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  164. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мартичу Сергію Васильовичу  для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  165. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Іванчук Ірині Іванівні  для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  166. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Заїці Світлані Олександрівні  для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                    
  167. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Заїці Артьому Анатолійовичу  для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  168. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мартичу Сергію Васильовичу  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  169. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пилипчук Тетяні Анатоліївні  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  170. затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність гр. Миронічеву Руслану Дмитровичу   для гаражного будівництва (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  171. Про    затвердження технічної документації та передачі  земельної ділянки  у спільну власність гр. Лямцю Павлу Петровичу та Лямець Тамарі Петрівні   для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  172. Про    затвердження технічної документації та передачі  земельної ділянки  у   власність гр. Мерзлюк Марії Якимівні   для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  173. Про    затвердження технічної документації та передачі  земельної ділянки  у   власність гр. Роченко Олені Василівні   для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  174. Про    затвердження проєкту землеустрою  та передачі  земельної ділянки  у   власність гр. Розуменко Яні Вікторівні   для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  175. Про    затвердження проєкту землеустрою  та передачі  земельної ділянки  у   власність гр. Курбет Наталії Дмитрівні   для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  176. Про    затвердження проєкту землеустрою  та передачі  земельної ділянки  у   власність гр. Мейті Михайлу Вікторовичу   для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  177. Про    затвердження проєкту землеустрою  та передачі  земельної ділянки  у   власність гр. Марущаку Віталію Олеговичу   для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                    
  178. Про    затвердження проєкту землеустрою  та передачі  земельної ділянки  у   власність гр. Гейко Яні Іванівні   для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  179. Про    затвердження проєкту землеустрою  та передачі  земельної ділянки  у   власність гр. Грищуку Віктору Петровичу   для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  180. Про    затвердження проєкту землеустрою  та передачі  земельної ділянки  у   власність гр. Гейко Юлії Дмитрівні   для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  181. Про    затвердження проєкту землеустрою  та передачі  земельної ділянки  у   власність гр. Гуртовенко Оксані Федорівні   для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  182. Про    затвердження проєкту землеустрою  та передачі  земельної ділянки  у   власність гр. Гопкало Юлії Сергіївні   для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  183. Про    затвердження проєкту землеустрою  та передачі  земельної ділянки  у   власність гр. Кандуру Олександру Ярославовичу   для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  184. Про    затвердження проєкту землеустрою  та передачі  земельної ділянки  у   власність гр. Захарчук Тамілі Миколаївні   для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  185. Про    затвердження проєкту землеустрою  та передачі  земельної ділянки  у   власність гр. Чорній Ользі Володимирівні   для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  186. Про    затвердження проєкту землеустрою  та передачі  земельної ділянки  у   власність гр. Кандур Юлії Олегівні   для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  187. Про    затвердження проєкту землеустрою  та передачі  земельної ділянки  у   власність гр. Снігур Тетяні Михайлівні   для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  188. Про    затвердження проєкту землеустрою  та передачі  земельної ділянки  у   власність гр. Кроту Василю Петровичу   для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  189. Про    затвердження проєкту землеустрою  та передачі  земельної ділянки  у   власність гр. Михалюк Аллі Петрівні   для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  190. Про  затвердження проєкту землеустрою  та передачі  земельної ділянки  у   власність гр. Макаревському Михайлу Петровичу  для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  191. Про    затвердження проєкту землеустрою  та передачі  земельної ділянки  у   власність гр. Чуприні Світлані Іванівні   для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  192. Про  затвердження проєкту землеустрою  та передачі  земельної ділянки  у   власність гр. Лисому Сергію Петровичу   для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  193. Про    затвердження проєкту землеустрою  та передачі  земельної ділянки  у   власність гр. РусаковуІвану Олександровичу   для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                    
  194. Про    затвердження проєкту землеустрою  та передачі  земельної ділянки  у   власність гр. Плахотнюк Олені Семенівні   для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                    
  195. Про    затвердження проєкту землеустрою  та передачі  земельної ділянки  у   власність гр. Чумак Галині Петрівні   для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  196. Про  затвердження проєкту землеустрою  та передачі  земельної ділянки  у   власність гр. Скибі Зої Михайлівні   для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  197. Про  затвердження проєкту землеустрою  та передачі  земельної ділянки  у   власність гр. Слушному Володимиру Петровичу  для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  198. Про  затвердження проєкту землеустрою  та передачі  земельної ділянки  у   власність гр. Совичу Віталію Володимировичу  для ведення особистого селянського господарства(доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  199. Про  затвердження проєкту землеустрою  та передачі  земельної ділянки  у   власність гр. Савчуку Володимиру Петровичу  для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  200. Про  затвердження проєкту землеустрою  та передачі  земельної ділянки  у   власність гр. Залєвській Ганні Іванівні  для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  201. Про  затвердження проєкту землеустрою  та передачі  земельної ділянки  у   власність гр. Снігур Лідії Іванівні  для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  202. Про  затвердження проєкту землеустрою  та передачі  земельної ділянки  у   власність гр. Петренко Таїсі Петрівні  для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  203. Про  затвердження проєкту землеустрою  та передачі  земельної ділянки  у   власність гр. Пужку Миколі Івановичу  для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  204. Про  затвердження проєкту землеустрою  та передачі  земельної ділянки  у   власність гр. Вовкотрубу Володимиру Івановичу  для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  205. Про  затвердження проєкту землеустрою  та передачі  земельної ділянки  у   власність гр. Калініченку Сергію Борисовичу  для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  206. Про  затвердження проєкту землеустрою  та передачі  земельної ділянки  у   власність гр. Клименку Сергію Олексійовичу  для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  207. Про  затвердження проєкту землеустроюта передачі  земельної ділянки  у   власність гр. Черепінській Валентині Григорівні  для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                    
  208. Про  затвердження проєкту землеустрою  та передачі  земельної ділянки  у   власність гр. Рябоконю Павлу Петровичу  для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  209. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами села Сніжки  Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області  та передачу  її у власність Карабаню Андрію Івановичу (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  210. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами села ГейсихаСтавищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області  та передачу  її у власність Петрунько Галині Іванівні  (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                    
  211. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами села Гейсиха Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області  та передачу  її у власність Ткачуку Валентину Володимировичу (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  212. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами села Гейсиха Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області  та передачу  її у власність Ткачуку Руслану  Володимировичу (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  213. Про затвердження розробленої технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  гр. Бондарчуку М.В.  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  214. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дерезі В.М для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  215. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу  у спільну часткову власність гр.Іщенко М.В, Бондар Л.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( зі змінами) (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  216. Про затвердження розробленої технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  гр. Юхимець Людмилі Володимирівні  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  217. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Мегалезі Тетяні Сергіївні   для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  218. Про відмову у наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Волошиній О.І. для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  219. Про відмову у наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Татарчуку О.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  220. Про відмову в затвердженні проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Коваль В.В. для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  221. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки ФОП Мостіпан І.М. в користування на умовах особистого строкового сервітуту (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  222. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами села Ясенівка Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області  та передачу невитребуваної земельної ділянки в користування на умовах оренди ТОВ «Інтерагроінвест» (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  223. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та прийняття в комунальну власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (кадастровий номер 3224280400:01:001:0011) (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  224. Про надання дозволу ТОВ «Інтерагроінвест»  на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок (невитребуваних паїв) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)
  225. Про надання дозволу СФГ «Валентина»  на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок (невитребуваних паїв) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)              
  226. Про припинення права постійного користування ОПОРНОГО ЗАКЛАДУ ОСВІТИ «КРАСИЛІВСЬКИЙ АКАДЕМІЧНИЙ ЛІЦЕЙ» СТАВИЩЕНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ БІЛОЦЕРКІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  227. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення комунальної власності та прийняття в комунальну власність сформованих земельних ділянок в межах та за межами с. Кривець, с. Сніжки, с. Винарівка, с. Іванівка Білоцерківського району Київської області (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  228. Про заміну сторони та внесення змін до Договору оренди земельної ділянки від 14.03.2016 р., укладеного між Ставищенською районною державною адміністрацією та ТОВ «Інтерагроінвест» на земельну ділянку площею 5,0000 га (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  229. Про проведення земельних торгів з продажу права оренди земельних ділянок комунальної власності ( 9 ділянок) (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  230. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки комунальної власності  загальною площею 2,9 га за адресою: вул. Сергія Цимбала, 27, смт. Ставище Білоцерківського району Київської області (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин)                   
  231. Різне

 

 

Селищний голова                                                                          

 

 

                                           Леонід ДЖУЖИК

 

ПРОЕКТИ РІШЕНЬ - переглянути

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь