A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

Про скликання позачергової двадцять шостої сесії Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області VIII скликання

Дата: 03.05.2022 12:05
Кількість переглядів: 1047

Фото без опису

СТАВИЩЕНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

БІЛОЦЕРКІВСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

                                                                                                                     

від  03 травня 2022 р.                                     Ставище                                                               № 72  

Про скликання позачергової

двадцять шостої сесії

Ставищенської селищної ради

Білоцерківського району

Київської області VIII скликання

 

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламенту Ставищенської селищної ради VIIІ скликання скликати позачергову двадцять шосту сесію Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області VIII скликання 05 травня2022 року об 11:00 у приміщенні зали засідань за такою адресою: смт Ставище, вул. Сергія Цимбала, 35/1, з наступним порядком денним:

  1. Про внесення змін до Ставищенської селищної  комплексної програми «Турбота» на 2021 – 2025 роки, затвердженої рішенням Ставищенської селищної ради від 27.07.2021 р. № 869 (із змінами) ( доп. Даценко О.І., начальник відділу соціального захисту та соціального забезпечення населення)
  2. Про внесення змін до Порядку надання матеріальної допомоги в межах виконання Ставищенської селищної комплексної програми «Турбота» на 2021-2025 роки, затвердженої рішенням Ставищенської селищної ради від 27.07.2021 р. № 869 (із змінами) ( доп. Даценко О.І., начальник відділу соціального захисту та соціального забезпечення населення)
  3. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради 8 скликання № 49 від 24.12.2020 року «Про затвердження Програми охорони навколишнього природного середовища Ставищенської територіальної громади на 2021 рік» ( в редакції від 27.07.2021 року із змінами) ( доп. Данилішина Л.М., начальник відділу фінансово-господарської діяльності, бухгалтерського обліку та звітності)
  4. Про внесення змін до  Програми підтримки санаторно-оздоровчого комплексу «Дружба» Ставищенської селищної  ради на 2021- 2024 роки ( доп. Бабінець М.У., головний бухгалтер КЗ СОК «Дружба»)
  5. Про затвердження звіту щодо виконання бюджету Ставищенської селищної територіальної громади за перший квартал 2022 року ( доп. Бандура Л.М., начальник фінансового відділу Ставищенської селищної ради)
  6. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 23.12.2021 № 1770 «Про бюджет Ставищенської селищної територіальної громади на 2022 рік» із змінами (доп. Бандура Л.М., начальник фінансового відділу Ставищенської селищної ради)
  7. Про затвердження розпорядження селищного голови від 13 квітня 2022 року № 54 «Про внесення змін до договору оренди № 21 майна (частини нежитлового приміщення), що перебуває у спільній власності територіальних громад селища і сіл Ставищенської селищної ради та знаходиться на балансі санаторно-оздоровчого комплексу «Дружба» Ставищенської районної ради від 29 січня 2020 року» ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу Ставищенської селищної ради)
  8. Про прийняття індивідуально визначеного майна  на баланс Ставищенської селищної ради та затвердження розпорядження селищного голови від 13 квітня 2022 року № 57 «Про передачу індивідуально визначеного майна в оперативне управління КНП «Ставищенська лікарня» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області та КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області» ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу Ставищенської селищної ради)
  9. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 08 липня 2021 року № 849 “Про включення нерухомого майна до Переліку першого та другого типу об’єктів комунальної власності Ставищенської селищної територіальної громади, щодо яких прийнято рішення про передачу в оренду” та затвердження умов оренди комунального майна, включеного до Переліку другого типу об’єктів комунальної власності Ставищенської селищної територіальної громади, що підлягає передачі в оренду без проведення аукціону (доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу Ставищенської селищної ради)
  10. Про продовження договору орендинерухомого майна, що належить до комунальної власності Ставищенської селищної ради (нежитлова будівля (ветлікарня)літ. А, загальною площею 68.8 м. кв., яка розташована за такою адресою: 09413, Київська область, Білоцерківський район, с. Торчиця, вул. Польова, 5) без проведення аукціону( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу Ставищенської селищної ради)
  11. Про внесення змін та доповнень до Договору оренди № 1 майна (частини нежитлового приміщення) районної комунальної власності, що перебуває на балансі відділу культури, молоді та спорту Ставищенської РДА від 01 червня 2020 року ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу Ставищенської селищної ради)
  12. Різне

 

 

Селищний голова                                                                          

 

 

Леонід ДЖУЖИК

 

 

ПРОЕКТИ РІШЕНЬ СЕСІЇ - ПЕРЕГЛЯНУТИ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь