A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

Про скликання позачергової двадцять сьомої сесії Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області VIII скликання

Дата: 24.05.2022 19:38
Кількість переглядів: 1467

СТАВИЩЕНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

БІЛОЦЕРКІВСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

                                                                                                                     

від  24 травня 2022 р.                                     Ставище                                                               №82   

Про скликання позачергової

двадцять сьомої сесії

Ставищенської селищної ради

Білоцерківського району

Київської області VIII скликання

 

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламенту Ставищенської селищної ради VIIІ скликання скликати позачергову двадцять сьому сесію Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області VIII скликання 26 травня 2022 року об 11:00 у приміщенні зали засідань за адресою: смт Ставище, вул. Сергія Цимбала, 35/1, з наступним порядком денним:

  1. Про затвердження Порядку розроблення, затвердження комплексних та цільових  програм Ставищенської селищної ради, моніторингу та звітності про їх виконання ( доп. Чайка В.В., начальник сектору економіки, сільського господарства, торгівлі та інвестицій)
  2. Про внесення змін до Програми підтримки заходів з територіальної оборони на території Ставищенської селищної територіальної громади на 2021-2024 роки ( зі змінами)    (доп. Данилішина Л.М., начальник відділу фінансово-господарської діяльності, бухгалтерського обліку та звітності, головний бухгалтер Ставищенської селищної ради)
  3. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 27.07.2021 року № 871 «Про затвердження Програми розвитку системи освіти Ставищенської селищної територіальної громади на 2021-2025 роки» (зі змінами) ( доп. Погребешна І.В., начальник відділу освіти)
  4. Про винесення на громадське обговорення проєкту рішення “Про реорганізацію шляхом перетворення та ліквідацію закладів освіти Ставищенської селищної ради”( доп. Погребешна І.В., начальник відділу освіти)
  5. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 23.12.2021 № 1770 «Про бюджет Ставищенської селищної територіальної громади на 2022 рік» із змінами (доп. Бандура Л.М., начальник фінансового відділу Ставищенської селищної ради)
  6. Про погодження розміру щомісячної батьківської плати та встановлення пільг з оплати за навчання учнів у Ставищенській дитячій школі мистецтв ( доп.Лук'янець Н.І., начальник відділу культури, молоді та спорту)

  7. Про відкликання із господарського відання та зняття з балансу майна ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  8. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради VIII скликання від 24 червня 2021 року № 722 “Про оренду майна, що перебуває у комунальній власності Ставищенської територіальної громади” ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)
  9. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради VIII скликання від 27 травня 2021 року № 546  «Про затвердження переліку нерухомого майна об’єктів комунальної власності Ставищенської селищної ради» ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)
  10. Про припинення права постійного користування земельними ділянками (доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)
  11. Про заміну сторони та внесення змін до Договору оренди земельної ділянки від 14.03.2016, укладеного між Ставищенською районною державною адміністрацією та ТОВ «Інтерагроінвест» на земельну ділянку площею 5,0000 га (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин) 
  12. Про звернення депутатів від політичної партії ВО «Свобода» у Ставищенській селищній раді Білоцерківського району Київської області до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України щодо ухвалення проєкту Закону України «Про заборону Московського патріархату на території України», реєстр. № 7204 від 22.03.2022 р., автор – народний депутат України О.В.Савчук ( доп Деркач Ю.О., депутат Ставищенської селищної ради від політичної партії ВО «Свобода»)
  13. Різне

 

 

Селищний голова                                                                          

 

 

Леонід ДЖУЖИК

 

ПРОЕКТИ РІШЕНЬ - переглянути


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь