A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

Ставищенський відділ ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області продовжує надавати адміністративні послуги населенню в умовах воєнного стану

Дата: 03.06.2022 15:41
Кількість переглядів: 309

Фото без описуПідрозділ надає адміністративні послуги з оформлення та видачі паспорта громадянина України у формі ID-картки, паспорта громадянина України для виїзду за кордон, вклеювання до паспорта громадянина України у формі книжечки фотокартки у зв’язку з досягненням 25- та 45-річного віку, оформлення документів про набуття/прийняття громадянства України, оформлення документів для надання дозволу на виїзд на постійне проживання за кордон.

 

Також Ставищенський відділ продовжує здійснювати заходи з протидії незаконній міграції, та виконуючи вимоги законодавства про притягнення іноземців або осіб без громадянства до адміністративної відповідальності за порушення міграційного законодавства, прийняття рішень про добровільне повернення, примусове повернення, примусове видворення і заборону в’їзду в Україну іноземців та осіб без громадянства, оскільки Закон України «Про правовий режим воєнного стану» не виключає притягнення до адміністративної відповідальності осіб за вчинення правопорушень щодо міграційного законодавства та прийняття відносно них рішень, передбачених статтями 25, 26, 30 Закону України «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства», а також не обмежує повноваження державних органів у цій сфері в умовах воєнного стану.

 

З метою спрощення перетину державного кордону громадянами України на період воєнного стану Ставищенським відділом ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області надаються додаткові адміністративні послуги, а саме:

 

- продовження строку дії паспорта громадянина України для виїзду за кордон (до 5 років);

- внесення до паспорта громадянина України для виїзду за кордон батьків (одного з батьків) або іншого законного представника інформації про дитину.

 

Такі послуги надаються незалежно від зареєстрованого місця проживання заявника у день звернення особи та є безоплатними.

 

З 20.05.2022 згідно Наказу від 20.05.2022 № 77/аг структурні підрозділи ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області, в тому числі Ставищенський  відділ, працюють з 09:00 до 17:00 з вівторка по суботу включно.

 

Детальнішу інформацію щодо адміністративних послуг, які надаються  Ставищенським відділом ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області можна отримати за телефоном (04564) 2-23-08.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь