A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

Коваленко Наталія Миколаївна

Дата: 21.07.2022 15:44
Кількість переглядів: 285

Фото без описуКоваленко Наталія Миколаївна народилась в мальовничому селі Розкішна 4 жовтня 1970 року. Народження донечки стало великою радістю для батьків. Наталка росла веселою та жвавою, захоплювалась фотографією, навчалась у музичній школі по класу фортепіано.  

Після закінчення Розкішнянської середньої школи,  навчалась в Уманському  педагогічному училищі ім. Т. Шевченка. Згодом працювала вихователем у садочку в Кіровоградській області, потім повернулась на свою батьківщину у Ставище, де працювала  у сільських садочках. Працює Наталія вихователем і нині (2022р) у Ставищенському  ЗДО "Золота рибка".

Наталія - майстер декупажу. В її творчому доробку налічується близько 200 робіт,і це всього лише за 5 років своєї діяльності.  Свої вироби: скриньки, ємкості для сипучих продуктів,  сільнички, пляшки, горщики, різноманітні набори майстриня дарує рідним та друзям, дещо продає. ЇЇ роботи є в Грузії, Польщі, також вони є в різних куточках нашої країни. І справді, погодьтесь, що дуже приємно отримати в подарунок, наприклад, розписану вручну скриньку, горщик чи пляшку, яка чудово впишеться у ваш домашній інтер’єр. І найголовніше, що ця річ буде єдиною і неповторною у своєму роді, а отже, і унікальною та створеною саме для вас.

 "Я вчилась з інтернету - там є безліч детально описаних майстер-класів. Звісно, спочатку не все виходило так, як хотілось, але згодом майже все задумане вдалося втілити у свій витвір, -  зізнається Наталія. -  Використовую, крім спеціальних засобів для декупажу ( серветки, роздруковані на лазерному принтері картинки, акрилові фарби, лак), все, що трапляється під руку: копійки, ланцюжки, висушені квіти, листя, тощо. Об'ємні елементи для виробів виготовляю з холодного фарфору."

Наталія радить завжди творити з гарним настроєм, адже тоді кожна річ буде виходити позитивною і швидко знаходитиме свого власника. 

Оригінальні вироби та прикраси, створені добрими і умілими руками Наталії, випромінюють захоплення і створюють ауру позитивних емоцій у всіх поціновувачів високого мистецтва.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь