A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

Про скликання позачергової двадцять дев'ятої сесії Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області VIII скликання

Дата: 26.07.2022 21:44
Кількість переглядів: 1531

 

СТАВИЩЕНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

БІЛОЦЕРКІВСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

від  26 липня 2022 р.                                     Ставище                                                               № 118

Про скликання позачергової

двадцять дев'ятої сесії

Ставищенської селищної ради

Білоцерківського району

Київської області VIII скликання

 

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламенту Ставищенської селищної ради VIIІ скликання скликати позачергову двадцять дев'яту сесію Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області VIII скликання  28 липня 2022 року об 11:00 у приміщенні зали засідань за адресою: смт Ставище, вул. Сергія Цимбала, 35/1, з наступним порядком денним:

  1. Про звернення депутатів Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області до Верховної Ради України щодо розгляду питання про підтримку та ухвалення проєкту Закону про внесення змін до Закону України «Про основи національного спротиву» щодо вдосконалення порядку зберігання зброї, зареєстрованого в Верховній Раді України 28.04.2022 р. за №7326 ( доп. Бандура Р.В., керуючий справами ( секретар) виконкому Ставищенської селищної ради)

  2. Про затвердження Програми підтримки заходів з територіальної оборони на території Ставищенської селищної територіальної громади на 2021-2024 роки в новій редакції (доп. Чаплинський М.А., начальник 6 відділу Білоцерківського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Білоцерківського району Київської області)

  3. Про затвердження Програми організації, забезпечення військово-облікової роботи, підготовки, проведення призову громадян на військову службу та проведення відбору громадян на військову службу за контрактом на території Ставищенської селищної територіальної громади на 2021-2025 роки в новій редакції (доп. Чаплинський М.А., начальник 6 відділу Білоцерківського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Білоцерківського району Київської області)

  4. Про затвердження спільної Програми Ставищенської селищної територіальної громади з профілактики злочинності на 2021-2025 роки в новій редакції ( доп. Король В.В., начальник ВП № 5 Білоцерківського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Київській області )

  5. Про затвердження Програми Ставищенської селищної ради щодо відзначення державних свят, пам'ятних дат та інші представницькі цілі на 2021-2025 роки в новій редакції ( доп. Данилішина Л.М., начальник відділу фінансово-господарської діяльності, бухгалтерського обліку та звітності)

  6. Про затвердження Програми будівництва, реконструкції, ремонту та утримання доріг вуличної мережі комунальної власності Ставищенської територіальної громади  на 2021-2025 роки в новій редакції ( доп. Данилішина Л.М., начальник відділу фінансово-господарської діяльності, бухгалтерського обліку та звітності)

  7. Про затвердження Програми підтримки культури, відзначення ювілейних, професійних  дат і святкування днів сіл та селища  на 2021-2025 роки в новій редакції ( доп. Лук'янець Н.І., начальник відділу культури, молоді та спорту)

  8. Про затвердження Програми підтримки та розвитку молоді Ставищенської селищної ради на 2021-2025 роки „Молодь Ставищенщини в новій редакції (доп. Лук'янець Н.І., начальник відділу культури, молоді та спорту)

  9. Про затвердження Програми розвитку фізичної культури і спорту „Ставищенщина спортивна” Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області на 2021-2025 роки у новій редакції ( доп. Лук'янець Н.І., начальник відділу культури, молоді та спорту)

  10. Про затвердження Програми збереження архівних документів, що не належать до Національного архівного фонду, на 2021-2025 роки в новій редакції (доп. Шуляк І.В., директор КУ«Ставищенський селищний трудовий архів»)

  11. Про затвердження Ставищенської селищної комплексної програми «Турбота» на 2021 – 2025 роки у новій редакції та Порядку надання матеріальної допомоги в межах виконання Ставищенської селищної комплексної програми «Турбота» на 2021 – 2025 роки у новій редакції (доп. Даценко О.І., начальник відділу соціального захисту та соціального забезпечення населення)

  12. Про затвердження Програми «Безоплатне зубопротезування пільгових категорій громадян, які проживають на території Ставищенської селищної ради» на 2021-2025 роки в новій редакції та Порядку виконання Програми «Безоплатне зубопротезування пільгових категорій громадян, які проживають на території Ставищенської селищної ради на 2021-2025 роки» в новій редакції (доп. Даценко О.І., начальник відділу соціального захисту та соціального забезпечення населення)

  13. Про затвердження Програми впорядкування безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань на 2021 – 2025 роки у новій редакції (доп. Даценко О.І., начальник відділу соціального захисту та соціального забезпечення населення)

  14. Про затвердження Ставищенської селищної програми здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян на 2021 – 2025 роки у новій редакції та Порядку здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян в межах виконання Ставищенської селищної програми здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян на 2021 – 2025 роки у новій редакції (доп. Даценко О.І., начальник відділу соціального захисту та соціального забезпечення населення)

  15. Про затвердження Програми по наданню пільг з оплати послуг зв?язку та інших передбачених законодавством пільг Ставищенської селищної ради на  2021-2025 роки у новій редакції та Порядку по наданню пільг з оплати послуг зв?язку та інших передбачених законодавством пільг Ставищенської селищної ради на  2021-2025 роки у новій редакції (доп. Даценко О.І., начальник відділу соціального захисту та соціального забезпечення населення)

  16. Про затвердження Програми підтримки сім’ї та забезпечення прав дітей «Щаслива родина – успішна країна» Ставищенської селищної ради на 2021- 2025 роки в новій редакції (доп. Даценко В.М., начальник служби у справах дітей та сім?ї)

  17. Про затвердження Ставищенської селищної програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, забезпечення пожежної безпеки на 2021-2025 роки в новій редакції ( доп. Куліджанов В.В., начальник відділу ЖКГ КМ НС та ЦЗ)

  18. Про затвердження Програми поводження з твердими побутовими відходами на території Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області на 2021-2025 роки в новій редакції ( доп. Куліджанов В.В., начальник відділу ЖКГ КМ НС та ЦЗ)

  19. Про затвердження Програми охорони навколишнього природного середовища Ставищенської територіальної громади на 2021-2025 роки в новій редакції ( доп. Куліджанов В.В., начальник відділу ЖКГ КМ НС та ЦЗ)

  20. Про затвердження Програми з регулювання земельних, містобудівних відносин на території Ставищенської селищної ради на 2021-2025 роки у новій редакції ( доп Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  21. Про внесення змін до Програми розвитку та підтримки комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області на 2021-2025 рр. в новій редакції (доп. Чмуневич Н.О., гол.економіст КНП ЦПМСД)

  22. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 09.09.2021 № 1086 «Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області на 2022 рік» (доп. Чмуневич Н.О., гол.економіст КНП ЦПМСД)

  23. Про затвердження звіту щодо виконання бюджету Ставищенської селищної територіальної громади за І півріччя 2022 року ( доп. Бандура Л.М., начальник фінансового відділу Ставищенської селищної ради)

  24. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 23.12.2021 № 1770 «Про бюджет Ставищенської селищної територіальної громади на 2022 рік» із змінами (доп. Бандура Л.М., начальник фінансового відділу Ставищенської селищної ради)

  25. Про затвердження плану розвитку мережі закладів освіти Ставищенської селищної територіальної громади на 2022 – 2025 роки ( доп. Погребешна І.В., начальник відділу освіти)

  26. Про затвердження протоколу громадських  слухань щодо обговорення проєкту рішення                                       Ставищенської селищної ради «Про реорганізацію  закладів освіти Ставищенської селищної ради шляхом перетворення» ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу )

  27. Про передачу  майна суб’єктам господарювання на праві оперативного управління та господарського відання ( доп. Данилішина Л.М., начальник відділу фінансово-господарської діяльності, бухгалтерського обліку та звітності)

  28. Про внесення змін до видів економічної діяльності КВЕД Ставищенського житлово-комунального підприємства ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу )

  29. Про надання згоди на списання основних засобів Ставищенському ЖКП ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу )

  30. Про надання згоди на безоплатну передачу майна, що знаходиться на балансі   КНП «Ставищенська лікарня», у  державну власність ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу )

  31. Про продовження договору оренди нерухомого майна, що належить до комунальної власності Ставищенської селищної ради (нежитлова будівля (сарай, гараж), А-1, загальною площею 150.8 м. кв., яка розташована за адресою: 09401, Київська область, Білоцерківський район, смт Ставище, вул. Сумська, 3) без проведення аукціону ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу )

  32. Про  надання згоди на передачу в суборенду земельної ділянки ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу )

  33. Про внесення змін до Договору оренди земельної ділянки площею 5,0000 га від 14.03.2016  ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу )

  34. Про заміну сторони та внесення змін до Договору оренди земель водного фонду від 10.12.2004 р., укладеного між Ставищенською районною державною адміністрацією та ПСП «Добробут» на земельну ділянку площею 8,9900 га (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  35. Про заміну сторони та внесення змін до Договору оренди земельної ділянки від  20.07.2009 р., укладеного між Ставищенською районною державною адміністрацією та     СФГ «Лотос» на земельну ділянку площею 7,1416 га (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  36. Про заміну сторін та внесення змін до Договору оренди земельної ділянки від                   01.02.2010 р., укладеного між Ставищенською районною державною адміністрацією та ЗАТ «Сузір’я-Попружна» на земельну ділянку площею 18,0503 га (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  37. Про заміну сторін та внесення змін до Договору оренди землі від 10.02.2014 р., укладеного між Ставищенською районною державною адміністрацією та ТОВ «Красилівське» на земельну ділянку площею 9,8986 га (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  38. Про заміну сторони та внесення змін до Договору оренди земельної ділянки водного фонду від 29.12.2005 р., укладеного між Ставищенською районною державною адміністрацією та СПД Грищук І.П. на земельну ділянку площею 7,7018 га (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  39. Про заміну сторони та внесення змін до Договору оренди водного об’єкту та земель водного фонду від 11.06.2007 р., укладеного між Ставищенською районною державною адміністрацією та гр. Замшею Р.Л. на земельну ділянку площею 9,9802 га (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  40. Про заміну сторони та внесення змін до Договору оренди землі від 14.09.2016 р., укладеного між Брилівською сільською радою та гр. Роєм А.О. на земельну ділянку площею 0,0500 га (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  41. Про заміну сторони та внесення змін до Договору оренди земельної ділянки від                   22.07.2020 р., укладеного між Торчицькою сільською радою та гр. Тупчієм В.Я. на земельну ділянку площею 1,1045 га (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  42. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради восьмого скликання  від 27.07.2021 року № 998 (гр. Майборода В.В.) (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  43. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 23.12.2021 р. № 1874 (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  44. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 23.12.2021 р. № 1886 (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  45. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 23.12.2021 р. № 1888 (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  46. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 23.12.2021р. № 1894  (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин) 

  47. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 23.12.2021 р. № 1904 (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин) 

  48. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 23.12.2021 р. № 1999 (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  49. Про внесення змін до рішення Ставищенської селишної ради восьмого скликання від 23.12.2021 року № 2012 (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  50. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 23.12.2021 р. № 2083  (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  51. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 28.02.2022 р. № 2397 (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  52. Різне

 

 

Селищний голова                                                                          

 

 

                                           Леонід ДЖУЖИК

 

 

 

ПРОЕКТИ РІШЕНЬ - переглянути


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь