Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

РЕЗУЛЬТАТИ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ ЩОДО ОБГОВОРЕННЯ ПРОЄКТУ РІШЕННЯ СТАВИЩЕНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ "ПРО РЕОРГАНІЗАЦІЮ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ СТАВИЩЕНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ШЛЯХОМ ПЕРЕТВОРЕННЯ"

Дата: 27.07.2022 14:37
Кількість переглядів: 2498

Фото без опису23 липня 2022 року відбулися громадські слухання щодо обговорення проєкту рішення Ставищенської селищної ради «Про реорганізацію закладів освіти Ставищенської селищної ради шляхом перетворення». Участь в громадських слуханнях взяли 169 осіб, з них наділених правом голосу 167 учасників.  Затвердивши головуючого, секретаря та членів лічильної комісії, розпочали громадські слухання.

Ініціатор громадських слухань, Ставищенський селищний голова Леонід Джужик, у вступному слові окреслив загальну ситуацію в країні: демографічний спад по селах, переселення до міста, загальна урбанізація. Зокрема, кількість населення по нашій громаді зменшувалась та продовжує зменшуватись природнім шляхом. Крім того, очільник звернув увагу присутніх на якість освіти в малокомплектних школах, застарілу матеріально-технічну базу та утримання даних закладів.

Далі начальник відділу освіти Інна Погребешна зазначила, що дане рішення - непросте. В цьому році цифра учнів зменшилась вдвічі за останні 20 років. Ці  дії продиктовані самим життям. До відома було доведено інформацію і про оптимальну наповненість класу, і про підвіз учнів до закладів освіти, і про підготовку до навчального року.

На кожне запитання із залу обов'язково надавалась відповідь від доповідачів.

За результатами громадських слухань було прийнято рішення - рекомендувати депутатам Ставищенської селищної ради на пленарному засіданні проєкт рішення «Про реорганізацію закладів освіти Ставищенської селищної ради шляхом перетворення».

За дане рішення проголосували 89 осіб із 133 присутніх в залі.

Відеопосилання 

https://www.youtube.com/watch?v=grnVHbHsxfY

Посилання на Протокол громадських слухань

https://rada.info/upload/users_files/04360913/bedd7a6b2905ecf81f034118741b472f.pdf

Списки реєстрації учасників громадських слухань

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь