A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

Про скликання позачергової тридцятої сесії Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області VIII скликання

Дата: 23.08.2022 21:03
Кількість переглядів: 1726

 

Фото без опису

СТАВИЩЕНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

БІЛОЦЕРКІВСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

від  23 серпня 2022 р.                                     Ставище                                                            № 133

Про скликання позачергової

тридцятої сесії

Ставищенської селищної ради

Білоцерківського району

Київської області VIII скликання

 

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламенту Ставищенської селищної ради VIIІ скликання скликати позачергову тридцяту сесію Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області VIII скликання                     24 серпня 2022 року об 11:00 у приміщенні зали засідань за адресою: смт Ставище, вул. Сергія Цимбала, 35/1, з наступним порядком денним:

  1. Про внесення змін до Програми підтримки заходів з територіальної оборони на території Ставищенської селищної територіальної громади на 2021-2024 роки ( зі змінами) (доп. Данилішина Л.М., начальник начальник відділу фінансово-господарської діяльності, бухгалтерського обліку та звітності)

  2. Про внесення змін до Програми організації, забезпечення військово-облікової роботи, підготовки, проведення призову громадян на військову службу та проведення відбору громадян на військову службу за контрактом на території Ставищенської селищної територіальної громади на 2021-2025 роки (в редакції від 28.07.2022) (доп. Данилішина Л.М., начальник начальник відділу фінансово-господарської діяльності, бухгалтерського обліку та звітності)

  3. Про внесення змін до Програми поводження з твердими побутовими відходами на території Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області на 2021-2025 роки редакції від 28.07.2022) (доп. Данилішина Л.М., начальник начальник відділу фінансово-господарської діяльності, бухгалтерського обліку та звітності)

  4. Про затвердження Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою Ставищенської територіальної громади на 2021-2025 роки в новій редакції (доп. Данилішина Л.М., начальник начальник відділу фінансово-господарської діяльності, бухгалтерського обліку та звітності)

  5. Про внесення змін до Програми розвитку та підтримки комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області на 2021-2025 рр. (доп. Чмуневич Н.О., гол.економіст КНП ЦПМСД)

  6. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 09.09.2021 року № 1086 «Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області на 2022 рік» із змінами (доп. Чмуневич Н.О., гол.економіст КНП ЦПМСД)

  7. Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області на 2023 рік (доп. Чмуневич Н.О., гол.економіст КНП ЦПМСД)

  8. Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Ставищенська лікарня» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області на 2023 рік (доп. Сердюк А.С., гол.бухгалтер КНП «Ставищенська лікарня»)

  9. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 23.12.2021 № 1770 «Про бюджет Ставищенської селищної територіальної громади на 2022 рік» із змінами (доп. Бандура Л.М., начальник фінансового відділу Ставищенської селищної ради)

  10. Про включення нерухомого майна до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності Ставищенської селищної територіальної громади, щодо якого прийнято рішення про передачу в оренду з проведенням аукціону,  та затвердження умов оренди комунального майна (млин) ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  11. Про включення нерухомого майна до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності Ставищенської селищної територіальної громади, щодо якого прийнято рішення про передачу в оренду з проведенням аукціону, та затвердження умов оренди комунального майна (пилорама) ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  12. Про включення нерухомого майна до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності Ставищенської селищної територіальної громади, щодо якого прийнято рішення про передачу в оренду з проведенням аукціону та затвердження умов оренди комунального майна (харчоблок) ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  13. Про прийняття до комунальної власності селищної територіальної громади необоротних активів (доп. Данилішина Л.М., начальник начальник відділу фінансово-господарської діяльності, бухгалтерського обліку та звітності)

  14. Про прийняття на баланс майна та передачу його в господарське відання та оперативне управління (доп. Данилішина Л.М., начальник начальник відділу фінансово-господарської діяльності, бухгалтерського обліку та звітності)

  15. Про надання дозволу на спеціальне використання природних ресурсів у межах Ботанічного заказника місцевого значення «Стрижавський ліс» ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  16. Про заміну сторони та внесення змін до Договору оренди водного об’єкту та земель водного фонду від 01.11.2005 р., укладеного між Ставищенською районною державною адміністрацією та СФГ «Наталія» на земельну ділянку загальною площею 24,3020 га ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  17. Про внесення змін до Договору про встановлення особистого строкового земельного сервітуту від 06.05.2021 р., укладеного між Ставищенською селищною радою та ТОВ «ЄВРО НАФТО ГРУП» на земельну ділянку площею 0,1008 га ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  18. Про заміну сторони та продовження терміну дії договору оренди землі між Розкішнянською сільською радою та ТОВ «Підприємтво «ТЕХІНКОМ» (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  19. Про розірвання договору оренди земельної ділянки з правом викупу між Ставищенською РДА та СПД Загоруй В.О. (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  20. Про заміну сторони та внесення змін до Договору оренди водного об’єкту та земель водного фонду від 15.02.2010 р., укладеного між Ставищенською районною державною адміністрацією та гр. Козійчуком Олегом Анатолійовичем  на земельну ділянку загальною площею 3,0232 га (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  21. Про передачу в користування на умовах оренди земельної ділянки, кадастровий номер 3224287201:01:004:0027, для обслуговування нежитлової будівлі  (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин) 

  22. Різне

 

Секретар ради                                                                       Раїса БОРЩ

 

ПРОЕКТИ РІШЕНЬ - переглянути


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь