A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

Про скликання позачергової тридцять другої сесії Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області VIII скликання

Дата: 19.10.2022 09:31
Кількість переглядів: 413

 

Фото без опису

СТАВИЩЕНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

БІЛОЦЕРКІВСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

від  18 жовтня 2022 р.                                     Ставище                                                            № 161

Про скликання позачергової

тридцять другої сесії

Ставищенської селищної ради

Білоцерківського району

Київської області VIII скликання

 

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламенту Ставищенської селищної ради VIIІ скликання скликати позачергову тридцять другу сесію Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області VIII скликання                     20 жовтня 2022 року об 11:00 у приміщенні зали засідань за адресою: смт Ставище, вул. Сергія Цимбала, 35/1, з наступним порядком денним:

  1. Про затвердження  Програми фінансової підтримки Ставищенського  житлово-комунального  підприємства на 2021-2025 роки в новій редакції ( доп. Гарликівський В.І., начальник Ставищенського ЖКП)

  2. Про внесення змін до Статуту Ставищенського житлово-комунального підприємства ( доп. Гарликівський В.І., начальник Ставищенського ЖКП)

  3. Про надання згоди на безоплатну передачу майна, що знаходиться на балансі КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області, у  державну власність ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  4. Про приватизацію об’єктів комунальної власності Ставищенської селищної територіальної громади ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  5. Про припинення шляхом ліквідації комунального закладу «Санаторно-оздоровчий комплекс «Дружба» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  6. Про  надання згоди на передачу майна в суборенду ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  7. Про включення нерухомого майна до Переліку другого типу об’єктів комунальної власності Ставищенської селищної територіальної громади, щодо яких прийнято рішення про передачу в оренду та затвердження умов оренди комунального майна, включеного до Переліку другого типу об’єктів комунальної власності Ставищенської селищної територіальної громади, що підлягають передачі в оренду без проведення аукціону ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  8. Про продовження договору оренди нерухомого майна, що належить до комунальної власності Ставищенської селищної ради (частина адміністративної будівлі літ. “А”, загальною площею 72.3 кв.м., яка розташована за адресою: 09401, Київська область, Білоцерківський район, смт Ставище, вул. Цимбала Сергія, 35/1) без проведення аукціону (доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  9. Про продовження договору оренди нерухомого майна, що належить до комунальної власності Ставищенської селищної ради (частина будівлі літ. “В”, гараж, загальною площею 24 кв.м., який розташований за адресою: 09401, Київська область, Білоцерківський район, смт Ставище, вул. Цимбала Сергія, 35/1) без проведення аукціону (доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  10. Про дострокове припинення Договору оренди майна, що перебуває у комунальній власності територіальної громади села Іванівка Ставищенського району, загальною площею                       50,00 кв.м., що знаходиться за адресою: 09412, Київська обл., Білоцерківський район, с. Іванівка, вул. Сім’ї Клименків, буд. 52-Б (доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  11. Про  внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 09.09.2021 року №1086 «Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області на 2022 рік» ( доп. Чмуневич Н.О., гол. економіст КНП ЦПМСД)

  12. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 09.09.2021 року  № 1087 «Про затвердження фінансового плану  комунального некомерційного підприємства «Ставищенська лікарня» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області на 2022 рік» ( доп. Сердюк А.С., гол. бухгалтер КНП «Ставищенська лікарня»)

  13. Про затвердження звіту щодо виконання бюджету Ставищенської селищної територіальної громади за 9 місяців 2022 року ( доп. Бандура Л.М., начальник фінансового відділу Ставищенської селищної ради)

  14. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 23.12.2021 № 1770 «Про бюджет Ставищенської селищної територіальної громади на 2022 рік» із змінами (доп. Бандура Л.М., начальник фінансового відділу Ставищенської селищної ради)

  15. Про передачу в користування на умовах оренди земельної ділянки, кадастровий номер 3224255100:01:053:0011, для обслуговування автомобільної заправочної станції ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  16. Про передачу в користування на умовах оренди земельної ділянки, кадастровий номер 3224255100:01:016:0027 ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  17. Про заміну сторони та внесення змін до Договору оренди земельної ділянки від 02.12.2016 р., укладеного між Ставищенською селищною радою та ФОП Лемешком Володимиром Петровичем ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  18. Про внесення змін до рішення Гейсиської сільської ради Ставищенського району Київської області від 30 березня 2010 року № 220 “Про затвердження технічної документації з землеустрою щодо складання  документів з оформлення державних актів на право власності” ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  19. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 23.12.2021 р. № 2083 зі змінами від 28.07.2022 № 2577 ( доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  20. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 22.09.2022 р. № 2326 (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  21. Різне

 

 

Селищний голова                                                                          

 

 

                                           Леонід ДЖУЖИК

 

 ПРОЕКТИ РІШЕНЬ - переглянути


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь