A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

Про скликання позачергової тридцять четвертої сесії Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області VIII скликання

Дата: 22.11.2022 16:13
Кількість переглядів: 433

 

СТАВИЩЕНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

БІЛОЦЕРКІВСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

від  22 листопада  2022 р.                             Ставище                                                               № 182

Про скликання позачергової

тридцять четвертої сесії

Ставищенської селищної ради

Білоцерківського району

Київської області VIII скликання

 

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламенту Ставищенської селищної ради VIIІ скликання скликати позачергову тридцять четверту сесію Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області VIII скликання                     24 листопада 2022 року об 11:00 у приміщенні зали засідань за адресою: смт Ставище, вулиця Сергія Цимбала, 35/1, з наступним порядком денним:

  1. Про внесення змін до Програми організації, забезпечення військово-облікової роботи, підготовки, проведення призову громадян на військову службу та проведення відбору громадян на військову службу за контрактом на території Ставищенської селищної територіальної громади на 2021-2025 роки (в редакції від 28.07.2022 із змінами) ( доп. Данилішина Л.М., начальник відділу фінансово-господарської діяльності, бухгалтерського обліку та звітності-головний бухгалтер Ставищенської селищної ради)

  2. Про внесення змін до Програми розвитку та підтримки комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Ставищенської селищної ради  Білоцерківського району Київської області на 2021-2025 роки (доп. Чмуневич Н.О., гол. економіст КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги»)

  3. Про внесення змін до Програми розвитку та підтримки комунального некомерційного підприємства «Ставищенська лікарня» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області на 2021-2025 роки ( доп. Сердюк А.С., гол. бухгалтер КНП «Ставищенська лікарня»)

  4. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради № 1087 від 09.09.2021 року «Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Ставищенська лікарня» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області на 2022 рік» ( доп. Сердюк А.С., гол. бухгалтер КНП «Ставищенська лікарня»)

  5. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 23.12.2021 № 1770 «Про бюджет Ставищенської селищної територіальної громади на 2022 рік» із змінами (доп. Бандура Л.М., начальник фінансового відділу Ставищенської селищної ради)

  6. Про затвердження Плану діяльності Ставищенської селищної ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2023 рік ( доп. Чайка В.В., начальник сектору економіки, сільського господарства, торгівлі та інвестицій )

  7. Про присвоєння рангу посадової особи місцевого самоврядування селищному голові Леоніду ДЖУЖИКУ та старості старостинського округу №3 Тетяні ЗУБЧЕНКО (доп.Данилішина Л.М., начальник відділу фінансово-господарської діяльності, бухгалтерського обліку та звітності)

  8. Про внесення змін до Положення про службу у справах дітей та сім’ї  Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області ( зі змінами від 22.04.2021) ( доп. Даценко В.М., начальник служби у справах дітей та сімʼї)

  9. Про внесення змін до Статуту Ставищенського житлово-комунального підприємства ( доп. Гарликівський В.І., начальник Ставищенського ЖКП)

  10. Про внесення змін до Договору оренди майна від 01.08.2019 року (в новій редакції) ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  11. Про включення нерухомого майна до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності Ставищенської селищної територіальної громади, щодо якого прийнято рішення про передачу в оренду з проведенням аукціону та затвердження умов оренди комунального майна (кімната №10) ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  12. Про включення нерухомого майна до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності Ставищенської селищної територіальної громади, щодо якого прийнято рішення про передачу в оренду з проведенням аукціону та затвердження умов оренди комунального майна ( кімнати №11, 12) ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  13. Про включення нерухомого майна до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності Ставищенської селищної територіальної громади, щодо якого прийнято рішення про передачу в оренду з проведенням аукціону та затвердження умов оренди комунального майна ( кімнати №15) ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  14. Про включення нерухомого майна до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності Ставищенської селищної територіальної громади, щодо якого прийнято рішення про передачу в оренду з проведенням аукціону та затвердження умов оренди комунального майна ( кімнати №16) ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  15. Про затвердження протоколу електронного аукціону LLE001-UA-20221108-83388                 ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  16. Про затвердження протоколу електронного аукціону № LLE001-UA-20221107-31362                   ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  17. Про надання згоди орендарю Савіцькому Михайлу Михайловичу на проведення поточного ремонту орендованого нерухомого майна комунальної власності Ставищенської  селищної територіальної громади, що знаходиться за адресою:  с. Іванівка, вул. Білорус Валентини, 24д ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  18. Про розподіл земельної ділянки комунальної власності (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  19. Про проведення земельних торгів з продажу права оренди земельних ділянок комунальної власності (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  20. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що відводиться в оренду   ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі» (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  21. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 24.11.2021 року № 1527 (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  22. Про внесення змін у рішення Ставищенської селищної ради VIII скликання від                  27.01.2022 р. № 2172 (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  23. Про розірвання договору оренди земельної ділянки між Ставищенською селищною радою та гр. Дітківським Олександром Володимировичем (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  24. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  25. Про відмову ТОВ «ВЛАДДЕН» у продажі земельної ділянки несільськогосподарського призначення (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  26. Різне

 

Селищний голова                                                                                      Леонід ДЖУЖИК


 

 

ПРОЕКТИ РІШЕНЬ - переглянути


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь