A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

Про скликання позачергової тридцять шостої сесії Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області VIII скликання  

Дата: 21.12.2022 12:19
Кількість переглядів: 466

Фото без опису

 

СТАВИЩЕНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

БІЛОЦЕРКІВСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

від  20 грудня  2022 р.                             Ставище                                                               № 211

Про скликання позачергової

тридцять шостої сесії

Ставищенської селищної ради

Білоцерківського району

Київської області VIII скликання

 

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламенту Ставищенської  селищної ради VIIІ скликання скликати позачергову тридцять шосту сесію Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області VIII скликання                     22 грудня 2022 року об 11:00 у приміщенні зали засідань за адресою: смт Ставище, вулиця Сергія Цимбала, 35/1, з наступним порядком денним:

  1. Про затвердження звіту селищного голови щодо здійснення державної регуляторної політики Ставищенською  селищною радою у 2022 році ( доп. Чайка В.В., завідувач сектору економіки, сільського господарства, торгівлі та інвестицій)

  2. Про внесення змін до Програми організації, забезпечення військово-облікової роботи, підготовки, проведення призову громадян на військову службу та проведення відбору громадян на військову службу за контрактом на території Ставищенської селищної територіальної громади на 2021-2025 роки (в редакції від 28.07.2022 із змінами) (доп. Данилішина Л.М., начальник відділу фінансово-господарської діяльності, бухгалтерського обліку та звітності, головний бухгалтер Ставищенської селищної ради)

  3. Про внесення змін до Ставищенської селищної програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, забезпечення пожежної безпеки на 2021-2025 роки ( в редакції від 08.12.2022 року) ( доп. Куліджанов В.В., начальник відділу житлово-комунального господарства, комунального майна, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту)

  4. Про внесення змін до Програми збереження архівних документів, що не належать до Національного архівного фонду, на 2021-2025 роки ( в редакції від 28.07.2022 ) ( доп. Шуляк І.В., директор КУ «Ставищенський селищний трудовий архів»)

  5. Про  внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 09.09.2021 року №1086 «Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області на 2022 рік» (доп. Чмуневич Н.О., головний економіст КНП «ЦПМСД»)

  6. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 23.12.2021 № 1770 «Про бюджет Ставищенської селищної територіальної громади на 2022 рік» із змінами (доп. Бандура Л.М., начальник фінансового відділу Ставищенської селищної ради)

  7. Про бюджет Ставищенської селищної територіальної громади на 2023 рік (доп. Бандура Л.М., начальник фінансового відділу Ставищенської селищної ради)

  8. Про повернення майна із  оперативного управління (доп. Данилішина Л.М., начальник відділу фінансово-господарської діяльності, бухгалтерського обліку та звітності, головний бухгалтер Ставищенської селищної ради)

  9. Про перейменування та зміну типу Антонівської початкової школи – закладу дошкільної освіти Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області на Антонівський заклад дошкільної освіти (дитячий садок) Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області ( доп. Погребешна І.В., начальник відділу освіти)

  10. Про перейменування та зміну типу Брилівського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів – закладу дошкільної освіти Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області на Брилівську початкову школу Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області ( доп. Погребешна І.В., начальник відділу освіти)

  11. Про перейменування та зміну типу Василиського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів – закладу дошкільної освіти Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області на Василиський заклад дошкільної освіти (дитячий садок) Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області ( доп. Погребешна І.В., начальник відділу освіти)

  12. Про перейменування та зміну типу філії «Полковницький заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів – заклад дошкільної освіти» опорного закладу освіти «Іванівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів – заклад дошкільної освіти»  Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області на філію «Полковницька початкова школа – заклад дошкільної освіти» опорного закладу освіти «Іванівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів – заклад дошкільної освіти» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області ( доп. Погребешна І.В., начальник відділу освіти)

  13. Про перейменування та зміну типу Розумницької початкової школи – закладу дошкільної освіти Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області на Розумницький заклад дошкільної освіти (дитячий садок) Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області ( доп. Погребешна І.В., начальник відділу освіти)

  14. Про перейменування та зміну типу Сніжківської початкової школи – закладу дошкільної освіти Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області на Сніжківський заклад дошкільної освіти (дитячий садок) Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області ( доп. Погребешна І.В., начальник відділу освіти)

  15. Про перейменування та зміну типу Торчицького закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів – закладу дошкільної освіти Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області на Торчицьку початкову школу Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області ( доп. Погребешна І.В., начальник відділу освіти)

  16. Про перейменування та зміну типу Юрківської початкової школи – закладу дошкільної освіти Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області на Юрківський заклад дошкільної освіти (дитячий садок) Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області (доп. Погребешна І.В., начальник відділу освіти)

  17. Про внесення змін до Статуту Ставищенського житлово-комунального підприємства  (доп. Данилішина Л.М., начальник відділу фінансово-господарської діяльності, бухгалтерського обліку та звітності, головний бухгалтер Ставищенської селищної ради )

  18. Про затвердження рішення виконавчого комітету Ставищенської селищної ради від                           21 грудня 2022 року № ___ «Про включення будинку садибного типу  з господарськими будівлями та спорудами до числа службових жилих приміщень» ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  19. Про затвердження проміжного ліквідаційного балансу комунального закладу «Санаторно-оздоровчий комплекс «Дружба» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  20. Про передачу нерухомого майна комунальної власності Ставищенської селищної  ради  в оперативне  управління та на баланс Комунальному некомерційному підприємству «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  21. Про затвердження умов оренди комунального майна, включеного до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності Ставищенської селищної територіальної громади, щодо якого прийнято рішення про передачу в оренду з проведенням повторного аукціону із зниженням стартової орендної плати на 50 відсотків ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  22. Про затвердження протоколу електронного аукціонуLLE001-UA-20221205-98954 ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  23. Про затвердження протоколу електронного аукціону LLE001-UA-20221205-96245 98954 ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  24. Про затвердження протоколу електронного аукціону № LLE001-UA-20221205-23798 ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  25. Про передачу в користування ПСП «Гейсиське» на умовах оренди з числа невитребуваних земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського втробництва за межами села Гейсиха Білоцерківського району Київської області (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  26. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в оренду ТОВ УКРТАУЕР» для розміщення та експлуатації об'єктів і споруд телекомунікацій на території с. Юрківка Білоцерківського району Київської області (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  27. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що відводиться в оренду ТОВ «УКРТАУЕР» (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  28. Про внесення змін до договорів оренди земельних ділянок, укладених із ЗАТ «Київстар Дж.Ес.Ем (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  29. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності, що перебуває в постійному користуванні  СФГ «Атрія» (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  30. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності, що перебуває у постійному користуванні   СФГ«Деметра» (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  31. Про надання СФГ «Жнець» дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності, що перебуває в постійному користуванні (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  32. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) ТОВ «АВП Бджілка» (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості ), кадастровий номер 3224280400:03:004:0012, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами села Антонівка Білоцерківського району Київської області  та передачу  в користування на умовах оренди земельної ділянки з числа невитребуваних земельних часток (паїв) ФОП Міщенку Ю.В.(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  34.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості ), кадастровий номер 3224280400:03:004:0013, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами села Антонівка Білоцерківського району Київської області  та передачу  в користування на умовах оренди земельної ділянки з числа невитребуваних земельних часток (паїв) ФОП Міщенку Ю.В.(доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  35. Про заміну сторін та внесення змін до Договору оренди від 05.03.2018 року, укладеного між Ставищенською районною державною адміністрацією та СФГ «ЗОЛОТА НИВА» на земельну ділянку площею 0,0084 га (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  36. Про заміну сторін та внесення змін до Договору оренди землі від 10.12.2004 р., укладеного між Ставищенською районною державною адміністрацією та гр. Тупчієм В.А. на земельну ділянку площею 38,2092 га (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  37. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Голік О.М. в користування на умовах особистого строкового сервітуту (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  38. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою, визнання державного акту таким, що втратив чинність та надання земельної ділянки у власність (Валігура В.М.) (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин) 

  39. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою, визнання державного акту таким, що втратив чинність та надання земельної ділянки у власністьабенко Т.Ф.)  (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин) 

  40. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою, визнання державного акту таким, що втратив чинність та надання земельної ділянки у власність (Касян О.М.) (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  41. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою, визнання державного акту таким, що втратив чинність та надання земельної ділянки у власність  ( Кутісова Т.В.) (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  42. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою, визнання державного акту таким, що втратив чинність та надання земельної ділянки у власність  (Омельченко Г.Ю.) (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  43. Про розгляд заяви щодо  виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) власнику  сертифікату на право на земельну частку (пай) гр. Дідук Аллі Григорівні (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  44. Про розгляд заяви щодо  виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) власнику  сертифікату на право на земельну частку (пай) гр. Кабанцю  Валерію Миколайовичу (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  45. Про розгляд заяви щодо  виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) власнику  сертифікату на право на земельну частку (пай) гр.Коваль Юлії Василівні (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  46. Про розгляд заяви щодо  виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) власнику  сертифікату на право на земельну частку (пай) гр.Кашубі Г.А. (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  47. Про розгляд заяви щодо  виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) власнику  сертифікату на право на земельну частку (пай) гр.Олексієнку О.М. (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  48. Про розгляд заяви щодо   виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) власнику  сертифікату на право на земельну частку (пай) гр.Філончуку Д.О. (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  49. Про розгляд заяви щодо  виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) власнику сертифікату на право на земельну частку (пай) гр.Четверик Л.В. (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  50. Про виділення земельної частки (паю) в  натурі  (на місцевості)  гр. Ваколюку В.І. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  51. Про виділення земельної частки(паю) в  натурі  (на місцевості)  гр. Манєєву А. М. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  52. Про виділення земельної частки(паю) в  натурі  (на місцевості)  гр. Манєєву В. А. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  53. Про виділення земельної частки(паю) в  натурі  (на місцевості)  гр. Тарнавській І.А.  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  54. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки комунальної власності в натурі ( на місцевості)  зі зміною конфігурації   гр. Волошкевич О.С. (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  55. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки комунальної власності в натурі ( на місцевості)  зі зміною конфігурації   гр.Коваль В.С. (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  56. Про надання дозволу на виготовлення  проєкту землеустрою щодо зміни цільового  призначення земельної ділянки  комунальної  власності (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  57. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради VIII скликання від 27.01.2022 року № 2197 (Мазурок Т.І.)  (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  58. Різне                                                                                                                                                                                                               

 

 

Селищний голова                                                                                          Леонід ДЖУЖИК

 

ПРОЕКТИ РІШЕНЬ - переглянути


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь