A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

Про скликання позачергової тридцять сьомої сесії Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області VIII скликання

Дата: 18.01.2023 14:35
Кількість переглядів: 264

 

Фото без опису

СТАВИЩЕНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

БІЛОЦЕРКІВСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

від  18 січня  2023 р.                             Ставище                                                               № 7

Про скликання позачергової

тридцять сьомої сесії

Ставищенської селищної ради

Білоцерківського району

Київської області VIII скликання

 

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламенту Ставищенської селищної ради VIIІ скликання скликати позачергову тридцять сьому сесію Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області VIII скликання                     19 січня 2023 року об 11:00 у приміщенні зали засідань за адресою: смт Ставище, вулиця Сергія Цимбала, 35/1, з наступним порядком денним:

  1. Про внесення змін до Ставищенської селищної програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, забезпечення пожежної безпеки на 2021-2025 роки  (в редакції від 22.12.2022 року) ( доп. Куліджанов В.В., начальник відділу житлово-комунальногогосподарства, комунального майна, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту)

  2. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки Ставищенського житлово-комунального підприємства на 2021-2025 роки  ( в редакції від 20.10.2022 року)( доп. Данилішина Л.М., начальник відділу фінансово-господарської діяльності, бухгалтерського обліку та звітності, головний бухгалтер Ставищенської селищної ради)

  3. Про щорічне встановлення вартості безоплатного гарячого харчування дітей в закладах загальної середньої освіти Ставищенської селищної ради ( доп. Погребешна І.В., начальник відділу освіти)

  4. Про встановлення вартості безоплатного гарячого харчування дітей 1-4 класів в ОЗО «Красилівський академічний ліцей» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області та ОЗО «Іванівський ЗЗСО І-ІІІ ступеня – заклад дошкільної освіти» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області ( доп. Погребешна І.В., начальник відділу освіти)

  5. Про затвердження проміжного ліквідаційного балансу Кривецького закладу дошкільної освіти «Дзвіночок» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області, який шляхом реорганізації приєднується до Кривецького закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області ( доп. Погребешна І.В., начальник відділу освіти)

  6. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 03.11.2022 №2646 «Про повернення нерухомого майна з оперативного управління комунального некомерційного підприємства «Центр  первинної медико-санітарної допомоги» ( доп. Данилішина Л.М., начальник відділу фінансово-господарської діяльності, бухгалтерського обліку та звітності, головний бухгалтер Ставищенської селищної ради)

  7. Про звільнення  заступника селищного голови (доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  8. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради VIII скликання від 27 травня 2021 року № 546  «Про затвердження переліку нерухомого майна об’єктів комунальної власності Ставищенської селищної ради» в редакції від 26 травня 2022 року № 2508 (доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  9. Про включення нерухомого майна до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності Ставищенської селищної територіальної громади, щодо якого прийнято рішення про передачу в оренду з проведенням аукціону, та затвердження умов оренди комунального майна (доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  10. Про включення нерухомого майна до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності Ставищенської селищної територіальної громади, щодо якого прийнято рішення про передачу в оренду з проведенням аукціону та затвердження умов оренди комунального майна (с. Гостра Могила) (доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  11. Про затвердження протоколу електронного аукціону № LLE001-UA-20221222-73007                    (смт. Ставище, вул. Цимбала Сергія, 50, кімната № 15,)(доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  12. Про припинення Договору оренди майна, що перебуває у спільній власності територіальних громад селища і сіл Ставищенського району від 30 січня 2020 року (доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  13. Про затвердження звіту про списання основних засобів комунальному закладу «Санаторно-оздоровчий комплекс «Дружба» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області (доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  14. Про повернення  майна із  оперативного управління та  прийняття на баланс в комунальну власність Ставищенської селищної територіальної громади (доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  15. Про передачу майна комунальної власності Ставищенської селищної  територіальної громади в оперативне  управління відділу культури, молоді та спорту Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області (доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  16. Про затвердження ліквідаційного балансу комунального закладу «Санаторно-оздоровчий комплекс «Дружба» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області (доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  17. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с.Антонівка Білоцерківського району Київської області (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  18. Про проведення земельних торгів з продажу права оренди земельних ділянок комунальної власності (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  19. Про проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності на території Ставищенської селищної територіальної громади ( смт Ставище, вул. Гаврилова, 38) (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  20. Про заміну сторін та внесення змін до Договору оренди земельної ділянки від 05.06.2003р., укладеного між Ставищенською районною державною адміністрацією та гр. Бандурою Р.В. 

  21. Про внесення змін до Договору оренди земельної ділянки від 07.02.2008 р., укладеного між Ставищенською селищною радою та  гр. Проценком І.М. (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами села Ясенівка Білоцерківського району Київської області  та передачу її в користування на умовах оренди з числа невитребуваних земельних часток (паїв) ТОВ «Інтерагроінвест» (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  23. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення    та прийняття в комунальну власність сформованих земельних ділянок за межами  с. Сніжки Білоцерківського району Київської області (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  24. Про затвердження технічної документацій із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки сільськогосподарського призначення та прийняття в комунальну власність сформованої  земельної  ділянки     за межами  с. Іванівка  Білоцерківського району Київської області (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  25. Про прийняття в комунальну власність сформованих земельних ділянок на території Ставищенської селищної територіальної громади ( с.Гейсиха) (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  26. Про затвердження технічної документацій із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки та прийняття в комунальну власність сформованої  земельної  ділянки по вулиці Центральній, 84, в   межах  села Красилівка Білоцерківського району Київської області (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  27. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності  для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг та передачу в постійне користування ДП «Білоцерківське лісове господарство» ( 15,6 га) (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  28. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності  для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг та передачу в постійне користування ДП «Білоцерківське лісове господарство» ( 7,17 га) (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  29. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності  для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг та передачу в постійне користування ДП «Білоцерківське лісове господарство» (5,8 га) (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  30. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності  для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг та передачу в постійне користування ДП «Білоцерківське лісове господарство» (4,7 га) (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  31. Про заміну сторони та внесення змін до Договору оренди від 23.05.2005 року, укладеного між Торчицькою сільською радою та СФГ «ЗОЛОТА НИВА» (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр.Андріященко С.П. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу у власність гр. Бобруєнко Н.А. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд

  34. Про розгляд заяви щодо виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин) власнику  сертифікату на право на земельну частку (пай) гр. Бомку Олександру Івановичу (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Братчик Л.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у спільну сумісну  власність гр.гр.Васильєвій Н.Л., Кузьменчук А.О., Васильєву О.В., Васильєвій О.В., Рончці Н.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Гейку М.С. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)    та передачу у власність гр. Горкуну П.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  39. Про розгляд заяви щодо виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) власникам  сертифікату на право на земельну частку (пай) гр.гр. Дацюк Вікторії  Вікторівні, Майору Олегу Вікторовичу, Майор Жанні Миколаївні (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  40. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Дідук А.Г. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  41. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність гр. Єфремової Н.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  42. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Журбей М.М.  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин) 

  43. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Івашкевичу В.Г. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  44. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Кирилюку А.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  45. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Кирилюку В.П. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  46. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Коваль Г.Я. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  47. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу  у спільну сумісну власність гр.гр. Когут Л.О., Березіній В.О. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  48. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Комасі В.Л. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  49. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу  у власність Кравчук Т.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  50. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Кругляк С.Л. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  51. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу  у спільну сумісну власність гр.гр.  Магдебур Т.В., Магдебуру В.І., Магдебуру О.В., Удод О.В., Магдебуру В.В., Магдебуру В.В.  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  52. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Майбороді В.П. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  53. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Науменко А.А. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)                      

  54. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Овчар Г.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)                      

  55. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Поліщуку М.І.  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  56. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Полянському В.Г. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  57. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Святині В.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  58. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу  у власність Тимченку А.А. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  59. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу у власність гр.Ткачуку В.П. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  60. Про розгляд заяви щодо виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) власнику  сертифікату на право на земельну частку (пай) гр. Хоменку Віктору Костянтиновичу (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  61. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність  гр. Червінському Ю.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  62. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки комунальної власності в натурі (на місцевості)                        гр. Чорному Віктору Степановичу для ведення особистого селянського господарства (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  63. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у спільну сумісну  власність                 гр.гр.Чубенко Я.М., Чубенку Б.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  64. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Шалієвському І.П. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  65. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Бабенку В.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  66. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Бай Н.Г. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  67. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Бецман Є.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  68. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Винокуровій В.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  69. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Дишлюк А.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  70. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Замші Л.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  71. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Замші О.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  72. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лісовській О.Ю. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  73. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Поліщук Ю.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  74. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Савченку В.А. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  75. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення меж земельної ділянки в   натурі (на місцевості) гр. Гавриковій Л.В. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  76. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки гр. Коберник Л.Л.  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  77. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки гр.Кондренко Н.І.  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  78. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в   натурі  (на місцевості) гр. Пилипчуку В.М.для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  79. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в   натурі (на місцевості)  гр. Макарицькому Я.І. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  80. Про затвердження  проєкту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  комунальної  власності, цільове призначення якої змінюється (Курко Д.В.) (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  81. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Головатюк К.С. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  82. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр.Коротун О.О. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  83. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Островській О.Ф. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  84. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Бондаренкові О.Д. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  85. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Гейко Т.П. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  86. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр.Ткачукові  В.С. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  87. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Кирикові В. С. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  88. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Древецькому Л. В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  89. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Голубенкові П.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  90. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Поштареві Л.С. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  91. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Бритвич Г.О. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  92. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Василецькій В.А. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  93. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у спільну сумісну власність гр.гр. Головатюк В.М., Головатюкові В.С. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  94. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Савченюкові М.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  95. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Корнієнкові В.Д. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  96. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Шинкаренко М.С. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  97. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у спільну сумісну власність гр. Кравченко О.І., Дмитренкові С.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  98. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Хоменко В.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  99. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Цвяхові В.Д. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  100. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Клименкові О.А. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  101. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Безвершнюкові  Р.О. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  102. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у спільну сумісну  власність гр.гр. Бабенкові В.В., Ростівській Л.В., Бабенкові П.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  103. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Пацелі Н.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  104. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у спільну сумісну власність гр.гр. Коренюкові І.В., Коренюк Г.П. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  105. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Ткаченко Г.А. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  106. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її власність гр. Майоровій В.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  107. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її власність гр. Піщанській В.С. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  108. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Галянт Г.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  109. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її власність гр. Слепньову І.А. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  110. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Трохимчукові С.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  111. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Мацолі А.А. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  112. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Мацолі Л.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  113. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Плахотнюкові М.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  114. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Приліпі А.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  115. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Бабенко Т.П. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  116. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Штейн В.С. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  117. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Фесун Г.О. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  118. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Лозовій В.Ф. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  119. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Цимбал Л.Т. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  120. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Калініченко В.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  121. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Діхтяреві М.С. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  122. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Ляхову В.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  123. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у спільну сумісну власність гр.гр. Загоруйкові М.В., Загоруйко Л.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  124. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у спільну сумісну власність гр.гр. Скибі В.А., Скибі Л.О., Скибі Д.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  125. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Насадюкові В.П. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  126. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Самборі  В.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  127. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Півненко О.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  128. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Святині В.Д. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  129. Про відмову в затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки та передачу її у власність гр. Заворітньому Ю.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  130. Різне                                                                                                                                                                                                               

 

Селищний голова                                                                                          Леонід ДЖУЖИК

 

 

ПРОЕКТИ РІШЕНЬ - переглянути


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь