A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 07.10.2022 17:16
Кількість переглядів: 75

Фото без опису

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

 

Підстава для публікації обґрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 11.06.2016 р. №710 «Про ефективне використання бюджетних коштів» зі змінами.

Мета проведення закупівлі: для задоволення потреб у споживанні теплової енергії Ставищенського житлово-комунального підприємства.

Процедура закупівлі: відкриті торги.

  1. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено аналізом споживання (річного та місячного) теплової енергії за календарний рік - 3000 Гігакалорій.  Замовником здійснено розрахунок очікуваної вартості товару виходячи з тарифу затвердженого Рішенням виконавчого комітету Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області №699 від 14.07.2022 року, який розрахований керуючись пп .2, п. «а» ч.1 ст.28, ч.1 ст.52, ч.6 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Законів України «Про теплопостачання», «Про житлово-комунальні послуги», Порядку формування тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 №869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги» із змінами та доповненнями, Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 12.09.2018р. №239 «Про затвердження Порядку розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення», Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018р. №130 «Про затвердження Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обгрунтуванням такої необхідності», з метою встановлення тарифів на теплову енергію, згідно з розрахунками витрат на виробництво теплової енергії з виду палива - тирси дров’яної, поданими ПП «Еко Енергія» від 05.07.2022 №22/07, в межах функцій органу місцевого самоврядування, виконавчий комітет Ставищенської селищної ради встановив тариф на теплову енергію, що виробляється приватним підприємством «Еко Енергія» на установках з використанням альтернативних джерел енергії для реалізації Ставищенському житлово-комунальному підприємству Ставищенської селищної ради, в розмірі - 1981 грн. 50 коп. за 1 Гкал (без ПДВ) і 2377 грн. 80 коп. за 1 Гкал. (з ПДВ) на опалювальний сезон 2022-2023р.р.

Отже, очікуваний розмір витрат та очікувана вартість по даній закупівлі становить:

3000 Гкал * 2377,80 грн = 7 133 400,000 грн. (з урахуванням ПДВ).

Обсяг потреби = 3000 Гкал;

З метою економії коштів підприємства Замовником було прийнято рішення встановити очікувану вартість - 7 131 400,000 грн. (з урахуванням ПДВ).

 Обґрунтування розміру бюджетного призначення: дана закупівля проводиться за рахунок власних коштів підприємства, бюджетні кошти не залучаються.

Ідентифікатор закупівлі: UA-2022-10-06-011295-a

Предмет закупівлі: Теплова енергія,  ДК 021:2015: 09320000-8 - Пара, гаряча вода та пов’язана продукція.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристик предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог нормативних документів у сфері теплопостачання.

 

 

Обґрунтування складено уповноваженою особою Ставищенського житлово-комунального підприємства.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь