A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

Про скликання позачергової тридцять восьмої сесії Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області VIII скликання

Дата: 22.02.2023 10:06
Кількість переглядів: 529

Фото без опису

СТАВИЩЕНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

БІЛОЦЕРКІВСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

від  21 лютого  2023 р.                             Ставище                                                               № 36

Про скликання позачергової

тридцять восьмої сесії

Ставищенської селищної ради

Білоцерківського району

Київської області VIII скликання

 

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламенту Ставищенської селищної ради VIIІ скликання скликати позачергову тридцять восьму сесію Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області VIII скликання                     23 лютого 2023 року об 11:00 у приміщенні зали засідань за адресою: смт Ставище, вул. Сергія Цимбала, 35/1, з наступним порядком денним:

  1. Про звіт Ставищенського селищного голови щодо роботи виконавчих органів Ставищенської селищної ради за 2022 рік ( доп. Джужик Л.П., селищний голова; співдоп. Лукʼянець Н.І., начальник відділу культури, молоді та спорту, координатор єдиного волонтерського центру при Ставищенській селищній раді)

  2. Про затвердження звіту щодо виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Ставищенської селищної територіальної громади за 2022 рік ( доп. Чайка В.В., начальник сектору економіки, сільського господарстваторгівлі та інвестицій)

  3. Про затвердження на посаду заступника селищного голови ( доп. Джужик Л.П., селищний голова)

  4. Про звернення фракції політичної партії «Європейська Солідарність» у Ставищенській селищній раді Білоцерківського району Київської області до Президента України та Верховної Ради України щодо недопущення скасування доплат для військовослужбовців (доп. Животівська Л.І., депутат Ставищенської селищної ради, член фракції ЄС)

  5. Про внесення змін до Програми розвитку та підтримки комунального некомерційного підприємства «Ставищенська лікарня» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області на 2021-2025 роки в редакції від 08.12.2022 р. ( доп. Сердюк А.С., головний бухгалтер КНП «Ставищенська лікарня»)

  6. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 23.06.2022 № 2516 «Про затвердження Програми місцевих стимулів для медичних працівників комунального некомерційного підприємства "Ставищенська лікарня" Ставищенської селищної ради на 2021-2025 роки в новій редакції» ( доп. Сердюк А.С., головний бухгалтер КНП «Ставищенська лікарня»)

  7. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 25.08.2022 року № 2586 «Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Ставищенська лікарня» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області на 2023 рік» ( доп. Сердюк А.С., головний бухгалтер КНП «Ставищенська лікарня»)

  8. Про внесення змін до Програми організації, забезпечення військово-облікової роботи, підготовки, проведення призову громадян на військову службу та проведення відбору громадян на військову службу за контрактом на території Ставищенської селищної територіальної громади на 2021-2025 роки  (в редакції від 22.12.2022) ( доп. Данилішина Л.М., начальник відділу фінансово-господарської діяльності, бухгалтерського обліку та звітності, головний бухгалтер Ставищенської селищної ради)

  9. Про внесення змін до Програми підтримки заходів з територіальної оборони на території Ставищенської селищної територіальної громади на 2021-2024 роки (в редакції від 25.08.2022) ( доп. Данилішина Л.М., начальник відділу фінансово-господарської діяльності, бухгалтерського обліку та звітності, головний бухгалтер Ставищенської селищної ради)

  10. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 27.07.2021 № 871 «Про затвердження Програми розвитку системи освіти Ставищенської селищної територіальної громади на 2021-2025 роки» (нова редакція) ( доп. Погребешна І.В., начальник відділу освіти)

  11. Про затвердження звіту щодо виконання бюджету Ставищенської селищної територіальної громади за 2022 рік ( доп. Бандура Л.М., начальник фінансового відділу Ставищенської селищної ради)

  12. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 22.12.2022 № 2698 «Про бюджет Ставищенської селищної територіальної громади на 2023 рік»  (доп. Бандура Л.М., начальник фінансового відділу Ставищенської селищної ради)

  13. «Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 08.12.2022 року №2685 «Про створення резервного фонду  Ставищенської територіальної громади та затвердження Положення про використання коштів резервного фонду бюджету Ставищенської  селищної територіальної громади» (доп. Бандура Л.М., начальник фінансового відділу Ставищенської селищної ради)

  14. Про втрату чинності рішення Ставищенської селищної ради від 08.12.2022 року №2686 «Про  затвердження Тимчасового положення  про виділення та  використання коштів з  резервного   фонду бюджету Ставищенської  селищної територіальної громади  в умовах воєнного стану» (доп. Бандура Л.М., начальник фінансового відділу Ставищенської селищної ради)    

  15. Про повернення майна  із оперативного управління та прийняття на баланс в комунальну власність Ставищенської селищної територіальної громади ( доп. Погребешна І.В., начальник відділу освіти)

  16. Про затвердження ліквідаційного балансу Попружнянської початкової школи - закладу дошкільної освіти Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області ( доп. Погребешна І.В., начальник відділу освіти)

  17. Про затвердження Статуту Кривецького закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступеня Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області в новій редакції              ( доп. Погребешна І.В., начальник відділу освіти)

  18. Про погодження передачі нерухомого майна (нежитлового приміщення) в оренду та включення до Переліку другого типу нежитлового приміщення, що перебуває в господарському віданні та на балансі Ставищенського житлово-комунального підприємства і підлягає передачі в оренду без проведення аукціону ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  19. Про погодження передачі частини нежитлової будівлі (Спальний корпус № 2, другий поверх) в оренду та включення до Переліку другого типу частину нежитлової будівлі (Спальний корпус № 2, другий поверх), що перебуває в оперативному управлінні та на балансі Відділу культури, молоді та спорту Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області, яке підлягає передачі в оренду без проведення аукціону ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  20. Про припинення Договору оренди майна, що перебуває в комунальній власності територіальної громади, села Стрижавка Ставищенського району, від 31 жовтня 2019 року (доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  21. Про повернення комунального майна із оперативного управління та його передачу в господарське відання ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  22. Про передачу об’єкта житлової нерухомості  Комунальному некомерційному підприємству «Ставищенська лікарня» на праві оперативного управління ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

  23. Про повернення нерухомого майна з оперативного управління Відділу освіти Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області (гуртожиток у селі Розкішна, вулиця Галянта Віталія, 5; доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  24. Про затвердження протоколу електронного аукціонуLLE001-UA-20230124-68619 (доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  25. Про затвердження протоколу електронного аукціону  LLE001-UA-20230124-42776 (доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  26. Про проведення земельних торгів з продажу права оренди земельних ділянок комунальної власності ( ділянка площею 12,9620 га за межами с. Красилівка; ділянка площею 13,6001 га за межами с. Красилівка; ділянка площею 0,7418 га за межами с. Торчиця; доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  27. Про прийняття в комунальну власність сформованої земельної ділянки  на території Ставищенської селищної територіальної громади (площа ділянки 19,0606 га, за межами села Гейсиха; доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  28. Про проведення інвентаризації земель сільськогосподарського призначення комунальної власності на території Ставищенської селищної ради (доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  29. Про заміну сторін та внесення змін до Договору оренди земельної ділянки від 21.01.2003р., укладеного між Ставищенською районною державною адміністрацією та гр. Скибою С.С. (площа 24,2569 га; за межами с. Бесідка, СФГ «ТЕТЯНА»; доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  30. Про заміну сторін та внесення змін до Договору оренди земельної ділянки від 03.04.2008р., укладеного між Ставищенською районною державною адміністрацією та ПП «Агрофірма Джерело» (площа 9,2091 га; гр. Хоменко Б.В.; за межами с. Розкішна; доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  31. Про надання дозволу ПСП «Гейсиське» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних ділянок (невитребуваних паїв) в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (загальна площа 10,3568 га, за межами с. Гейсиха; доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  32. Про надання дозволу ТОВ «СВК «Світанок»  на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок (непереоформленої спадщини) в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (площа 12,7500  га, за межами с. Винарівка; доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  33. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки комунальної  власності (Шандрук С.М.; доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  34. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки комунальної  власності (Осипенко Н.О.; доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  35. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Скрипці І.М. в користування на умовах особистого строкового сервітуту (магазин;                  смт. Ставище, вул. Цимбала Сергія, 43; доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  36. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах особистого строкового сервітуту для будівництва та обслуговування будівель торгівлі та укладання договору (площа ділянки 0,0100 га, смт. Ставище, вул. Куницького, 8б; доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Кублієві А.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (с. Розкішна, вул. Бащенка,4;                         доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Плахотнюк С.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (с.Бесідка, вул. Надобенка, 38;                         доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  39. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у спільну сумісну власність гр.гр. Бабій О.Д., Мельник В.Д.,     Кирилюк К.Д. для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд ( с. Любча, вул. Нова,1; доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  40. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Супрун О.П. для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд ( с. Розкішна,                       вул. Польова, 51; доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  41. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Карпенко С.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (с. Розкішна,                        вул. Галянта Віталія, 85; доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  42. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Макаревському І.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (с. Антонівка,                     вул. Перемоги, 10; доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  43. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у спільну сумісну власність гр.гр. Степовенко К.М., Степовенкові О.М., Степовенкові В.О., Пачковській Т.О. для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (с. Бесідка,                             вул. Сонячна, 29; доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  44. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Антонюкові Г.М. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ( за межами с. Гейсиха; доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  45.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Скибі М.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд ( с. Розкішна,                       вул. Незалежності, 29; доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  46. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Шкелебей В.А. для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (с. Ясенівка,                           вул. Шевченка, 30; доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  47. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність               гр. Мейті В.М. для ведення особистого селянського господарства ( за межами с. Брилівка; доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  48. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Грачовій Є.Д. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд                 ( с. Іванівка, вул. Сім’ї Клименків, 18; доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  49. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Дяченку О.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд                  (с. Винарівка, вул. Зоряна, 12; доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  50. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у спільну сумісну  власність гр.гр. Кирилюк К.Г., Кирилюку О.М., Пекельній С.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд мт. Ставище, вул. Козацька, 29;               доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  51. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Круку В.А. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд                     (смт. Ставище, вул. Дачна, 20; доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  52. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Крук Л.П. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд                      (смт. Ставище, вул. Володимирська, 28; доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  53. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Майбороді В.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (смт. Ставище, пров. Хутірський, 12; доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  54. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Нагаївській О.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (смт. Ставище, вул. Гаврилова, 22; доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  55. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у спільну сумісну власність гр.гр. Петрішіній Л.Г., Бай Н.Г., Бурій З.Г. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (смт. Ставище, вул. Паланського, 9; доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  56. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Романченку П.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (смт. Ставище, вул. Нагаївського Георгія, 66; доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  57. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Федишину Ю.А. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (смт. Ставище, вул. Перемоги, 14; доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  58. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у спільну сумісну  власність гр.гр. Яновському М.М., Сардаківській І.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (смт. Ставище, вул. Дачна, 9; доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  59. Про розгляд заяви щодо виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) власнику  сертифікату на право на земельну частку (пай) гр. Гуртовому Володимиру Олександровичу (0,8817 га, за межами с. Ясенівка; доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  60. Про розгляд заяви щодо виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) власнику  сертифікату на право на земельну частку (пай) гр. Гуртовому Володимиру Олександровичу (0,8817 га, за межами с. Ясенівка; доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  61. Про розгляд заяви щодо виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) власнику  сертифікату на право на земельну частку (пай) гр. Гуртовому Володимиру Олександровичу (0,8817 га, за межами с. Ясенівка; доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  62. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.гр. Філоненко Н.О., Баранівському О.М. та Баранівському О.О. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (за межами с. Кривець; доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  63. Про надання дозволу гр.гр. Чуприні А.О. та Миколюк В.Л. на виготовлення технічної документації щодо поділу земельної ділянки комунальної  власності ілянка №1 площею 1,3350 га та ділянка №2 площею 0,6650 га за межами с. Винарівка; доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  64. Про розгляд заяви щодо виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) власнику  сертифікату на право на земельну частку (пай) гр. Ярошенко Любові Григорівні (за межами с. Сухий Яр; доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  65. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 21.10.2021 № 1413 (Шинкарук В.В.; доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  66. Про внесення змін до рішень Ставищенської селищної ради від 23.12.2021 № 1874 та від 28.07.2022 № 2570 (загиблий Капітула Я.В.; доп. Маринін М.В., начальник відділу земельних відносин)

  67. Різне

 

 

Селищний голова                                                                             Леонід ДЖУЖИК

 

 

 ПРОЕКТИ РІШЕНЬ - переглянути


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь