Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

Про скликання позачергової тридцять девʼятої сесії Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області VIII скликання

Дата: 21.03.2023 14:19
Кількість переглядів: 390

Фото без опису

        СТАВИЩЕНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

         БІЛОЦЕРКІВСЬКОГО РАЙОНУ

       КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

        РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

від  21 березня  2023 р.                                       Ставище                                                      № 62

Про скликання позачергової

тридцять девʼятої сесії

Ставищенської селищної ради

Білоцерківського району

Київської області VIII скликання

 

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламенту Ставищенської селищної ради VIIІ скликання скликати позачергову тридцять девʼяту сесію Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області VIII скликання                     23 березня 2023 року об 11:00 у приміщенні зали засідань за адресою: смт Ставище, вул. Сергія Цимбала, 35/1, з наступним порядком денним:

  1. Про звернення фракції політичної партії «Європейська Солідарність» у Ставищенській селищній раді Білоцерківського району Київської області до Президента України та Верховної Ради України щодо недопущення скасування доплат для військовослужбовців (доп. Котик О.В., керівник фракції «Європейська солідарність» у Ставищенській селищній раді)

  2. Про внесення змін до Програми організації, забезпечення військово-облікової роботи, підготовки, проведення призову громадян на військову службу та проведення відбору громадян на військову службу за контрактом на території Ставищенської селищної територіальної громади на 2021-2025 роки (в редакції від 22.12.2022 № 2693) (доп. Данилішина Л.М., заступник селищного голови)

  3. Про затвердження Програми Ставищенської селищної ради щодо сплати членських внесків на 2023-2025 роки (доп. Данилішина Л.М., заступник селищного голови)

  4. Про затвердження Програми охорони навколишнього природного середовища Ставищенської територіальної громади на 2021-2025 роки в новій редакції (доп. Куліджанов В.В., начальник відділу ЖКГ КМ НС та ЦЗ )

  5. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 04.12.2021 №11 «Про утворення виконавчого комітету селищної ради, визначення його чисельності, затвердження персонального складу» ( доп. Бандура Р.В., керуючий справами (секретар) виконкому Ставищенської селищної ради)

  6. Про  внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 25.08.2022 №2585 «Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області на 2023 рік» ( доп. Чмуневич Н.О., головний економіст КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги»

  7. Про внесення змін до Програми розвитку та підтримки комунального некомерційного підприємства «Ставищенська лікарня» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області на 2021-2025 рр. ( доп. Сердюк А.С., головний бухгалтер КНП «Ставищенська лікарня»)

  8. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 25.08.2022 № 2586 «Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Ставищенська лікарня» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області на 2023 рік» ( доп. Сердюк А.С., головний бухгалтер КНП «Ставищенська лікарня»)

  9. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 27.07.2021 № 871 «Про затвердження Програми розвитку системи освіти Ставищенської селищної територіальної громади на 2021-2025 роки» (в редакції від 23.02. 2023 №2890) ( доп. Погребешна І.В., начальник відділу освіти)

  10. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 25.05.2022 № 2503 «Про винесення на громадське обговорення проєкту рішення «Про реорганізацію шляхом перетворення та ліквідацію закладів освіти Ставищенської селищної ради» (зі змінами від 22.09.2022 №2604) ( доп. Погребешна І.В., начальник відділу освіти)

  11. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 22.12.2022 № 2698 «Про бюджет Ставищенської селищної територіальної громади на 2023 рік»  (доп. Бандура Л.М., начальник фінансового відділу Ставищенської селищної ради)

  12. Про внесення змін до Статуту Ставищенського житлово-комунального підприємства ( доп. Гарликівський В.І., начальник Ставищенського ЖКП)

  13. Про звільнення директора Комунальної  установи “Ставищенський селищний трудовий архів” Ставищенської селищної ради Білоцерківського  району Київської області Шуляка І.В. ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  14. Про звільнення завідувача комунального підприємства  “Ставищенська центральна аптека № 26”  Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області Скрипки К.Б. ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  15. Про призначення директором Комунальної установи “Ставищенський селищний трудовий архів” Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області Цимбалюк О.В. ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  16. Про продовження терміну дії контракту ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  17. Про затвердження рішень виконавчого комітету Ставищенської селищної ради (доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  18. Про погодження  передачі частини нежитлової будівлі (Спальний корпус № 2, перший поверх) в оренду та включення до Переліку другого типу частину нежитлової будівлі (Спальний корпус № 2, перший поверх), що перебуває в оперативному управлінні та на балансі Відділу культури, молоді та спорту Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області, яке підлягає передачі в оренду без проведення аукціону ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  19. Про повернення нерухомого майна з оперативного управління Відділу освіти Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області ( корпус №2                   Ставищенського НВК №1; доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  20. Про повернення  майна із  господарського відання ( котельня, с. Антонівка; доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу) 

  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення комунальної власності ( площа 1,9414 га, за межами села Винарівка, для проведення аукціону з продажу права оренди; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин) 

  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель житлової та громадської забудови комунальної власності (площа 0,5157 га, смт Ставище, вул. Гаврилова, 38, для проведення аукціону з продажу права оренди; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  23. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для ведення лісового господарства та пов’язаних з ним послуг філії                                                  «Білоцерківське лісове господарство» Державного спеціалізованого підприємства «Ліси України» з передачею в постійне користування (орієнтовна площа 19,8320 га, в межах село Розкішна; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  24. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності в постійне користування для ведення лісового господарства та пов’язаних з ним послуг філії «Білоцерківське лісове господарство» Державного спеціалізованого підприємства «Ліси України» (орієнтовна площа 7,4530 га, за межами с. Винарівка; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  25.  Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності в постійне користування для ведення лісового господарства та пов’язаних з ним послуг філії «Білоцерківське лісове господарство» Державного спеціалізованого підприємства «Ліси України»  (орієнтовна площа 7,0230 га, за межами с. Сніжки; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  26.  Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності в постійне користування для ведення лісового господарства та пов’язаних з ним послуг філії «Білоцерківське лісове господарство» Державного спеціалізованого підприємства «Ліси України» (орієнтовна площа 13,0990 га, за межами с. Попружна; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), кадастровий номер 3224281600:01:005:0021, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами села Василиха Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області та передачу в користування на умовах оренди невитребуваної земельної частки (паю) ТОВ «Інтерагроінвест» ( площа – 3,9787 га, до появи спадкоємців; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  28. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди ФГ «Антонівська діброва» (доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  29. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах особистого строкового сервітуту для будівництва та обслуговування будівель торгівлі та укладання договору (площа 0,0070 га, смт Ставище, вул. Цимбала Сергія, 32; ФОП Голік Олена Миколаївна; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  30. Про передачу земельної ділянки комунальної власності в користування на умовах оренди гр. Оленьовій Наталії Володимирівні (площа 0,3107 га, село Стрижавка, вул. Лісова, 82, на підставі договору купівлі-продажу нежитлової будівлі; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  31. Про передачу земельної ділянки комунальної власності в користування на умовах оренди гр. Попі Михайлу Георгійовичу (площа 0,2755 га, смт Стрижавка, вул. Лісова, 84, на підставі договору купівлі-продажу нежитлової будівлі; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  32.   Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах особистого строкового сервітуту для будівництва та обслуговування будівель торгівлі та укладання договору ( площа 0,0100 га, смт Ставище, вул. Цимбала Сергія, ФОП Самофал Владислав Володимирович; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  33. Про надання дозволу Хоменку Б.В. на виготовлення технічної документації щодо поділу земельної ділянки комунальної  власності, що перебуває в оренді (поділ земельної ділянки комунальної власності площею 9,2091 га, с. Сніжки; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  34. Про надання дозволу на передачу орендованої земельної ділянки в суборенду ( площа 0,0100 га, с. Сніжки, орендар Курко Денис Володимирович; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Юргаповій Д.А. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (с. Розкішна, вул. Шкільна, 35; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Балан О.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (с. Бесідка, вул. І.Надобенка, 9; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Четверик Л.В. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (площа  3,0978 га, за межами с. Антонівка, підстава - свідоцтво про право власності; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у спільну сумісну власність гр. гр. Бондарчук О.О., Іванько Т.О. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (село Журавлиха, вул. Яблунева,10; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  39. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Альмужній О.П. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( с. Красилівка, вул. Кравців, 19; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  40. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Синенькому В.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (с. Любча, вул. Володарська, 3-а; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  41. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Козій Л.Т. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (площа 1,8300 га, за межами с. Брилівка, підстава - свідоцтво про право власності; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  42. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Головатюк П.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (с. Гейсиха, вул. Садова, 14; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  43. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Куделі Т.Д. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (с. Гейсиха, вул. Федоренка, 23; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  44. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у спільну сумісну власність гр. гр. Мицик Л.Г., Безсмертній М.Г. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (село Журавлиха, вул. Гагаріна, 58; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  45. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Маркіній С.С. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (с. Антонівка, вул. Перемоги, 6; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  46.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр.Наддафу І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (с.Антонівка,  вул. Лесі Українки, 16; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин) 

  47. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Бойко С.П. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (село Торчицький Степок, вул. Лісова, 19; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  48. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Гуртовенку С.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (село Стрижавка, вул. Польова, 10; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  49.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у спільну сумісну  власність                      гр.гр. Ковальчук В.С., Ковальчуку В.М., Ковальчуку М.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (с. Сухий Яр, вул. Карпатська, 11; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин) 

  50. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у спільну сумісну  власність                     гр.гр. Круку В.А., Мандриці Н.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (смт Ставище, вул. Дачна, 20; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  51.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Пархоменко Н.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (село Сніжки, вул. Польова, 24; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  52.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Сікорському І.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд                             (смт. Ставище, вул. Нагаївського Георгія, 28/11; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин) 

  53. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Ткаченко Л.Г. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (село Кривець, вул. Кооперативна, 24; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  54.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Холодівській О.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд                                     (с. Брилівка, вул. Першотравнева, 95; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  55.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Чорному В.С. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (село Торчиця, вул. Лугова, 10-а; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  56.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Мансуровій С.П. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд                               (смт Ставище, вул. Лісова, 50; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  57.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в  натурі (на місцевості) Бережному М.Я. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (площа 1,8584 га, за межами с. Журавлиха, підстава - сертифікат на земельну частку (пай); доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  58.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки гр. Домилівській А.В. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (площа 1,8584 га, с. Розкішна, вулиця Шкільна, 3а, підстава - договор купівлі-продажу нежитлової будівлі; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  59. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Кашубі Г.А. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (площа 2,7801 га, за межами с. Ясенівка, підстава - сертифікат на земельну частку (пай); доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  60.  Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Козій Л.Т. для ведення особистого селянського господарства (площа 1,0010  га, за межами с. Брилівка, підстава - акт на постійне користування; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  61. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості)  гр. Козію М.М. для ведення особистого селянського господарства ( площа 1,0002  га, за межами с. Брилівка,підстава - акт постійного користування; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  62.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Левченко Т.В. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (площа 7,0600 га, за межами с. Торчиця, підстава - сертифікат на земельну частку (пай); доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  63.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки гр. Легезі Л.А. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (с. Розумниця, вулиця Миру,74; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  64.  Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)                                               гр. Мельніковій Н.П. для ведення особистого селянського господарства  (площа 0,9979  га, за межами с. Брилівка, підстава - акт постійного користування; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  65.  Про розгляд заяви щодо виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) власнику  сертифікату на право на земельну частку (пай) гр. Помагалову В.І. (площа 4,9 умовних кадастрових гектара, за межами с. Торчиця, підстава – сертифікат на земельну частку (пай); доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  66.  Про розгляд заяви щодо виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) власнику  сертифікату на право на земельну частку (пай) гр. Татаркану І.М. (площа 3,6 умовних кадастрових гектара, за межами с. Красилівка, підстава – сертифікат  на земельну частку (пай); доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  67.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в   натурі (на місцевості) гр. Фесану  В.М.  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (площа 1,8584 га, за межами с. с. Журавлиха, підстава – сертифікат на земельну частку (пай); доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  68.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Мерзлюк М.Я. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин) 

  69. Про відмову в наданні дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки згідно із сертифікатом на земельну частку (пай)                                гр. Курко Л.О. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (площа                     0,8500  га, за межами, с. Брилівка; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  70.  Про відмову в наданні дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки згідно із сертифікатом на земельну частку (пай)                              гр. Курко Л.О. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (площа 1,4250 га, за межами с. Брилівка; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  71. Про відмову в наданні дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки згідно із сертифікатом на земельну частку (пай)                            гр. Фурсенко І.О. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва 0,85 га,                                 с. Брилівка ( земельна ділянка   перебуває у власності іншої особи; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  72.  Про відмову в наданні дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки згідно із сертифікатом на земельну частку (пай)                      гр. Фурсенко І.О. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва 0,4750 га,                        с. Брилівкаемельна ділянка   перебуває у власності іншої особи; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  73. Про внесення змін до рішення Ставищенської селишної ради восьмого скликання від 09.09.2021  № 1224 ( заміна прізвища «Дзюман» на «Яценко»; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  74.  Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради восьмого скликання  від 28.02.2022  № 2467 ( атовці Заболотній, Токар, Татаренко;  доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  75.  Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради  восьмого скликання  від 19.01.2023   2842 (с. Антонівка, заміна  «вул. Лесі Українки, 6» на «вул. Лесі Українки, 45»; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  76. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради восьмого скликання від 27.01.2022 № 2194 (додати: «За рахунок земельної ділянки комунальної власності з кадастровим номером 3224282800:03:002:0007 площею 24,8598 га»; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  77.  Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради восьмого скликання від 23.12.2021 № 1875одати: «За рахунок земельної ділянки комунальної власності з кадастровим номером 3224283200:06:003:0104 площею 4,7571 га»; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  78. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради восьмого скликання від 23.02.2023  № 2941 (доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  79. Різне

 

 

Селищний голова                                                                                              Леонід ДЖУЖИК

 

 

 ПРОЕКТИ РІШЕНЬ - переглянути

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь