A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

Про скликання чергової сорок першої сесії Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області VIII скликання

Дата: 29.05.2023 14:35
Кількість переглядів: 149

 

Фото без опису       

СТАВИЩЕНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

         БІЛОЦЕРКІВСЬКОГО РАЙОНУ

       КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

        РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

від  25 травня  2023 р.                                       Ставище                                                      № 114

Про скликання чергової

сорок першої сесії Ставищенської селищної ради

Білоцерківського району

Київської області VIII скликання

 

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламенту Ставищенської селищної ради VIIІ скликання скликати чергову сорок першу сесію Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області VIII скликання                   08 червня 2023 року об 11:00 у приміщенні зали засідань за адресою: смт Ставище, вул. Сергія Цимбала, 35/1, з наступним порядком денним:

  1. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 26.11.2020 № 6 «Про утворення та обрання персонального складу постійних комісій Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області ( в редакції від 19.02.2021) (доп. Джужик Л.П., Ставищенський селищний голова)

  2. Про затвердження Програми соціально-економічного та культурного розвитку Ставищенської селищної територіальної громади на 2023 рік ( доп. в.о. начальника сектору економіки, сільського господарства, торгівлі та інвестицій Щедріна Л.Ю.)

  3. Про встановлення ставок та пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Ставищенської селищної територіальної громади ( доп. в.о. начальника сектору економіки, сільського господарства, торгівлі та інвестицій Щедріна Л.Ю.)

  4. Про внесення змін до положення про Відділ соціального захисту та соціального забезпечення населення Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області (в редакції від 27.01.2022) (доп. Даценко О.І., начальник відділу соціального захисту та соціального забезпечення населення)

  5. Про відкликання матеріальних активів і матеріальних цінностей, що використовуються на праві оперативного управління та господарського відання (доп. Даценко О.І., начальник відділу соціального захисту та соціального забезпечення населення)

  6. Про внесення змін до Статуту Комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області ( в редакції від 15.01.2021) (доп. Даценко О.І., начальник відділу соціального захисту та соціального забезпечення населення)

  7. Про внесення змін до Статуту Ставищенського житлово-комунального підприємства ( в редакції від 23.03.2023) (доп. Гарликівський В.І., начальник Ставищенського ЖКП)

  8. Про внесення змін до Програми розвитку та підтримки комунального некомерційного підприємства «Ставищенська лікарня» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області на 2021-2025 роки ( в редакції від 11.05.2023) ( доп. Даценко Т.В., директор КНП «Ставищенська лікарня»)

  9. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 25.08.2022 № 2586 «Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Ставищенська лікарня» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області на 2023 рік» зі змінами ( доп. Даценко Т.В., директор КНП «Ставищенська лікарня»)

  10. Про внесення змін до Програми розвитку та підтримки комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області на 2021-2025 роки ( в редакції від 11.05.2023) (доп. Чмуневич Н.О., головний економіст КПП «ЦПМСД»)

  11. Про  внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 25.08.2022 № 2585 «Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області на 2023 рік» зі змінами ( доп. Чмуневич Н.О., головний економіст КНП «ЦПМСД»)

  12. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 23.06.2022 № 2517 «Про затвердження Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Ставищенська центральна аптека №26» Ставищенської  селищної ради Білоцерківського району Київської області на 2022 рік в новій редакції» ( доп. Данилішина Л.М., заступник селищного голови)

  13. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 11.05.2023 № 3054 «Про припинення шляхом ліквідації комунального підприємства «Ставищенська центральна аптека № 26» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області ( доп. Данилішина Л.М., заступник селищного голови)

  14. Про зміну назви СТАВИЩЕНСЬКОГО НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНОГО КОМПЛЕКСУ «ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ І-ІІІ СТУПЕНІВ ПЕДАГОГІЧНИЙ ЛІЦЕЙ» № 1 СТАВИЩЕНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ БІЛОЦЕРКІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ на Ставищенський ліцей № 1 Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області та приведення установчих документів у відповідність до законодавства ( доп. Погребешна І.В., начальник відділу освіти)

  15. Про зміну назви СТАВИЩЕНСЬКОГО НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНОГО КОМПЛЕКСУ «ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ І-ІІІ СТУПЕНІВ – ЮРИДИЧНИЙ ЛІЦЕЙ» № 2 ІМ. О.С.ПАЛАНСЬКОГО СТАВИЩЕНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ БІЛОЦЕРКІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ на Ставищенський ліцей № 2 Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області та приведення установчих документів у відповідність до законодавства (доп. Погребешна І.В., начальник відділу освіти)

  16. Про реорганізацію шляхом перетворення та ліквідацію закладів освіти Ставищенської селищної ради ( доп. Погребешна І.В., начальник відділу освіти)

  17. Про внесення змін до Програми утримання  комунального закладу  «Фізкультурно-спортивний центр «Олімп» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області  на 2021 – 2025 роки (в  редакції від 22.12.2022) ( доп Лукʼянець Н.І., начальник відділу культури, молоді та спорту)

  18. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 11.05.2023 № 3038 «Про передачу  міжбюджетних  трансфертів  з  бюджету Ставищенської селищної територіальної громади державному бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів  у 2023 році» ( доп. Бандура Л.М., начальник фінансового відділу Ставищенської селищної ради)

  19. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 22.12.2022 № 2698 «Про бюджет Ставищенської селищної територіальної громади на 2023 рік» із змінами  (доп. Бандура Л.М., начальник фінансового відділу Ставищенської селищної ради)

  20. Про приватизацію об’єктів комунальної власності Ставищенської селищної територіальної громади ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  21. Про виключення з Переліку об’єктів комунальної власності, щодо яких прийнято   рішення про приватизацію у 2023 році ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  22. Про затвердження протоколу електронного аукціону №___ (доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  23. Про визнання такими, що втратили чинність, рішення Ставищенської селищної ради від 11.05.2023 № 3047, № 3048 (доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  24. Про ініціювання передачі об’єктів права державної власності у комунальну власність Ставищенської селищної територіальної громади (доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  25. Про затвердження техніко-економічного обґрунтування забезпечення ефективного використання об’єктів права державної власності, що пропонуються до передачі у комунальну власність  Ставищенської селищної територіальної громади (доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  26. Про розробку проєкту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж адміністративно-територіальних одиниць, які входять до складу  Ставищенської селищної територіальної громади (с. Гейсиха, с. Гостра Могила, с. Красилівка, с. Кривець, с. Любча,                                с. Вишківське; доп Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  27. Про проведення інвентаризації земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна комунальної власності  на території  Ставищенської селищної територіальної громади (доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  28. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки за межами с. Винарівка Білоцерківського району Київської області по                         вул. Лісова, 39 (Головний сервісний центр МВС, сума оцінки 2 554 261,06 грн.; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  29. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди ТОВ «Юкрейн Тауер Компані» ( площа                   0,02 га, на території  с. Гейсиха; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  30. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди Манукян Н.К. (площа 0,05 га , на території           с. Гостра Могила, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  31. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій ( РО «РГ Парафія Успіння Пресвятої Богородиці Київської Єпархії УПЦ (ПЦУ), с. Розкішна Ставищенського району Київської області», площ 0,35 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної  ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами села Василиха Білоцерківського району Київської області та передачу її в користування на умовах оренди з числа невитребуваних земельних часток (паїв) Чернишуку В.А. (площа 4,3200 га , доп. Малая О.Ю. начальник відділу земельних відносин)

  33. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо інвентаризації земельної  ділянки комунальної власності площею 30,9000 га за межами с. Розумниця для ведення фермерського господарства Швецю Андрію Івановичу (підстава – акт на постійне користування; доп Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  34. Про заміну сторін та внесення змін до Договору оренди земельної ділянки від 12.02.2010, укладеного між Ставищенською районною державною адміністрацією та Фëѳвач» на земельні ділянки загальною площею 24,9528 га (доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  35. Про зміну цільового призначення земельних ділянок комунальної власності ( 4 земельні ділянки із земель запасу площею 0,5679 га, 1,3022 га, 2,6751 га, 1,1178 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  36. Про поділ земельних ділянок комунальної власності (с. Бесідка - площа 34,6000 га;              с. Журавлиха - площа 35,4913 га; с. Розкішна - площа 39,7063 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  37. Про проведення земельних торгів з продажу права оренди земельних ділянок комунальної власності (с. Винарівка - площа 1,9414 га; смт. Ставище, вул. Цимбала Сергія, площа 0,0614 га; с. Журавлиха - площа 2,9166 га і 5,8636 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  38. Про  передачу земельної ділянки комунальної власності в користування на умовах оренди гр. Коротуну В’ячеславу Миколайовичу (площа 0,1340 га, с. Журавлиха, підстава договір купівлі-продажу нежитлової будівлі; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  39. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди гр. Коротунові В.М. (площа 0,0900 га,                           с. Журавлиха, вул. Перемоги,15-а, підстава  договір  купівлі-продажу нежитлової будівлі; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  40. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу її в користування на умовах оренди гр. Горкавому Е.А. (площа 0,2371 га, с. Брилівка, вул. Петрівська, 2а, підстава - витяг з реєстру речових прав; доп. Малая О.ЮБ., начальник відділу земельних відносин)

  41. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Насадюку В.П. в користування на умовах особистого строкового сервітуту (площа 0,0031 га, смт. Ставище , вул. Цимбала Сергія, 63, розміщено ТСТП; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  42. Про проведення інвентаризації земельних ділянок комунальної власності в межах                    смт. Ставище Білоцерківського району Київської області ( орієнтовна площа 5,0000 га і  2,0000 га по вулиці Заводській, 12 та 12а відповідно; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  43. Про викуп земельної ділянки, яка перебуває у постійному користуванні гр. Поліщука Віктора Васильовича, за межами с. Гостра Могила Білоцерківського району Київської області (площа 38,9530 га, підстава - акт на право постійного користування; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  44. Про викуп земельної ділянки, яка перебуває у постійному користуванні гр.Гойди Миколи Івановича, за межами с. Гостра Могила Білоцерківського району Київської області (площа 49,9946 га, підстава - акт на право постійного користування; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  45. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності, цільове призначення якої змінюється, гр. Кашубі П.І. (площа 0,0649 га, с.Гостра Могила, провул. Клубний, 3, зміна із с/г виробництва на будівництво гаража; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  46. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Соловей О.Г. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (площа 1,2979 га, за межами с. Винарівка; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  47. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної   ради   від 23.12.2021 № 2065 (гр.гр. Богдан А.М., Богдан Т.М., Богдан Д.А., Богдан А.А., зміни  в кадастровому номері; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  48. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність                 гр. Кравчук І.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (площа 0,1179 га, с. Розкішна , вул. Козацька, 4; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  49. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність               гр. Ткач Т.О. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) ( площа 0, 2500  га, с. Любча, вул. Каштанова, 54 доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  50. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність               гр. Слабчук Н.П. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (площа 0, 2500  га, с. Розкішна, вул. Лісова, 64; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  51. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність                гр. Нагаївському Д.Ю. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (площа 0,2053 га, с. Розкішна,     вул. Лесі Українки, 55; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  52. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність      гр. Лиман О.С. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (площа 0,2500 га, с. Розкішна, вул. Лісова, 52; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  53. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр.Теклюк О.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (площа 0,2500 га, с. Розкішна, вул. Лісова, 52а; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  54. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр.Третякові В.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (площа 0,0800 га, смт. Ставище, вул. Берегова, 9; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  55. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Жданову В.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (площа 0,2500 га, с. Брилівка, вул. Вишнева, 86; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  56. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Максименко Н.А. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (площа 0,2500 га, с. Гостра Могила, провул. Клубний, 10; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  57. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Пилипчукові П.Д. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (площа 0,2500 га, с.Гейсиха, вул. Шевченка, 27; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  58. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Мерзлюк Н.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (площа 0,2500 га, с. Гейсиха, вул. Шевченка, 37; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  59. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Березюкові О.А. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (площа 0,1500 га, смт. Ставище, вул. Симоненка Василя, 11; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  60. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у спільну сумісну власність гр.гр. Навольніцькому В.В., Навольніцькому Л.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (площа 0,1500 га, смт. Ставище, вул. Базарна, 12; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  61. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Порхун Р.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (площа 0,2500 га, с.Гостра Могила, вул. Шевчука, 31; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  62. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Потрап Н.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (площа 0,2500 га, с. Журавлиха, вул. Яблунева, 5; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  63. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Данилевській В.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (площа 0,2500 га, с.Гостра Могила, вул. Шкільна, 45; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  64. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Линчук М.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (площа 0,2500 га, с. Гейсиха, вул. Центральна, 70; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  65. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність            гр. Гаврилюку К.Ф. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) ( площа 0,1141 га, с. Сухий Яр, вул. Лесі Українки, 21; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  66. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність             гр. Гнипі М.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (площа 0,1529 га, с. Винарівка, вулиця Світанкова, 10; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  67. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність               гр. Гриценку М.К. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (площа 0,2500 га, с. Винарівка, вулиця Світанкова, 39; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  68. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність           гр. Дронову В.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (площа 0,2500 га, с. Винарівка, вул. Миру, 1;           доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  69. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність              гр. Жабуровському А.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (площа 0,1105 га, смт. Ставище, вул. Богуна Івана, 17-а; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  70. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність     гр. Зелінській Г.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (площа 0,2500 га, с. Винарівка, вулиця Кулаківського, 10; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  71. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність           гр. Купчуку О.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (площа 0,2500 га, с. Торчиця, вул. Лісова, 36; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  72. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність             гр. Куцерею В.Ю. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (площа 0,2364 га, с. Сухий Яр, вулиця Ставищенська, 7; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  73. Різне

 

 

Селищний голова                                                                                              Леонід ДЖУЖИК

 

 

ПРОЕКТИ РІШЕНЬ - переглянути


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь