Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

ПЕДАГОГІЧНИЙ ДОСВІД УЧИТЕЛІВ-ФІЛОЛОГІВ , ЗДОБУТИЙ НА ОБЛАСНИХ МАЙСТЕР-КЛАСАХ

Дата: 26.05.2023 15:08
Кількість переглядів: 102

Фото без опису25 травня 2023 року на платформі Meet відбулося онлайн-засідання педагогічної спільноти вчителів української мови та літератури закладів освіти Ставищенської СТГ. Тема зустрічі «Про результати участі вчителів спільноти в роботі обласних майстер-класів у 2022/2023 навчальному році».

 Учасниками майстер-класу з теми "Розвиток інформаційно-цифрової компетентності вчителя української мови та літератури", який проводився в Опорному закладі освіти "Миронівський академічний ліцей імені Т.Г.Шевченка, були педагоги закладів освіти нашої громади: керівник спільноти, учителька української мови та літератури ЗЗСО «Ставищенський НВК №2» Кушніренко А.І, , учителька української мови та літератури Журавлиського ЗЗСО Орлівська Т.І., учителька української мови та літератури ОЗО "Красилівський академічний ліцей"  Кравець П.О. Вони поділилися з колегами набутими знаннями та враженнями від обласного майстер-класу, а також продемонстрували власні роботи, які виконували на різних онлайн-платформах.

Нестеренко С.М., учителька української мови та літератури ЗЗСО «Ставищенський НВК №1» взяла участь у роботі  майстер-класу, який проводився в ОЗО "Червонослобідський ліцей" Макарівської селищної ради Бучанського району Київської областіі, з теми "Методи оцінювання навчальних досягнень учнів з української мови та літератури під час дистанційного навчання". Світлана Миколаївна ознайомила присутніх із отриманими знаннями, а саме, як оцінювати навчальні досягнення учнів у синхронному та асинхронному режимах.

Участь в обласних майстер-класах є важливим етапом у професійному зростанні вчителів української мови. Вона дає змогу отримати нові знання, ознайомитися із сучасними методиками навчання та використати їх на практиці.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь