Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

ПЕДАГОГІЧНИЙ ДОСВІД УЧИТЕЛІВ-ФІЛОЛОГІВ , ЗДОБУТИЙ НА ОБЛАСНИХ МАЙСТЕР-КЛАСАХ

Дата: 26.05.2023 15:08
Кількість переглядів: 82

Фото без опису25 травня 2023 року на платформі Meet відбулося онлайн-засідання педагогічної спільноти вчителів української мови та літератури закладів освіти Ставищенської СТГ. Тема зустрічі «Про результати участі вчителів спільноти в роботі обласних майстер-класів у 2022/2023 навчальному році».

 Учасниками майстер-класу з теми "Розвиток інформаційно-цифрової компетентності вчителя української мови та літератури", який проводився в Опорному закладі освіти "Миронівський академічний ліцей імені Т.Г.Шевченка, були педагоги закладів освіти нашої громади: керівник спільноти, учителька української мови та літератури ЗЗСО «Ставищенський НВК №2» Кушніренко А.І, , учителька української мови та літератури Журавлиського ЗЗСО Орлівська Т.І., учителька української мови та літератури ОЗО "Красилівський академічний ліцей"  Кравець П.О. Вони поділилися з колегами набутими знаннями та враженнями від обласного майстер-класу, а також продемонстрували власні роботи, які виконували на різних онлайн-платформах.

Нестеренко С.М., учителька української мови та літератури ЗЗСО «Ставищенський НВК №1» взяла участь у роботі  майстер-класу, який проводився в ОЗО "Червонослобідський ліцей" Макарівської селищної ради Бучанського району Київської областіі, з теми "Методи оцінювання навчальних досягнень учнів з української мови та літератури під час дистанційного навчання". Світлана Миколаївна ознайомила присутніх із отриманими знаннями, а саме, як оцінювати навчальні досягнення учнів у синхронному та асинхронному режимах.

Участь в обласних майстер-класах є важливим етапом у професійному зростанні вчителів української мови. Вона дає змогу отримати нові знання, ознайомитися із сучасними методиками навчання та використати їх на практиці.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь