Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

Дата: 29.06.2023 16:47
Кількість переглядів: 117

Фото без опису

Предмет закупівлі: Послуги з експлуатаційного утримання доріг комунальної власності (поточний ремонт дорожнього покриття) по вулиці Вишнева в с. Брилівка Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області (код за ДК 021:2015: 45230000-8 - Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь). 

 

Процедура закупівлі: відкриті торги з особливостями.

 

Ідентифікатор закупівлі: UA-P-2023-06-27-003714-b

 

 

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі сформовано відповідно до потреб Замовника, визначено розробленою проектно-кошторисною документацією та Додатком 3 до Тендерної документації. Закупівля послуг із поточного ремонту дорожнього покриття здійснюється з метою забезпечення належної якості автомобільних доріг Ставищенської територіальної громади загального користування місцевого значення, згідно з державними будівельними нормами та стандартами, а також створення умов для безперервного, безпечного та зручного руху транспортних засобів.

 

Очікувана вартість предмета закупівлі становить: 650607,60 грн.

 

Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення визначено відповідно до розробленого ФОП Стельмах І.С. та затвердженого кошторису з урахуванням ДСТУ Б Д.1.1-1:2013 «Правила визначення вартості будівництва», ДСТУ-Н Б Д. 1.1-2:2013 «Настанова щодо визначення прямих витрат у вартості будівництва», ДСТУ-Н Б Д. 1.1-3:2013 «Настанова щодо визначення загальновиробничих і адміністративних витрат та прибутку у вартості будівництва», ДСТУ-Н Б Д.2.4-21:2012 «Ресурсні елементні кошторисні норми на ремонтно-будівельні роботи. Вказівки щодо застосування», а також Галузевих виробничих норм ГБН Г.1-218-182:2011 «Ремонт автомобільних доріг загального користування. Види ремонтів та переліки робіт». Відповідно до статті 4 Закону «Про публічні закупівлі» планування закупівель здійснюється на підставі наявної потреби у закупівлі товарів, робіт і послуг.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь