Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

ПОВІДОМЛЕННЯ про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості до проєкту «Генеральний план с. Сніжки Білоцерківського району Київської області»

Дата: 20.07.2023 08:10
Кількість переглядів: 126

Фото без опису

Під час розроблення Генерального плану було враховано законодавчі та нормативні документи: Земельний кодекс України, Закон України «Про регулювання містобудівної діяльності», Закон України «Про стратегічну екологічну оцінку», ДБН Б.2.2-12:2019 «Планування та забудова територій», ДБН Б.1.1-15:2012 «Склад та зміст генерального плану населеного пункту».

Генеральний план  населеного пункту складається з Пояснювальної записки, додатків і графічних матеріалів у паперовому вигляді та цифровому форматі. У текстових матеріалах визначається оцінка існуючої ситуації, оцінка сучасного стану території, архітектурно-планувальне, інженерне забезпечення та розміщення інженерних мереж, споруд, транспорт та транспортна інфраструктура, містобудівні заходи з охорони навколишнього середовища, техніко-економічні показники. До графічних матеріалів входять: Схема розташування населеного пункту в системі розселення, План існуючого використання території, Схема існуючих планувальних обмежень, Генеральний план (основне креслення), Схема проєктних планувальних обмежень, Схема вулично-дорожньої мережі, сільського та зовнішнього транспорту, Схема інженерного обладнання території, Схема інженерної підготовки та захисту території.

Замовником проєкту містобудівної документації є Ставищенська селищна рада Білоцерківського району Київської області, а розробникомТОВ «УКР-ГРУППРОЕКТ». Підстава розробленняРішення Сніжківської сільської ради Ставищенського району Київської області від 07.06.2017 р. № 144.  

З текстовою та графічною частинами зазначеного проєкту містобудівної документації можна ознайомитися за адресою: Київська обл.., смт. Ставище, вул. Сергія Цимбала, 35/1.  

Відповідальним за забезпечення організації розгляду пропозицій громадськості є завідувач сектору містобудування та архітектури Ставищенської селищної ради Київської області – Якубівський Сергій Миколайович.

Подання пропозицій та їх розгляд здійснюється з 20.07.2023 по 18.08.2023 в приміщенні Ставищенської селищної ради. Пропозиції, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Громадські слухання щодо розроблення Генерального плану села Сніжки Білоцерківського району Київської області відбудуться 03.08.2023 о 10:00 в приміщенні Ставищенської селищної ради: вул. Сергія Цимбала, буд. 35/1. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь