Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

Про внесення змін до Розпорядження Ставищенського селищного голови від 31.07.2023 № 150 «Про скликання чергової сорок третьої сесії Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області VIII скликання»

Дата: 07.08.2023 16:02
Кількість переглядів: 138

 

Фото без опису       

СТАВИЩЕНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

         БІЛОЦЕРКІВСЬКОГО РАЙОНУ

       КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

        РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

від  07 серпня  2023 р.                                       Ставище                                                      № 153

Про внесення змін до Розпорядження

Ставищенського селищного голови від 31.07.2023 № 150

«Про скликання чергової

сорок третьої сесії Ставищенської селищної ради

Білоцерківського району

Київської області VIII скликання»

 

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламенту Ставищенської селищної ради VIIІ скликання внести зміни до Розпорядження Ставищенського селищного голови від 31.07.2023 № 150 «Про скликання чергової сорок третьої сесії Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області VIII скликання», а саме:

І. Порядок денний 43чергової сесії Ставищенської селищної ради викласти в новій редакції:

  1. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради №3 від 26.11.2020 року «Про затвердження структури та  загальної чисельності апарату Ставищенської селищної ради та її виконавчих органів» ( в редакції від 28.02.2022) (доп. Юхименко Т.В., начальник ЦНАПу)

  2. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 21.01.2021 №157 «Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг Ставищенської селищної ради  Білоцерківського району  Київської області  (в редакції від 27.01.2022 ) (доп. Юхименко Т.В., начальник ЦНАПу)

  3. Про звернення депутатського корпусу Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області до Народного депутата України Валерія КОЛЮХА щодо виділення приміщення (доп. Борщ Р.Г., секретар ради, співдоп. Юхименко Т.В., начальник ЦНАПу)

  4. Про внесення змін до Ставищенської селищної комплексної програми «Турбота» на 2021 – 2025 роки та Порядку надання матеріальної допомоги в межах виконання Ставищенської селищної комплексної програми «Турбота» на 2021 – 2025 роки (в редакції від 20.07.2023 зі змінами) (доп. Даценко О.І., начальник відділу соціального захисту та соціального забезпечення населення)

  5. Про внесення змін до Статуту Ставищенського житлово-комунального підприємства (доп. Гарликівський В.І., начальник Ставищенського ЖКП)

  6. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки Ставищенського житлово-комунального підприємства на 2021-2025 роки (в редакції від 20.10.2022 року зі змінами) (доп. Гарликівський В.І., начальник Ставищенського ЖКП)

  7. Про внесення змін до Ставищенської селищної Програми фінансового забезпечення управління майном комунальної власності територіальної громади на 2021-2023 роки ( в редакції від  27.07.2021 року із змінами) (доп. Данилішина Л.М., заступник селищного голови)

  8. Про внесення змін до Програми будівництва, реконструкції, ремонту та утримання доріг вуличної мережі комунальної власності  Ставищенської територіальної громади на 2021-2025 роки ( в редакції від 20.07.2023) (доп. Данилішина Л.М., заступник селищного голови)

  9. Про визнання таким, що втратило чинність, рішення Ставищенської селищної ради від 20 жовтня 2022 № 2630  та про включення нерухомого майна до Переліку другого типу об’єктів комунальної власності Ставищенської селищної територіальної громади, щодо яких прийнято рішення про передачу в оренду та затвердження умов оренди комунального майна, включеного до Переліку другого типу об’єктів комунальної власності Ставищенської селищної територіальної громади, що підлягають передачі в оренду без проведення аукціону ( доп. Куліджанов В.В., начальник відділу ЖКГ КМ НС та ЦЗ)

  10. Про відміну підпункту 2 пункту 1 рішення Ставищенської селищної ради від 08 серпня 2023р. №3128 «Про реорганізацію шляхом перетворення та ліквідацію закладів освіти Ставищенської селищної ради» ( доп. Сіменович Л.В., в.о. начальника відділу освіти)

  11. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 25.08.2022 № 2586 «Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Ставищенська лікарня» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області на 2023 рік» зі змінами ( доп. Даценко Т.В., директор КНП «Ставищенська лікарня»)

  12. Про внесення змін до Програми розвитку та підтримки комунального некомерційного підприємства «Ставищенська лікарня» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області на 2021-2025 роки ( в редакції від 20.07.2023) ( доп. Даценко Т.В., директор КНП «Ставищенська лікарня»)

  13. Про затвердження звіту щодо виконання бюджету Ставищенської селищної територіальної громади за перше півріччя 2023 року (доп. Рибальчук Л.В.,                                     в.о. начальника фінансового відділу Ставищенської селищної ради)

  14. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 22.12.2022 № 2698 «Про бюджет Ставищенської селищної територіальної громади на 2023 рік» із змінами  (доп. Рибальчук Л.В., в.о. начальника фінансового відділу Ставищенської селищної ради)

  15. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної  власності, цільове призначення якої змінюється ( площа 0,1837 га,                        смт. Ставище, вул. Паркова, 10/1; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  16. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель                       смт. Ставище Білоцерківського району Київської області ( доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин).

  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), які знаходяться під польовими дорогами загальною площею 1,5191 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами села Винарівка Білоцерківського району Київської області та передачу в користування на умовах оренди ТОВ «СВК «Світанок» (загальна площа 1,5191 га, за межами с. Винарівка, дороги між паями, 12%;  доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин) 

  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), які знаходяться під польовими дорогами загальною площею 2,3452 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами села Винарівка Білоцерківського району Київської області та передачу в користування на умовах оренди ТОВ «СВК«Світанок» (загальна площа 2,3452 га, за межами с. Винарівка, дороги між паями, 12%;  доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), які знаходяться під польовими дорогами загальною площею 3,0575 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами села Винарівка Білоцерківського району Київської області та передачу в користування на умовах оренди ТОВ «СВК«Світанок» (загальна площа 3,0575 га, за межами с. Винарівка, дороги між паями, 12%;  доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), які знаходяться під польовими дорогами загальною площею 2,1601 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами села Винарівка Білоцерківського району Київської області та передачу в користування на умовах оренди ТОВ «СВК «Світанок» (загальна площа 2,1601 га, за межами с. Винарівка, дороги між паями, 12%;  доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), які знаходяться під польовими дорогами загальною площею 1,6882 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами села Винарівка Білоцерківського району Київської області та передачу в користування на умовах оренди ТОВ «СВК «Світанок» (загальна площа 1,6882 га, за межами с. Винарівка, дороги між паями, 12%;  доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка знаходиться під польовою дорогою площею 0,1076 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами села Винарівка Білоцерківського району Київської області та передачу в користування на умовах оренди ТОВ «СВК «Світанок» (загальна площа 0,1076 га, за межами с. Винарівка, дороги між паями, 12%;  доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), які знаходяться під польовими дорогами загальною площею 1,0055 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами села Винарівка Білоцерківського району Київської області та передачу в користування на умовах оренди ТОВ «СВК «Світанок» (загальна площа 1,0055 га, за межами с. Винарівка, дороги між паями, 12%;  доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), які знаходяться під польовими дорогами загальною площею 1,1488 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами села Винарівка Білоцерківського району Київської області та передачу в користування на умовах оренди ТОВ «СВК «Світанок» (загальна площа 1,1488 га, за межами с. Винарівка, дороги між паями, 12%;  доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  25. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо зміни цільового  призначення земельної ділянки комунальної  власності (площа 2,0000 га, с. Розкішна, вул. Галянта Віталія,114; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  26. Про припинення дії Договору №1 на управління спадщиною від 20.10.2019 року, укладеного між Василиською сільською радою та гр. Чернишуком В.А. ( доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)  

  27. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Дорошенко І.Ю. в користування на умовах особистого строкового сервітуту ( площа 0,0100 га, смт. Ставище,  вул. Незалежності, біля будинку № 3, для розміщення ТСТП; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)  

  28. Про внесення змін до рішень Ставищенської селищної ради восьмого скликання від 23.03.2023 року № 2969, № 2970, № 2971 «Ліси України;  доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)  

  29. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій ( орієнтовна площа 0,2300 га, с. Красилівка  вул. Центральна, 120; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)  

  30. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою, визнання державного акту таким, що втратив чинність та надання земельної ділянки у власність гр. Ждановій Л.М. та затвердження технічної документації (площа 0,9975 га, за межами села Брилівка; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)  

  31. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою, визнання державного акту таким, що втратив чинність та надання земельної ділянки у власність гр.Морозові П.П. та затвердження технічної документації (площа 0,4978 га, за межами села Брилівка; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Сидорцеві Г.Ф.  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (с. Брилівка, вулиця Першотравнева,118; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  33.   Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр.Пономаренко М.Л. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( с. Винарівка, вулиця Вишнева, 20; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Синькові Р.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( с.Журавлиха, вул.40-річчя Перемоги, 39; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин) 

  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Сікорській З.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (с.Винарівка, вул.Лесі Українки, 114; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Ковтун Л.О. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( с. Винарівка, вул.Вишнева, 3; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Береговій І.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) ( с. Ясенівка, вул. Набережна, 10; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)                                                   

  38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у спільну сумісну власність гр.Гулому В.Д., Гулій О.Т. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) ( село Станіславчик , вул. Садова, 99; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)                                                   

  39. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Кобилінському В.А. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) ( с. Винарівка, вул.Молодіжна, 44; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин) 

  40.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Маляренку С.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) ( с. Кривець, вул. Садова, 83; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин) 

  41. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Потійчуку О.Ф. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) ( с. Стрижавка, вул. Ярова, 18; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин) 

  42. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Томашевській С.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) ( с.Винарівка, вул. Молодіжна, 46; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  43. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність             гр. Черкас Л.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) ( смт. Ставище, провулок Поштовий, 6; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин) 

  44. Про розгляд заяви щодо виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) власнику  сертифікату на право на земельну частку (пай) гр. Загоруйко І.П. (доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин) 

  45. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок для внесення відомостей про земельні ділянки до Державного земельного кадастру гр.гр.Усатюк З.І., Савлук О.Ю., Мацієвській Т.В. (доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин) 

  46. Про розгляд питання про відмову в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пилипчукові Д.П.  с. Гейсиха (доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин) 

  47. Про відмову в затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр.Марчукові П.П. для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин) 

  48. Різне

 

ІІ.Відділу інформаційної роботи та зв’язків з громадськістю забезпечити висвітлення даного розпорядження на офіційному вебсайті Ставищенської селищної ради. 

 

 

Селищний голова                                                                                              Леонід ДЖУЖИК

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь