Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

Дата: 22.08.2023 16:38
Кількість переглядів: 256

Фото без опису

 

Предмет закупівлі: Послуги з експлуатаційного утримання доріг комунальної власності (поточний ремонт дорожнього покриття) по вулиці Затишна в смт Ставище Білоцерківського району Київської області (код за ДК 021:2015: 45230000-8 - Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь). 

 

Процедура закупівлі: відкриті торги з особливостями.

 

Ідентифікатор закупівлі: UA-P-2023-08-17-006346-a

 

 

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі сформовано відповідно до потреб Замовника, визначено розробленою проектно-кошторисною документацією та Додатком 3 до Тендерної документації. Закупівля послуг із поточного ремонту дорожнього покриття здійснюється з метою забезпечення належної якості автомобільних доріг Ставищенської територіальної громади загального користування місцевого значення, згідно з державними будівельними нормами та стандартами, а також створення умов для безперервного, безпечного та зручного руху транспортних засобів.

 

Очікувана вартість предмета закупівлі становить: 583014,00 грн.

 

Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення визначено відповідно до розробленого ФОП Стельмах І.С. та затвердженого кошторису з урахуванням ДСТУ Б Д.1.1-1:2013 «Правила визначення вартості будівництва», ДСТУ-Н Б Д. 1.1-2:2013 «Настанова щодо визначення прямих витрат у вартості будівництва», ДСТУ-Н Б Д. 1.1-3:2013 «Настанова щодо визначення загальновиробничих і адміністративних витрат та прибутку у вартості будівництва», ДСТУ-Н Б Д.2.4-21:2012 «Ресурсні елементні кошторисні норми на ремонтно-будівельні роботи. Вказівки щодо застосування», а також Галузевих виробничих норм ГБН Г.1-218-182:2011 «Ремонт автомобільних доріг загального користування. Види ремонтів та переліки робіт». Відповідно до статті 4 Закону «Про публічні закупівлі» планування закупівель здійснюється на підставі наявної потреби у закупівлі товарів, робіт і послуг.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь