Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

Обґрунтування технічних, якісних характеристик та очікуваної вартості процедури відкритих торгів з особливостями за предметом закупівлі

Дата: 21.08.2023 16:41
Кількість переглядів: 173

Фото без опису

Перевезення військовозобов’язаних до пункту призначення, згідно заявки Замовника, і у зворотному напрямку на виконання Програми організації, забезпечення військово-облікової роботи, підготовки, проведення призову громадян на військову службу та проведення відбору громадян на військову службу за контрактом на території Ставищенської селищної територіальної громади на 2021-2025 роки

(код ДК 021:2015 60140000-1 Нерегулярні пасажирські перевезення)

 

Ідентифікатор закупівлі: UA-P-2023-08-21-001533-b.

Термін надання послуг: до 31 грудня 2023 року.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:закупівля здійснюється відповідно до Програми організації, забезпечення військово-облікової роботи, підготовки, проведення призову громадян на військову службу та проведення відбору громадян на військову службу за контрактом на території Ставищенської селищної територіальної громади на 2021-2025 роки. Послуги щодо перевезення мають надаватися з дотриманням вимог Закону України «Про автомобільний транспорт» (2344-ІІІ), Закону України «Про дорожній рух» (3353-ХІІ), Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту, тощо.

Очікувана вартість предмета закупівлі становить: 231864,00 грн.

Обґрунтування розміру очікуваної вартості предмета закупівлі: очікувана вартість предмета закупівлі сформована виходячи з середньої ціни на ринку щодо послуг з нерегулярних пасажирських перевезень.

Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення визначений відповідно до розрахунку кошторису на 2023 рік.

Транспортний засіб з   водієм, ненормований робочий день, можливість надавати послуги протягом доби, у святкові дні та вихідні дні (заявка від Замовника може надійти за декілька годин до потрібного часу відправки).

Витрати на паливо-мастильні матеріали, заміна гуми, миття автомобіля і чищення салону,  поточне обслуговування та ремонт автомобіля здійснюється за рахунок Учасника.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь